People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
ε καλα εννοειτε οτι ολα σχεδον αυτα θα παρουν δρομο
απλα μην ειναι καμια μουφα και γαμηθει ο ζευς στο φορματ φοβαμε
e dunno, oti thelei mporei na xei valei autos pou to ftiakse. tsekare sxolia klp
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
νέο πισι. για να καταλάβετε για τι διαφορά μιλάμε:
το παλιό είχε 1500 GHz, 80 GB σκληρό, 512 MB RAM και 64 MB (!) κάρτα γραφικών. από το 2003 το είχα και το πότιζα και έκανε σαν τρακτερ
το καινούριο έχει AMD athlon II X2 250 dual, 4 GB RAM, 1 GB η κάρτα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
μπήκε και για μένα ο 21ος αιωναςβλέπω κανονικό streaming πλέον κι όχι διαδοχικά frames
μόνο που έχω ubuntu (να βάλω χ64; ) και δε μπορώ να παίξω κανα παιχνίδι και 550 GB σκληρό και κλείνουν τα τορρενταδικα. κακός συγχρονισμός. αλλά δεν κάνει καθόλου θόρυβο (!)
Vielen Dank für alles was mal war
να βάλεις ναι.
καλορίζικος!
Last edited by rage for order; 14-03-2010 at 04:17.
α και ψάξε μετά πως να βάλεις το 64αρι flash. κάπου είχε πάει το μάτι μου ότι θέλει διαφορετική διαδικασία από την συνηθισμένη.
++ για το x86_64. Με διαφορά.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
PLZ swste me! psaxnw sp2 gia 32bita greek!!!!
help kapoios fast
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=el
Για ΧΡ, αλλά δε μας λες αν θες αυτό ή για Vista.
gia xp thelw!
den paizei mlkia an mpw sto site tis microsoft?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
αν και με έχεις πληγώσει πολύ .... δεν έχεις πρόβλημα να το κατεβάσεις από το site της microsoft , στο installation τώρα δεν ξέρω να σου πω αν θα έχεις πρόβλημα ... είναι κάπως ρίσκο .
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
παίδες βρήκα 4 ευρω το omikron the nomad soul για το dreamcast και το παρήγγειλα. το έχει παίξει κανείς; σημειώνω πως είναι το πρώτο παιχνίδι του cage (fahrenheit, heavy rain).
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
To eixa agorasei ligo meta to "telos" tou dreamcast.Einai sto rafi kai de to xw valei na to dw tosa xronia meta![]()
Stin timi pou to vrikes de pezei na min axizei.
χαχα μλκ εσένα τα ράφια σου είναι για εξερεύνηση κανονικά
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ