Ναι αλλά εσύ ήσουν ΣΕΜΦΕ =Ρ
Σόρρυ, δεν άντεξα.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
.
δεν έχει πως και τι.
if your heart holds any riches, lend a helping hand
Η. σοβαρά, αντε βρες τον αζορ να κανετε παρέα, θα τα πηγαινετε πολυ καλα. με τον ανιμαε μιλούσα και συνεννοουμαστε, τι πετάγεσαι σαν τσουτσεκι.
Vielen Dank für alles was mal war
Μου παραβίασαν το αυτοκίνητο. Δεν είχα τπτ αξίας μέσα, δεν νομίζω όμως ότι ενδιαφέρθηκαν καν - σπασμένη κλειδαριά, το κάθισμα ρυθμισμένο για ψηλότερο άνθρωπο και το τιμόνι κλειδωμένο, σα να προσπάθησαν απλά να το πάρουν. Μέχρι που αναρωτήθηκα μήπως το πήραν για καμιά βόλτα αλλά δεν πρέπει τελικώς. Και μιλάμε για ένα όχι_προσεγμένο_twingo_του_2002. Γιατί να θέλει να κλέψει κάποιος αυτό το αυτοκίνητο;
Τέλοσπαντων, μάλλον πρέπει να ευγνωμονώ το immobilizer.
Ο τύπος ρύθμισε και το κάθισμα πριν το κλέψει (...). Καθρέφτες κτλ ήταν όπως πριν; Παίζει να σκεφτόταν να πάρει το καινούριο twingo και να ήθελε να δει αν θα τον βολέψει.
Εγώ ξύπνησα με το άγχος/σιγουριά ότι έχω αφήσει το αμάξι ανοιχτό από χθες το βράδυ, πήρα και τα κλειδιά μαζί μου για να το τσεκάρω όταν κατέβηκα αλλά το ξέχασα στην πορεία. Και τώρα είμαι δουλειά και φαντάζομαι κάποιον να είναι αραχτός μέσα και να ακούει τους wolfmother μου και να καπνίζει κιόλας.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
σκέφτηκα και μήπως το θέλανε για την επίθεση στη Χρυσή Αυγή. Ένα τηλεφωνάκι να με παίρνανε τους το άφηνα με τα κλειδιά πάνω και το ρεζερβουάρ γεμάτο, γιατί να σπάμε κλειδαρίες, όλοι αδέρφια είμαστε.
Εκλεψαν απο φιλη μου το αυτοκινητο της στη γεφυρα Μοσχατου πριν 3 μερες, ειχαν βαλει σκουπιδοτενεκε να κλεινει το δρομο, αυτη δεν υποψιαστηκε καν την πουστια, με το που βγηκε να τον μετακινησει, σκασανε δυο τυποι απο το πουθενα, μπηκαν μεσα και το πηραν. Καινουριο το ειχε παρει το καλοκαιρι. Μεσα και η τσαντα της με ολες τις πιστωτικες, ταυτοτητα κτλ. Στο κολπο και αυτοκινητο που ακολουθουσε τη φιλη μου, το οποιο προφανως ηθελε να την "αγχωσει" και εξαφανιστηκε με τη μια μολις εσκασαν οι δυο απο το πουθενα. Η κοπελα κρεμαστηκε απο το καπο, φωναζε βοηθεια βοηθεια κτλ και απλα επεσε στο πλαι οπως αναχωρησαν τα μουνοπανα. Νομιζω θελει αρκετα για να ξεπεραστει το FHL.
ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
παίζει και το εξής κόλπο: Σταματάς πχ σε φανάρι ή λόγω εμποδίου στο δρόμο και σκάει τύπος ο οποίος κάνει διάφορα απο την μεριά του οδηγού, ενώ ταυτόχρονα άλλος ανοίγει την πόρτα του συνοδήγου και τσιμπάει πράγματα κτλ. Beware.
ΥΓ Σε group VAG (Seat-Skoda-VW-Audi-κτλ) μπορείς να πειράξεις τον εγκέφαλο με ένα laptop και μόλις ξεπεράσεις τα 20-30χλμ / ώρα κλειδώνει όλες τις ασφάλειες αυτόματα. Όσοι έχετε.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
σε περγαμηνή ή πάπυρο;