koba
ban k lock sto protathlima
Δεν άξιζε ήττα ο γαυρος, άξιζε νίκη ο Φερνάντεζ, τι έπιανε ο άνθρωπος.
Τα δικά μας λιγότερο ενδιαφέροντα, εύκολη νίκη.
Η υπόλοιπη αγωνιστική οτιναναι, χαμός στην ουρά για να γουστέρνουμε.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Ειχες δικιο για το μεταλλο τελικα![]()
![]()
Τωρα που κερδισατε δε λες για Τεν Κατε ε.
ακόμη τον θυμάστε αυτόν?
Rock or Nothing
Τραγικό το ματς μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πόνεσαν τα μάτια μου και το μυαλό μου. Δικαιότατα είμαστε τρίτοι, πάμε μωρή παοκάρα αλλά δε βλέπω να μπορούμε να σας βοηθήσουμε και πολύ. Εκτός και αν γυρίσουν Ντουντού (ακόμα και αυτός ο Ντουντού) και Ντάτολο να γεμίσει λίγο το κέντρο. Τον Στολτίδη τον λυπάμαι πια, εκτίθεται.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Μας το παίζει και υπεράνω ο ρέηβεν που κάθε φορά που βάζει ο παο γκολ φωνάζει "πάρ'τα Τεν Κατε"![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
όλα καλά κι όλα ωραία στο βασίλειο της παιανίας (αφού το φάγαμε και το θεριό χτες).
αυτό το μαρέσκα εγώ τον είχα κόψει για παιχταρά στις αρχές της χρονιάς αλλά τώρα συναγωνίζεται τον κατσουράνη σε νύστα.
σε καθαρά ποδοσφαιρικές λεπτομέρειες, εχτές είδαμε τον 4ο κατά σειρά παίχτη που τίμησε τη δεξιά μας πλευρά, στην 25η αγωνιστική και ήταν περίπου η δεύτερη φορά που βγήκε μια σέντρα της προκοπής.άμα τα τσεπώσει η διοίκησις λόγω κούπας/τσ. λ. πρέπει να πάρουν και ένα σοβαρό δεξί χαφ/εξτρέμ.ο νίνης χάνει πολύ εκεί και ο σάλπι δε μπορεί καθόλου.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Ρε γιατί προσπαθείτε να χαλάσετε ένα ήδη τέλειο αστείο;![]()
Neon Dreamers Nevermore Fan Club