"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Τι να πει μωρέ, λες και δεν έχει υποστηρίξει τη διοίκηση του γαυρου ΣΕ ΟΛΑ όσα έχουν να κάνουν με το πώς αντιμετωπίζει τον κόσμο γύρω της.
Από τις ενστάσεις μέχρι τα διχτάκια στο καραισκακη.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
δε θυμασαι τι λεω κιολας, και ειναι κακο....!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μπα;
Όσο είχες την πληροφόρηση (λολ) ότι δε θα γίνει ένσταση, μας έλεγες τι να βάλουμε στον πάτο μας. Όταν η διοίκησή σου άδειασε τις πηγές σου, από τη στιγμή που δεν μπορούσες να το σώσεις, είπες ότι ναι μεν κακώς την έκανε, αλλά είχε κάθε δικαίωμα και ήταν νόμιμο και ΟΦΗ. Αν αυτό δεν είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος, τι είναι δεν ξέρω.
Και είσαι κι εσύ τόσο μετριοπαθής, που μας έλεγες τι να βάλουμε στον πάτο μας, με αλλουνού (και μάλιστα κρετίνου) γνώμες - γιατί προφανώς ρεπορτάζ δεν έκανε.
Ως τώρα είχαμε γκρίνια των γαυρων για τη σουίτα που θα πάρουν και ζητάνε και τρεις εισαγγελείς στο ματς. Παράλληλα ζήτησαν να έχουν 20 άτομα στο γήπεδο, όταν στο πρώτο ματς επέτρεψαν μόνο 10. Η μόνη διαφορά ως τώρα με το προηγούμενο ματς είναι ότι ο ΠΑΟ δεν απαντάει (ακόμα; ).
Αδυνατώ να δω τη διαφορά στη διαχείριση του ντέρμπυ από τις δυο διοικήσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου την εξηγήσουν οι εκπρόσωποι.
αφου μας σκοτισατε τα παπαρια στο πρωτο ματς με τους εισαγγελεις ε, σας τα σκοτιζουμε και εμεις τωρα.απλα
ε μετα τους συριγο,γκοτζο,κνικ επρεπε να γινει και αυτο
αντε να παρουν σειρα και αλλοι
κανα στοιχηματακι κανεις?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Παράτα τα στοιχήματα εσύ, είσαι και γκαντεμόσκυλο, κυκλοφορούσες με την κουράδα για sig κανά μήνα, άστο μην το ματιάξουμε..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Σου λεει γιατι το εκαναν οι μαλακες, δε σου λεει οτι ειναι καλο. Ειναι γελοιο οπως και να χει. Ειναι γελοιο οσο γελοιο ειναι το αντιντοπινγκ κοντρολ.
Α ξεχασα, υπαρχουν ντοπαρισματα της μιας χρησεως, εχει και στο περιπτερο μαζι με πατατακια, χτυπας την ενεσουλα, κανεις και το προσωρινο τατουαζ που καναμε παιδακια και πετας τη συσκευασια!