Στο είπαν κι άλλοι: οι 71657063456816 απουσίες που είχες οφείλονται κυρίως σε μυικούς τραυματισμούς, οι οποίοι δεν είναι τόσο θέμα ατυχίας αλλά κακής προπόνησης. Επίσης, δεν ειν ωραίο να μιλάμε υποθετικά, γιατί κανείς δεν μας υπογράφει ότι αν δεν είχες κανεναν τραυματία σε κανένα παιχνίδι θα τα κερδιζες όλα. Τι να κάνουμε, η ιστορία έγραψε. Δεν είναι θέμα ατυχίας λοιπόν. Είναι θέμα κατάστασης της ομάδας σου.warlord γιατι χανουμε το πρωταθλημα? θα ηθελα να προχωρησεις σε μια ποδοσφαιρικη αναλυση με μεστα και συναμα κατανοητα επιχειρηματα.
Επίσης, δεν είναι ωραίο κάθε φορά που κερδίζετε να μας τα κανεις καρπουζα με τα μεταλλα, τις καρδιες του πρωταθλητη και τους νομους του Καραϊσκάκη, ενώ όταν χάνεται να φταίνε οι τραυματισμοί και η ατυχία.
Και φυσικά ο Παναθηναϊκός χτες μόνο άτυχος δεν ήταν μέσα στο γήπεδο. Όταν έχεις τον Άβερελ για αναπληρωματικό (και μέχρι πρόσφατα βασικό!) τερματοφύλακα και κεντρικούς αμυντικούς της πλάκας, δεν μπορείς να μιλάς για ατυχίες αλλά για εγκλήματα της διοίκησης.
Επειδή εγώ σου απάντησα, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάτσεις να γράψεις ένα σοβαρό ποστ και να μας εκθέσεις τις απόψεις σου για αυτά τα 12/13 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού που τα έχεις κάνει σημαία, να μας πεις αν καποιος καπου καποτε επαιξε καλυτερα απο τον Ολυμπιακο και τον κερδισε και να σταματησεις να ποσταρεις ΟΛΑ τα πρωτοσέλιδα της πράσινης και να κανεις μοκο για πρωταθλητες/φως/αλεφαντους/τακιδες/μιχους. Εμενα σαν παναθηναϊκο δεν με ενοχλει η σταση σου απεναντι στην ομαδα μου, ειναι η αναμενομενη απο εναν οπαδο του κυριου αντιπαλου. Αυτο που μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι ειναι η ειρωνεια και η υπεροψια με την οποία αντιμετωπίζεις ΟΛΕΣ τις ομαδας της Ελλαδας. Σιγα ρε φιλε, ποιος εισαι? ο μαμιας της γειτονιάς?