Ο Sayid είναι νίντζα λέμε. Σχεδόν πιστευτή η μάχη με τον Ιάπωνα.
2 λέξεις...
Spoiler![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
ειδα πριν λίγο το 5ο και πα να δω τώρα και το 6ο για να διαβασω το θρεντ μετα, αλλά έχω κουραστεί. ειλικρινά
Vielen Dank für alles was mal war
Spoiler
Δεν καταλαβα θεωρια Κελντορεν και πλαισια στα οποια τη βαζει, τη θελω στο ΜΣΝ, οταν εισια ονλαιν ριξε μια κουβεντα.
Θέλω και εγώ επεισόδιο Ρίτσαρντ, το οποίο σίγουρα θα υπάρξει, δεν γίνεται δηλαδή, θέλω επεισόδιο Ντέσμοντ και θέλω επεισόδιο Τζέικομπ-Σμόκι πριν αρχίσει το παιχνίδι με τους κανόνες, θέλω από τη σειρά να μας πει μέσες-άκρες, έστω και αφηρημένα τους κανόνες και πώς κολλάνε στο πλαίσιο του νησιού και μετά δεν με νοιάζει άλλη απάντηση, η ιστορία προχωράει τόσο ευχάριστα, οι χαρακτήρες γαμάνε, Λοστ ντελίβερς. Σίγουρα δεν το βλέπω για μια τάιτ-προυφ εξήγηση των όλων.
Φανταστίκ επεισόδιο.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ολα ειναι οργανωμενα στην εντελεια απ[ο τον τζεικομπ εδω και καιρο, οπως ηταν τοσο καιρο οργανωμενα απο τον μπεικον το πως να φαει τον μπεικον (και τελικα θα φαει λουκανικο στον κωλο)
γιατι πολυ απλα ο τζεικομπ ειναι καλυτερος σκακιστης και ξερει και απο αργαλειο
και απο θυσιες
θυσιαστηκε οπως ο σβαρτσενεγκερ στο τερμινατορ και στο εντ οφ ολ ντεις
αυτα ειναι
ι ιλανα ειναι ολο και πιο τσαμπι
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
terastia φλασια καθως εκανα μπανιο
για τον καρχαρτ (εχεζα)
λοιπον. οτι πω ειναι μια υποθεση αλλα νομιζω δενει αρκετα καλα
για πιο λογο ο σαγιντ ειναι τοσο σημαντικος?
για πιο λογο το νερο στην πηγη ειναι σκουρο οταν παει ο μαυροτσουκαλος και οι λοστις στο ναο?
για πιο λογο αν πεθανει ο ιρακινος μαφιοζος τη γαμησαμε?
λοιπον
η πηγη της ζωης(ειπαμε γκιλγκαμες τα λεει ολα) ουσιαστικα εκτος πο το να γιατρευει, ειναι ο καθρεφτης των ψυχων των ανθρωπων που ειναι στο ναο. γιαυτο και οι αδερς ψαχναν αγνα ατομα (και η κειτ αν θυμαστε δεν ηταν καλο ματιριαλ).οταν στο ναο υπαρχουν καλα ατομακια το νερο ειναι αγνο. σκανε οι λοστις, με σαγιντ μεσα και κειτ, το νερο θολωνει. αδερς λενε εχουν πολυ καιρο να δουν το νερο ετσι.πονταρω απο εποχη που μπηκε ο μπεν εκει μικρος
βουτανε το σαγιντ μεσα. η πηγη σωζει τα καλα ατομα μονο. ο σαγιντ φαινεται με μια ρηχη προσεγγιση αρχιδι, ομως δεν ειναι ετσι εχει μετανιωσει. γιαυτο και μεχρι να τον σκαναρει η πηγη, εργει να τον σωσει. το καλο μεσα του ειναι αρκετα δυσδιακριτο.
ολη η μαχη μεταξυ καλου και κακου που βλεπουμε στο λοστ, περιγραφεται τελεια, απο τ5ην εσωτερικη μαχη στην ψυση του σαγιντ. ο τζεικομπ το ξερει αυτο. και πονταρει οτι ο μπεικον θα παει να τον ρικρουταρει, θα τον κερδισει προσωρινα αλλα ο τζεικ πονταρει οτι εν τελει ο σαγιντ θα κανει το σωστο. και ετσι θα κερδιθει η μαχη. εκ των εσω
για αυτη την εσωτερικη μαχη μας εχουν πρηξει τα αρχιδια. δειτε σαγιντ σε ποσα επεισοδια το δειχνει αυτο. οταν παει ο μπεν να τον βρει οταν το παιζει μαραγκος, στο εναλακτικο ψευτο γιουνιβερς κτλ κτλ
και παρολο το γεγονος οτι σε ολες τις φασεις λεει οτι δεν ειμαι ετσι και τελικα ενδιδει στο ιβολ, στο τελος θα τους γαμησει ολους
πουτσες τερμινατορικες
και για οσους λενε οτι λεω πιπες, θυμηθητε και την παραβολη(αν ειναι παραβολη) της πουτανας βιζητους που μετανοησε και ο χριστος την συγχωρησε. κατι τετοιο παιζει κα;ι στο λοστ. αλλωστε ολοι ξερουμε την επιρροη των θρησκειων στο λοστ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band