@ esteban Ξέρεις ποιο είναι το "παράπονο" μου; Υπάρχουν άπειροι αγρότες που δεν έχουν να φάνε ή έστω που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι που διάβαζαν σαν μαλάκες για να περάσουν μέσω ασεπ κ.ο.κ. Γιατί δε διαμαρτύρονται όλοι αυτοί για αυτούς που παίρνουν τα ίδια λεφτά με εκείνους επειδή μπήκαν στο δημόσιο με βύσμα ή για τους αγρότες που δήλωναν δεκάδες στρέμματα παραπάνω απόσα είχαν για να πάρουν έξτρα επιχορηγήσεις τις οποίες χρησιμοποιούσαν σαν επιπλέον εισόδημα, κάποιοι σε βαθμό που δε τους ενδιέφερε καν να παράγουν κάτι; Μήπως δεν ισχύουν αυτά και είναι φήμες; Όλοι ξέρουν ότι ισχύουν. Γιατί λοιπόν πρέπει εγώ να τους στηρίξω όλους αυτούς; Θα έρθουν τώρα όλοι αυτοί (και οι καλοί και οι κακοί) να μου μιλήσουν για το γαμημένο το κράτος; Τα γαμημένα τα αριστερά κόμματα που είναι προστάτες τις εργατιάς και οργανώνουν και γαμάτες πορείες πότε έκαναν έστω και απλή αναφορά σε όλους αυτούς;

Υπάρχει η γαμημένη πλειοψηφία νέων και μη ανθρώπων που παίρνει πτυχίο, κάνει μήνες να βρει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και καταλήγει να δουλεύει 12ωρο για 700 ευρώ και να λέει και ευχαριστώ, υπάρχουν και οι συνταξιούχοι που ζουν με 400 ευρώ σύνταξη, αυτοί πρέπει να μιλάνε, αυτοί είναι οι πραγματικά ριγμένοι της υπόθεσης, αν κάναν μόνοι τους πορεία θα τους στήριζα όπως μπορούσα, αν και δεν ανήκω σαυτή την κατηγορία, όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν. Όχι γιατί οι ίδιοι καλοπερνάνε, τα είπα και στη δεύτερη πρόταση αυτού του ποστ, αλλά γιατί δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να στηρίξουν "εμένα".