lol.. αίσχος.
Ταμαγκοθι, δεν ξέρω αν μαζί με το μέγεθος πείραξες και τύπο γραμματοσειράς, αλλά οι τίτλοι των θρέντς που'ναι με μπόλντ μου φαίνονται και πάλι τίγκα πιξελιασμένοι.
lol.. αίσχος.
Ταμαγκοθι, δεν ξέρω αν μαζί με το μέγεθος πείραξες και τύπο γραμματοσειράς, αλλά οι τίτλοι των θρέντς που'ναι με μπόλντ μου φαίνονται και πάλι τίγκα πιξελιασμένοι.
Μια χαρά είναι το μπράιτ φαπ φαπ τώρα, αν εξαιρέσουμε τη γραμματοσειρά στο ριπλάι που παραμένει τεράστια. Ταμαγκόθη μίκρυνε τη και κάνε ιγκνόρ την Εκς και είμαστε κομπλέ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Μπάρκα, βάφτο πισί σου μπλέ και πέτα το στη θάλασσα. Δεν είναι καμία γραμματοσειρά μεγάλη και κακώς μίκρυνε την άλλη. Σε πέντε χρόνια θα κλαίς να τη μεγαλώσει.
Πάντως ταμαγκόθι, αν δε σκοπεύεις να επαναφέρεις τη γραμματοσειρα των πόστς σε ένα πιο ευδιάκριτο μέγεθος, μίκρυνε την γαμημένη του ριπλάι που κλαίγεται ο άλλος, γιατί η διαφορά μεγέθους καταντά κουραστική.
να βαλετε όλοι μπαντ τεηστ που δεν έχει τέτοια προβλήματα
Vielen Dank für alles was mal war
Τι θα γινει με το λογκο, its not funny anymore
ναι ok, μία από αυτές τις μέρες θα βάλουμε ένα κανονικό.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
γιατι σας ενοχλεί το λόγκο;
ντρέπεστε να το δείξετε στους φίλους σας;
Vielen Dank für alles was mal war
Ψυχραιμία με τη γραμματοσειρά, την έβαλα να δω πώς μας φαίνεται, θα τα φτιάξω σύντομα.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
αμα πειραξετε το λογκο θα χακαρω το pc της Χ και θα το κανω να φαινεται οτι της εμφανιζει προβληματα το forum.
υπομονή
χα, ψαρώσατε, σιγά μην το αλλάξουμε. βασικά αρχικά σκόπευα απλά να αφήσω τον φίξξξερ να περιμένει για να δω πότε θα ρωτήσει "άντε, αργεί το σοβαρό λόγκο;"
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Μια χαρά είναι το λόγκο.