Αντράλα, πώς το λένε δηλαδή.
Αντράλα, πώς το λένε δηλαδή.
It is known.
hvilelos, είναι μια αλήθεια πως δεν στερήθηκε καμία ευκαιρία διεκδίκησης ο πάοκ, όσο και αν βολεύει σαν θεωρία. Είναι επίσης βολικότατο το "θεσσαλονίκη είσαι, πάοκ είσαι και αθήνα το πρωτάθλημα" αλλά αν ειδικεύσουμε λίγο στον αγώνα αυτό καθεαυτό, είναι ένας αγώνας που ο Πάοκ δεν κατέβηκε στο γήπεδο και το σκουλήκι του πήρε τα σώβρακα. Δύο κόκκινες κάρτες είναι δύο κόκκινες κάρτες, αλλά δεν έκριναν κανένα αποτέλεσμα, αυτό το έκριναν δύο γκολ του Άρη που θα μπορούσαν εύκολα και δίκαια να είναι και τρία. Το συναίσθημα του "είμαι κοντά και το χάνω Έτσι" είναι πολύ δυσάρεστο και όσες φορές το έχω "ζήσει" καθόλου δεν μου άρεσε, αλλά δεν υπάρχει ουδεμία υποψία φαιδρότητας στο ότι ο Πάοκ μπήκε με τον κώλο σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να μπει με τα αρχίδια. Επίσης το παιχνίδι ήταν μεν "παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά όχι ΤΟ παιχνίδι πρωταθλήματος που έχουμε δει ποτέ". Αν νικούσε ο Παοκ, θα είχαμε ΤΟ παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Έχασε ο Παοκ και το πήραμε μια ώρα αρχίτερα, μόνο έτσι υπήρξε εκ των πραγμάτων (με τα σημερινά δεδομένα) παιχνίδι πρωταθλήματος. Του Παναθηναϊκού.
carheart eides to mats k to simperasma sou einai touto?
γιες, έχω δει τον αγώνα!
και το συμπέρασμά μου είναι τούτο.
edit, για να τα λέω ως έχουν : Η διαιτησία ήταν περίεργη και σφύραγε Άρη, αλλά ακόμα και αν δεν το έκανε, ο Παοκ θα έχανε 2-0 ή 3-0.
τι πράγμα;
αν εχεις δει τον αγωνα τοτες δες τι εγινε μεχρι να μπουν τα γκολ
Για πείτε, όσοι λέτε για εντεταλμένη υπηρεσία, από ποιον ήταν η εντολή; Πράσινη παράγκα (φαβορί) ή ο θειος αποφάσισε να σας κόψει κανέναν πόντο για τα πλέη οφ (αουτσάιντερ); Μήπως ο Άρης απέκτησε φωνή στα κέντρα αποφάσεων (ολ τάιμ κλάσικ);
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Tραβα γαμησου ρε Odonian
Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet
Εντάξει, κακώς ειρωνεύομαι, αλλά να διαβάζω ότι ο Πατέρας έστησε τον ΣΠΑΘΑ, ο οποίος έκανε την χειρότερη εναντίων μας διαιτησία φέτος (με Ηρακλή), αλλά και μερικές άλλες ομορφιές στο παρελθόν, ε είναι κάπως αστείο, λυπάμαι. Όσο δύσκολο είναι να πάρω στα σοβαρά τις τόσο έντονες γκρίνιες του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία. Σας αδίκησε; Να το δεχτώ, από αυτά που λέγονται (δεν το είδα). Δεν σας παίζει καλά η διαιτησία φέτος; Δεν το δέχομαι, λυπάμαι. Στην Τούμπα έχουν περάσει άσχημες στιγμές κάμποσοι μικροί και οι κάρτες βγαίνουν πολύ πιο σπάνια απότι πρέπει.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Οσοι λενε για εντεταλμενη υπηρεσια λενε για την Παναθα, και στηριζονται και στην ετσι κι αλλιως κολλητη φιλια του Κοντη με τον Πρωην Προεδρο του Εθνικου, νυν Προεδρο του Παο, της Σουπερ Λιγκας, αντιπροεδρο της ΕΠΟ (πολλα μαζι αλλα δε γαμιεται, αν το κανε ο Κοκκαλης θα χορευες τσαρλεστον με το μουσι του Καρχαρτ) οπου εχει Προεδρο της ΕΠΟ πρωην στελεχος της ΠΑΕ Παναθηναικος (α, μπα, για δες, Γκαγκατση πουστη υπαλληλε γαμιεσαι, παραγκα, επταετια, θειος).
Κατα τ αλλα δεν θελατε τον Μπαγεβιτς γιατι σου πρεσβευει την επταετια και σου προσβαλλει την αισθητικη.
Καλα κρασακια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."