Τι διαολο, ολοι γαλακτομπουρεκο φαγανε σημερα? Πηγα σε ελληνικο εστιατοριο για πρωτη φορα εδω περα και εφαγα υπερτελειο παστιτσιο και κολοκυθακια τηγανητα και σαγανακι, πινκ σε ολα.
Τι διαολο, ολοι γαλακτομπουρεκο φαγανε σημερα? Πηγα σε ελληνικο εστιατοριο για πρωτη φορα εδω περα και εφαγα υπερτελειο παστιτσιο και κολοκυθακια τηγανητα και σαγανακι, πινκ σε ολα.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
\m/
αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
γιατί έβαλες την Λουκρητία στον φούρνο?
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
γιατι, που το προβλημα?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
δε βλεπεις μωρέ το πιατάκι της που τρώει κ εκείνη?
βασικά είχα αφήσει το γιουβετσάκι μ' στο τραπέζι κ του όρμησε οποτε της έβαλα δικό της x)
*διάβασα "φοντο" αντί για "φούρνο" xex
satan was a lez
prin kamia wra
k twra ena tetoio
(meta3i mas an me valoun na ftia3w 3ana auta ta mpiskota paizei na arxisw na varaw to kefali mou ston toixo)
satan was a lez
εγω εκανα πεννες με τονο και κετσαπ!
αυτα ειχε το ψυγειο!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
στα παπάρια μας μαλάκα. πόσταρε πικ ή πούλο.
λαίδηκίλλερ φρικασέ είναι αυτό?
αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
θα 'θελε, αλλά χοιρινό με σέλινο αυγολέμονο
satan was a lez
Mystic! Ταλιατέλες α λά Bolognese και μετά θα φάω Mystic! Cheese Cake (το οποίο και συνιστώ ανεπιφύλακτα)!
http://www.mystic.com.gr/a.htm
γεμιστό με λουκανικάκι κ τυράκι τριμμένο κ μπόλικο σκόρδο![]()
satan was a lez