these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
το προηγουμενο ηταν φιλιπς αλλα το εσκασε.ας ειναι καλα εκει που βρισκεται.παντως στο σκρουτζ αυτο που εχω τωρα το εμφανιζει ως τοπσελινγκ ().τεσπα θα κανω τη μπροσευχη μου μπας και στρωσει γιατι εκει δεν ξαναπατω!
υ.γ.: τεκι κινγκ βουτηξε κανα εμπιθρακι απο αυτα που δοκιμαζεις και στειλε ρε συ (τοιοιοιοιοιν αν κοτεψει ανελαβε δραση :******)
Last edited by Blanket; 14-03-2010 at 03:21.
roswell ρισπεκτ για το αβαταρ
Vielen Dank für alles was mal war
http://siteseein.gr/2007/03/14.html
Χρονια μας πολλα. (εκτος του 12star)
υπομονή
χρονια πολλα βαρβαρουλινι μου![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Μπλάνκετ από το πλαίσιο μέχρι στιγμής έχω πάρει 3 mp3, τα δυο ήταν από αυτά που προωθεί το ίδιο (αγνωστη-φτηνή μάρκα την πρώτη φορά και turbo-x τη δεύτερη). Αυτά τα δύο από την αρχή όλο προβλήματα, το πρώτο στο τέλος απλώς το επέστρεψα και με την πίστωση πήρα άλλα πράματα, το άλλο τελικά αφού λειγούργησε σωστά για κανα 6μηνο μετά κάηκε. Το τρίτο mp3 που πήρα ήταν προσφορά μεν στο πλαίσιο αλλά samsung, και μέχρι στιγμής (φτου-φτου) δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα 50 ευρώ 4GB και επαναφορτιζόμενο. Ρώτα και φάνισμεντ για κριτικές. Εντωμεταξύ όσες φορές είχα πρόβλημα με τα προηγούμενα μου χαν βγάλει την πίστη όπως λες. Οπότε γενικώς μόνο επώνυμα από το πλαίσιο, τα προϊόντα τους απαράδεκτα και το σέρβις τους ακόμη χειρότερο.
αυτο το turbox ειναι 4G και επαναφοτιζομενο .μου ειπανε οτι ειναι και καλη μαρκα γιατι βγαζει καλα desktops και τετοια.
Επίσης οκ δε μου βγαλανε την πιστη απλα οταν πηγα του ειπα πως ειναι το δευτερο που επιστρεφω και εκανε αυτη την επισημανση .να ξαναπαω οσο ειναι ελαστικοι; αλλα δεν εχουν καμια μαρκα της προκοπης με 30ε ενω στα multirama ειχα σταμπαρει καναδυο (μη σου πω και με λιγοτερα)
Τα funai (F&U) ειναι καλα;
Last edited by Blanket; 14-03-2010 at 15:23.
πάλι χιονίζει
εντιτ: χιονοθυελλα
Vielen Dank für alles was mal war
τελικα το limewire ευθυνεται για τον χαλια ηχο ακομα και σε κομματια με ψηλο bitrate
το audiogalaxy γαμουσε ασυστολως.
ααχχ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."