έχω διαβάσει σε εφημερίδα για ντόπα τσίχλα , όσο την μασάς γίνεσαι υπεράνθρωπος, και μόλις την φτύσεις επανέρχεσαι , απλά σου μένει η γεύση .... επίσης για να το σοβαρέψουμε , ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν έχει γίνει χρήσης superμανατολίνης?
έχω διαβάσει σε εφημερίδα για ντόπα τσίχλα , όσο την μασάς γίνεσαι υπεράνθρωπος, και μόλις την φτύσεις επανέρχεσαι , απλά σου μένει η γεύση .... επίσης για να το σοβαρέψουμε , ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν έχει γίνει χρήσης superμανατολίνης?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Τι είναι γελοίο ρε γκαζμά, να ζητάς εισαγγελέα σε ματς που έχει καλές πιθανότητες να γίνει αξιόποινη πράξη; Στο δικό σας είχε 2-3 μέσα και παρόλαφτά ρίχνανε με αεροβόλα στον Τζόρβα, γιατί μια ομάδα να μην προστατευτεί όσο μπορεί; Ποια εταιρία δηλαδή πρέπει να αφήνει τους εργαζόμενούς της απροστάτευτους σε τέτοιες συνθήκες; Μόνο στο ποδόσφαιρο αυτά.
Όσο για το ντόπιν', λέτε τις μαλακίτσες σας, αλλά έχουμε δει με τα μάτια μας σε τοπικό, παίκτη να έρχεται γιατομπούτσο πιωμένος κομμάτια και σε 2 ώρες μέσα ο "ιατρός" να του δίνει αυτά που πρέπει για να είναι τούρμπο. Και μιλάμε για πράγματα που αγοράζεις σε φαρμακείο και μαγαζάκι με συμπληρώματα, όχι τις υπερντόπες των ομάδων μας. Αν εσείς νομίζετε ότι οι παίκτες δε γίνεται να ντοπαριστούν για ένα ματς, καλώς να νομίζετε, απλά κάνετε λάθος.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ντοπάρεται κάποιος γαυρος.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Ακολουθεί υπερανάλυση Οντόνιαν.
Spoiler
ακολουθεί σχολιασμός ρέιβεν:
Spoiler
Rock or Nothing
Τι λες ρε ρεηβεν. Ο Σισέ είπε απλά πράγματα, ότι δε φοβάται τον αντίπαλο, ότι θέλει να σκοράρει και άλλα τέτοια. Εντάξει να μη λέμε μεγάλα λόγια, αλλά νισάφι πια με τις αηδίες αυτές, παιχνίδι είναι, σόου, οι πρωταγωνιστές θα πουν και μια κουβέντα παραπάνω και καλά θα κάνουν. Ειδικά όταν είναι από αυτούς που και προσπαθούν και παραδίδουν (μην ξεχνάμε ότι έλεγε και για 20-25 γκολ φέτος και τα έχει ήδη βάλει). Για τον Λέτο, δεν ξέρω τι είπε ακριβώς, αλλά δίκιο θα έχεις, κάποια μαλακία θα είπε ο ποζεράς.
Και ο Τεν Κάτε έκανε χαβαλέ για 2-4 ε, δηλαδή τι πρέπει να πει για να καταλάβουμε ότι κάνει πλάκα, 100-0;
Σε άλλα νέα:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της εν όψει του αυριανού αγώνα ότι περιμένει τη μαζική στήριξη που προσφέρουν συστηματικά στην ομάδα στην προσπάθειά της να πετύχει μια ακόμα σημαντική νίκη στην πορεία προς την κατάκτηση των στόχων της.
Η συμπαράσταση αυτή είναι πάντοτε σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αρκεί βεβαίως να παραμένει σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Οποιαδήποτε παρέκκλιση ή ακρότητα, οποιαδήποτε αντίδραση σε τυχόν προκλήσεις είναι σίγουρο ότι θα βλάψουν την ομάδα και θα αναχαιτίσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Φωνάξτε για τον Παναθηναϊκό, στηρίξτε την ομάδα με όλες σας τις δυνάμεις και μη δώσετε σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα ή αφορμή να υπονομεύσει την προσπάθεια της ομάδας εκμεταλλευόμενος το πάθος σας.
Αναφορικά με τη διαδικασία της εισόδου στο γήπεδο ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις Θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να εισέρχονται από τον Τομέα Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες θα μπορούν να εισέρχονται από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ).
Ειδικά για τον αυριανό αγώνα και με δεδομένο ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και δεν θα διατίθενται στο γήπεδο καλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήρια γιατί δεν θα είναι δυνατή η πρόσβασή τους».Συγκρίνουμε με δηλώσεις θειου περί κλωτσιάς και δακρίζουμε από συγκίνηση.Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ζήτησε αρχικά από τους «πράσινους» να παίξουν με σοβαρότητα και πάθος.
«Είναι μεγάλο παιχνίδι το αυριανό. Είμαστε κοντά στον στόχο μας και θέλω να είστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να παίξετε με πάθος», ήταν τα πρώτα λόγια του Πατέρα στους ποδοσφαιριστές του.
Εν συνεχεία ο πρόεδρος είπε στους παίκτες ότι θέλει τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο ως ένα δώρο προς τον ίδιο και τους φιλάθλους.
«Το γήπεδο θα κατάμεστο. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό σας. Πρέπει να δείτε το παιχνίδι σαν τελικό, δώστε τα όλα και πάρτε τους τρεις βαθμούς για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία.
Κάντε δώρο τη νίκη και σε μένα και στον κόσμο. Δώστε στους οπαδούς μας αυτή τη χαρά, ώστε να ανταποδώσετε τη στήριξή τους».
Στο τέλος της ομιλίας του ο Νικόλας Πατέρας ζήτησε από τους «πράσινους» να ξεκινήσουν το ματς πολύ δυνατά για να δείξουν από τα πρώτα λεπτά ποιος είναι ο καλύτερος.
«Πρέπει να μπείτε δυνατά από την αρχή και να δείξετε από το πρώτο λεπτό ότι είστε καλύτεροι».
Παράλληλα, η παε γαυρος συνεχίζει την εξωφρενικά διαφορετική τακτική της γι' αυτό το ματς, παραπονούμενη και για τη φυσούνα (μετά τη σουίτα και τους εισαγγελείς). Πραγματικά μέρα με τη νύχτα.
ποσο πιο ζελα?
τοσο κρεας και φετος λαγουδια μου η χοληστερινη στα υψη ε?
Λυπηθηκα Σισε και Λετο με το αποτελεσμα, ηθελαν νομιζω να ριξουν πολλα.
Τα πολλά βεγγαλικά, τα αμέτρητα καπνογόνα και οι εκατοντάδες κροτίδες κατά την έναρξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, εκτός από καυτή ατμόσφαιρα έφερε και 24 τραυματισμούς φίλων του Παναθηναϊκού.
Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, μετά το τέλος του αγώνα, 24 άτομα τραυματίστηκαν άλλοι λιγότερο σοβαρά και άλλοι περισσότερο. Αρκετοί φίλοι του Τριφυλλιού έφυγαν από το ΟΑΚΑ με εγκαύματα ενώ μία γυναίκα που ήταν στην ασφάλεια του γηπέδου έχασε δύο δάχτυλα.
να μεταφερεις τα συγχαρητηρια μου στη μερα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εξαιρετικά γουρικος τίτλος thread
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Fixxer τελικά είσαι γαύρος; Είσαι ο Ρομπέν των Δασών των αδυνάτων και των αδικημένων; Τι στο μπούτσο είσαι για ενημέρωσε μας..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μεχρι τα 20-22 αρκετα φανατικος και τυφλος, τωρα πλεον βριζω και την ομαδα μου και τις αλλες ομαδες γιατι εχουν καταντησει για το πεος ολες, ενω πριν ηταν ολες για το πεος εκτος απο τη δικη μου που σας ειχε κανει πελατες και μερες σαν κι αυτες ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ και βγαινατε μονο στη βροχη, ενω τωρα μιλατε κιολας. Σε καλυψα η θες και τιποτα αλλο?