ελπίζω να φταίει το ότι υπήρχε ένα κενό 3 μηνών μεχρι να διαβάσω τα 2 τελευταία για το ότι κουράστηκα αφάνταστα στο φινάλε. το Πάσχα θα το ξαναπιασω απ'την αρχή να το διαβασω μαζεμένο, ελπίζω να, ότι, δηλαδή.
ελπίζω να φταίει το ότι υπήρχε ένα κενό 3 μηνών μεχρι να διαβάσω τα 2 τελευταία για το ότι κουράστηκα αφάνταστα στο φινάλε. το Πάσχα θα το ξαναπιασω απ'την αρχή να το διαβασω μαζεμένο, ελπίζω να, ότι, δηλαδή.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Χθές τελείωσα το 1ο
και σήμερα ξεκινάω το 2ο
Απίστευτο. Μεγάλο κόλλημα.
I'll bury you in your god's fucked garden
Καταπληκτικό το Heartbreak, Sunnyside Up.
Πόρωσις.
Ψες ξεκίνησα το 4ο, έχω αγοράσει και το 5ο και έχω παραγγείλει στο Public όλα τα υπόλοιπα. Αριστούργημα.
Τα τευχάκια κυμαίνονται απο τα 12 ως τα 17 ευρώ. Τιμές Public.
Amazon παιδιά, μη δίνετε τα λεφτά σας στους κλέφτες. 10$ το τεύχος. Ακόμη κ με τα μεταφορικά μέσα συμφέρει πολύ..
Vertigo's little corner. Το 11 λείπει γιατί το διαβάζομεν.
εδιτ : και το 2ο σάντμαν η σύζυγος για πολλοστή φορά.
Last edited by Krux; 11-05-2010 at 23:08.
Λέει δηλαδή; (Υποθέτω για να έφτασες στο 11ο...). Φαντάζομαι οτι στάνταρ κάνει κάπου κοιλιά ε..
Α δλδ μόνο οι τβ σειρές κάνουν κοιλιά; Δε σου'χει τύχει ποτέ σε βιβλίο >600σελ. πχ;
Για παράδειγμα τα τεύχη preacher από 40-55 ήταν λίγο απάλευτα..
Κοιλιά όχι δεν κάνει. Είναι απο τα καλύτερα graphic novel series που έχω διαβάσει και συναγωνίζεται σε ενδιαφέρον το all time αγαπημένο μου The sandman του Neil Gaiman.
Τρομερή πλοκή, καταπληκτικοί διάλογοι, απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο κορυφώνεται το ενδιαφέρον και όλη αυτή η street/gangsta/betrayal ατμόσφαιρα είναι απλά made of win.
edit : τελειώνω 100 bullets και πιάνω δουλειά με Lucifer.