Page 35 of 40 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

Ώχου, καλά, γεια σου Νικοτίνη, χάρηκα που τα ξαναείπαμε
    (υγ, εσύ είσαι σε υστερία, εγώ θέλω απλώς να μην καπνίζω με το ζόρι. Συγνώμη που ενοχλούμαι όποτε. Μακάρι να καπνίζει όποιος θέλει όσο θέλει ό,τι ώρα θέλει, αρκεί να μη με βάζει να καπνίζω μαζί του.)
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Περιορίσου στους κλειστούς χώρους. Δεν γίνεται να βγαίνω ΕΞΩ και να ανησυχώ μήπως ένας ΝΤΡΑΓΚΟΝΛΟΡΝΤ θέλει να κάτσει ΕΞΩ. Γιατί σε λίγο θα θέλει να έρθει και μέσα στο δωματιάκι μου το ωραίο να αντικαπνίσει. Δεν λέω τίποτα λάθος.

Πρόσεξε. Όταν ο πορν λέει ότι τον ενοχλούν οι ρακέτες στην παραλία κι εγώ το τσιγάρο, δε λέμε ότι πρέπει να απαγορευτούν, όπως και ο φίξερ δε λέει ότι πρέπει να απαγορευτούν οι σαγιονάρες (γι'αυτές το συζητάμε). Λέμε ότι μας ΕΝΟΧΛΟΥΝ. Ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να φροντίσει να μην ενοχλεί, να πάρει τις ρακέτες του, το τσιγάρο του, τις γόπες του και την τρεντίλα του λίγο πιο πέρα. Αν τώρα μου ζητάς να περιορίσω την ενόχληση που όντως μου προκαλεί ο καπνός μόνο σε εσωτερικούς χώρους, δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω, θα βάλω τα δυνατά μου;
    υγ: έτσι που το πάω σε λίγο θα σας ΓΑΜΗΣΩ κιόλας.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Εν τω μεταξύ Μανώλη καταλαβαίνεις τι λέει ο Dragonlord, όλοι μας έχουμε μια εικόνα του τι εννοεί, τους ενοχλητικους με τις ρακετες, τους ενοχλητικούς με το τσιγάρο, τις ενοχλητικές γόπες στην άμμο.
    Γιατί ενοχλείσαι μ' όλα αυτά αν δεν κάνεις τα παραπάνω; Κάπνισε εσύ το τσιγαράκι σου φίλε μου δίχως να ενοχλείς κανέναν κι αν πει τίποτα ο admin θα του ρίξω το φόρουμ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Να περιορίσεις την ενόχλησή σου σε πρακτικό θέμα. Δεν με ενδιαφέρει αν σταυρώσεις τα χέρια και μου θυμώσεις και γκρεμίσεις το καστράκι σου στην άμμο και θες να φύγεις, δεν θα σου απαγορέψω τέτοια ενόχληση, αλλά άμα έρθεις να μου πεις να το σβήσω επειδή ενοχλείσαι σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ, σου αξίζει πατητή και δημόσια διαπόμπευση, θάψιμο στην άμμο, τιμωρία να δώσεις αναπτήρα σε κάθε κάστορα της παραλίας, όλα αυτά στην υποθετική περίπτωση που θα βρισκόμασταν στην ίδια παραλία.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Πείτε και πόσο ξενέρωμα είναι να είσαι σε παραλία, να έχει αέρα και να προσπαθείς να διαβάσεις Φως των Σπορ, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ανησυχείς και για το φραπέ που έχεις βάλει σε μικρή λακούβα στην άμμο.

Με κάτι τέτοια μου λείπουν οι καπιταλιστικές πισίνες.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

E ok, κάρχαρτ εδώ εσύ γίνεσαι ο υστερικός-λίγο. Υπάρχουν παραλίες που όλοι έχουν απόσταση 20 εκατοστά από τον άλλο και οκ παίζει ο αέρας να φέρνει τον καπνό σου στη μάπα του διπλανού που πχ τον ενοχλεί, βήχει κτλ. Θα σε πειράξει πχ. να σου πει να το πας λίγο πιο εκεί ή να κάνεις κάτι-βρε-αδερφέ ώστε να κάνεις το τσιγάρο σου και να μην τον ενοχλεί και δαύτον; Το δε για τις γόπες είναι μαλακιάρα όλικής τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Να περιορίσεις την ενόχλησή σου σε πρακτικό θέμα. Δεν με ενδιαφέρει αν σταυρώσεις τα χέρια και μου θυμώσεις και γκρεμίσεις το καστράκι σου στην άμμο και θες να φύγεις, δεν θα σου απαγορέψω τέτοια ενόχληση, αλλά άμα έρθεις να μου πεις να το σβήσω επειδή ενοχλείσαι σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ, σου αξίζει πατητή και δημόσια διαπόμπευση, θάψιμο στην άμμο, τιμωρία να δώσεις αναπτήρα σε κάθε κάστορα της παραλίας, όλα αυτά στην υποθετική περίπτωση που θα βρισκόμασταν στην ίδια παραλία.
    wtf λες, το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρεις; Εγώ είμαι υστερικός; Είπα εγώ ποτέ ότι θα πήγαινα σε κάποιον στην παραλία να του πω να το σβήσει; Υποθέτω ούτε ο φίξερ έχει ζητήσει από κάποιον να βγάλει τις σαγιονάρες και να τις βάλει στον κώλο του ή κάτι τέτοιο. Σοβαρά τώρα, δε σας τρομάζει καθόλου το ότι είστε τόσο εθισμένοι που φτάνετε σε τέτοιους παραλογισμούς για να υπερασπιστείτε την Τιμή της Νικοτίνης;
    Και τέσπα, ναι, με έχει ενοχλήσει τσιγάρο σε ανοιχτό χώρο, έχω σηκωθεί κι έχω πάει πιο πέρα. Σιγά μην του πω του άλλου τι θα κάνει σε ανοιχτό χώρο. Το ότι το θεωρώ γαϊδουριά να μη φροντίζεις μόνος σου να μην ενοχλήσεις πηγαίνοντας κάπου όπου δεν έχει κόσμο κολλητά δε σημαίνει ότι θα πάω να ζητήσω τα ρέστα και να τον πλακώσω τον άλλο άμα λάχει άμα δεν το σβήσει, ότι χαλάω τον νταλκά των γονιών που έχουν χάσει το παιδί τους και ότι κλέβω τα γλειφιτζούρια από μικρά παιδιά γελώντας χαιρέκακα, τζίζους.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Η φράση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ αποκτά νέα διάσταση.

Mazikeen Krux's Avatar

I'll bury you in your god's fucked garden

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    wtf λες, το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρεις; Εγώ είμαι υστερικός; Είπα εγώ ποτέ ότι θα πήγαινα σε κάποιον στην παραλία να του πω να το σβήσει; Υποθέτω ούτε ο φίξερ έχει ζητήσει από κάποιον να βγάλει τις σαγιονάρες και να τις βάλει στον κώλο του ή κάτι τέτοιο. Σοβαρά τώρα, δε σας τρομάζει καθόλου το ότι είστε τόσο εθισμένοι που φτάνετε σε τέτοιους παραλογισμούς για να υπερασπιστείτε την Τιμή της Νικοτίνης;
    Και τέσπα, ναι, με έχει ενοχλήσει τσιγάρο σε ανοιχτό χώρο, έχω σηκωθεί κι έχω πάει πιο πέρα. Σιγά μην του πω του άλλου τι θα κάνει σε ανοιχτό χώρο. Το ότι το θεωρώ γαϊδουριά να μη φροντίζεις μόνος σου να μην ενοχλήσεις πηγαίνοντας κάπου όπου δεν έχει κόσμο κολλητά δε σημαίνει ότι θα πάω να ζητήσω τα ρέστα και να τον πλακώσω τον άλλο άμα λάχει άμα δεν το σβήσει, ότι χαλάω τον νταλκά των γονιών που έχουν χάσει το παιδί τους και ότι κλέβω τα γλειφιτζούρια από μικρά παιδιά γελώντας χαιρέκακα, τζίζους.
    Αυτό που θέλω να πω, είναι πως δεν είμαι ούτε εθισμένος στη νικοτίνη, ούτε κόπανος, ούτε γάιδαρος. Θέλω να καταλάβεις πως όταν εσύ ενοχλείσαι σε ανοιχτό χώρο, δεν είναι ο άλλος γάιδαρος, αλλά εσύ παρανοϊκός/υπερβολικός και το πρόβλημα είναι δικό σου. Μέσα σε μια συναυλία, σε ένα μπαρ ή δωμάτιο, ένας αντικαπνιστής έχει επιχειρήματα ισχυρά, και βγήκε ένα μέτρο που μου απαγορεύει να καπνίζω σε μαγαζιά, με το οποίο συμφωνώ, και εσύ ακόμα γκρινιάζεις με τον διαχωρισμό σε χώρους, γκρινιάζεις και με το μέτρο για τα μικρά μπαράκια, τώρα Και για τις παραλίες. Για να τελειώνει το θέμα, άμα μένεις στο ίδιο σπίτι με μια γριά που την ενοχλεί αρχικά η μουσική, ο κόσμος που φέρνεις, τα ελαττώνεις, και στο τέλος καταλήγει να την ενοχλεί το περπάτημα και η αναπνοή σου, φταίει η κωλοφάκιν η κωλόγρια, όχι εσύ. Γιατί ΔΕΝ είναι γαϊδουριά να καπνίζεις σε ανοιχτό χώρο. Αυτό είναι παρανοϊκό, και εγώ δεν είμαι παρανοϊκός.

bi-curious The Good Son's Avatar

Βασικά σε ανοιχτό χώρο μια χαρά ενοχλείται κάποιος. Ο καπνός δεν εξαφανίζεται, μια χαρά μπορεί να μπει στο ρουθουνάκι του κάθε ντράγκονλορντ και αυτό μπορεί να τον ενοχλήσει. Αυτό δεν είναι γαϊδουρία. Πόσο μάλλον όταν ο κάθε ντράγκονλορντ παραδέχεται οτι αντί να κάνει παρατήρηση, θα πάει πιο δίπλα. Και εγώ το ίδιο θα κανα (κακώς θεωρώ). Πολύ απλά γιατί είσαι σε ανοιχτό χώρο και μπορείς να πας πιο δίπλα γιατί άκρη με κάποιον που ενοχλεί και δεν το καταλαβαίνει, δεν θα βγεί.

Το θέμα είναι απλό: είναι μια συνήθεια επιβλαβής και ενοχλητική για κάποιους. Δικαίωμα σου να την επιβάλλεις στον εαυτό σου αλλά όταν καταλαβαίνεις και μόνος σου οτι ακόμα και σε ανοιχτό χώρο ενδέχεται να ενοχλείς (γιατί βλέπεις και μόνος σου τα συννεφάκια του καπνού να ταξιδεύουν) δεν το βρίσκεις μόνος σου λίγο γαιδουριά;

Mazikeen Krux's Avatar

βγήκε ένα μέτρο που μου απαγορεύει να καπνίζω σε μαγαζιά, με το οποίο συμφωνώ
    Με το μέτρο που βγήκε μπορεί να συμφωνείς, όπως και όλοι όσοι καπνίζουμε, δεν βλέπω κανένα να το στηρίζει και να το εφαρμόζει στην πράξη όμως. Προς το παρόν μιά χαρά την περνάμε οι καπνιστές και είναι δικαιολογημένη η οργή των αντικαπνιστών. Και αν όντως η πολιτεία έχει ένα μερίδιο ευθύνης που δεν εφαρμόζεται, μερίδιο ευθύνης έχουν και όλοι όσοι παρανομούν (μαγαζάτορες, θεριακλήδες κλπ).

Σχετικά με τον εξωτερικό χώρο οκ μην τρελαθούμε κιόλας.
    Last edited by Krux; 08-03-2010 at 15:51.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

όποιος έχει τα @@ ας έρθει να μου χαλάσει το καστράκι μου στην άμμο ....

Spoiler
    και αν είναι κανένας σφίχτερμαν με αναβολικά , φτιάχνω άλλο βρε αδερφέ , δεν χάθηκε και ο κόσμος
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    Βασικά σε ανοιχτό χώρο μια χαρά ενοχλείται κάποιος. Ο καπνός δεν εξαφανίζεται, μια χαρά μπορεί να μπει στο ρουθουνάκι του κάθε ντράγκονλορντ και αυτό μπορεί να τον ενοχλήσει. Αυτό δεν είναι γαϊδουρία. Πόσο μάλλον όταν ο κάθε ντράγκονλορντ παραδέχεται οτι αντί να κάνει παρατήρηση, θα πάει πιο δίπλα. Και εγώ το ίδιο θα κανα (κακώς θεωρώ). Πολύ απλά γιατί είσαι σε ανοιχτό χώρο και μπορείς να πας πιο δίπλα γιατί άκρη με κάποιον που ενοχλεί και δεν το καταλαβαίνει, δεν θα βγεί.

Το θέμα είναι απλό: είναι μια συνήθεια επιβλαβής και ενοχλητική για κάποιους. Δικαίωμα σου να την επιβάλλεις στον εαυτό σου αλλά όταν καταλαβαίνεις και μόνος σου οτι ακόμα και σε ανοιχτό χώρο ενδέχεται να ενοχλείς (γιατί βλέπεις και μόνος σου τα συννεφάκια του καπνού να ταξιδεύουν) δεν το βρίσκεις μόνος σου λίγο γαιδουριά;
    Aυτό που προσπαθούν να εξηγήσουν στον ντραγκονλορντ είναι οτι και στους καπνιστές δεν αρέσει η θανατερή μπόχα καθαριότητας που αναδύουν τα ρούχα και η αναπνοή ενός άκαπνου ειδικά όταν σε πλησιάζει σε ανοιχτό χώρο τόσο πολύ ώστε να καταφέρνει να βάζει στα ρουθούνια του τον καπνό που εκπνέεις ο οποίος και bong να σκας εκείνη την ώρα διαλύεται με τέτοια ταχύτητα στον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΕΡΑ που ακόμα και αν σε πλησίασε για να καταφέρει να ενοχληθεί πιο πολύ θα σε ενοχλήσει ο ίδιος με τη μπόχα του. Γενικά βρωμάτε, πλυθείτε λίγο.