Εμενα οχι απλα δε θα με χαλασει να το παρει ο ΠΑΟΚ, ισα ισα που ΘΕΛΩ κιολας να το παρει. Θα εχει πολυ γελιο η κατασταση.
Εγω ειμανε ξεκαθαρος.
η μονη λυση να μπει λιγο ταξη στο οργανωτικο τριμπουρδελο (και παλι δεν ειναι βεβαιο) με το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ειναι να το παρει ο παοκ.
Κατα τ αλλα η λεξη "θελω" και "αχ ναι", ειναι λιγο ακυρες. φυσικα θα ηθελα η ομαδα μου να παιρνει το πρωταθλημα σερι τα τελευταια 5 χρονια.
α, ξεχασα.
το κανει.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
μιλαμε για τον καλυτερο τυπο σ ολο το πρωταθλημα, ειναι ο απολυτος θεος, φερτε τον στη Θρυλαρα ΑΥΡΙΟ, δε θα κατσει πανω απο τριμηνο, αλλα θα το γλεντησουμε!
"Τι χτυπαω??"
terastios
meta to "eipa ston onouatsi na valei 2 gkol" k to "sto b imixrono vgike o leto k isixasa" akoulouthise proxthes to "o panthrakikos einai polemiki mixani" k to "tous dosame xoro alla aftoi eixane ton 9 k ton 24.KANENA PROVLIMA"
klamma
link για παοκ?
"Τι χτυπαω??"
klepsan ta deltia tou ari lene
den kserei tpt!
![]()
Last edited by Daffy; 06-03-2010 at 23:02.
με τις κοκκινες τι θα γινει ρε
αμα συμπληρωσουν 15 υπερ τους δινουν 3 βαθμους δωρο?
ο Παοκ, ωσπου να μπει το 2-0, ηταν για καποιο λογο πολυ αγχωμενος. Αυτο που λεω τωρα ειναι παντα σχετικο, γιατι δεν ειναι ευκολο να κρινεις σωστα ποτε μια ομαδα ειναι αγχωμενη γιατι δεν φαινεται στο ματι. Η αλλη εκδοχη ηταν να ηταν ψωλαρμενιστης, αλλα δυσκολα γινεται σε ομαδα του Σαντος. Αν ηταν αγχωμενος παντως, αυτο στανταρ ειναι κακο αν θελει να κανει κατι πιοτερο.
Απ την αλλη βεβαια, κερδισε με τον τροπο που κερδιζουν οι πρωταγωνιστες ενος πρωταθληματος, εντος εδρας με τις μικρες ομαδες. Κι αν περασει απ το Κλεαρης Σκουληκιδης θα σπαστει κι αλλη πλακα.
υ.γ.1 Τιμη και δοξα στον Σαντος την μηχανη του επιθετικου ποδοσφαιρου, 8 γκολ σε 3 ματς. χαχ.
υ.γ.2 Πιο τιμη και πιο δοξα στον Ροκα, που οταν η μπαλα περναει τη γραμμη στο 2-0, αυτοματα, γυρναει και φωναζει καπου στην αμυνα ριχνοντας την ευθυνη, ενω εχει κανει την εξοδο του Μεσολογγιου και της Ριτας Χεηγουωρθ μαζι.
Spoiler
Δεν ειδα τ αλλα ματς, αλλα γκολαρες στο Καβαλα - Αρης, ο Τρελος ειναι 7-8 αγωνιστικες αηττητος, και οκ, αν δεν κερδιζε και το Σουζαλογακ, θα επαιρναν το ΚΤΕΛ για Βου Εθνικη.
Και δεν εχει και ροστερ για να πεσει.
"Τι χτυπαω??"
αυτη η ομαδα ρε πουστη μου ενα ματσ επρεπε να παρει και δεν το πηρε! τι να πω?!
2ο ημιχρονιο παιζαμε λες η καβαλα ηταν η μπαρτσα!!! 11 παιχτες πισω απο την μπαλα!
για 10 λεπτα κερδιζαν φαουλ εξω απο την περιοχη! ε λογικο ηταν να μπει το ενα!
επισης πεσκοβιτσ γτπ! δεν τρογωντε αυτα τα γκολ απο κανεναν!!! το περιμενα βεβαια να κανει γκαφα! δεν μοιαζει ανετος κατω απο τα δοκαρια! χεσμενος ειναι!
παλι καλα που εχασε το αεκακι δλδ!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Μάλιστα, 2 στους 3 ασχολούνται με τα δικά μας την ώρα που η ομάδα τους είναι έστω και προσωρινά πρώτη. Αυτοί είστε.
Minmin δεν ήταν 2η κίτρινη; Πόσες από τις αποβολές υπέρ μας φέτος ήταν άδικες; Υπάρχει πλαφόν στις αποβολές και δεν το ξέρουμε;
Τεσπα, σκατά στα μούτρα τους με το σημερινό Χ. Ειδικά με την εμφάνιση στο Β' ημίχρονο. Ας τολμήσουν να μην κερδίσουν το επόμενο σκ και να μην περάσουν στον τελικό.