Αυτό είναι το αντίθετο του "γαμάει με την όπισθεν";
Αυτό είναι το αντίθετο του "γαμάει με την όπισθεν";
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Δεν θα το έλεγα review, όχι πως έχει και σημασία, τα reviews είναι βαρετά. Μια ωραία οπτική.
Χαχαχαχαχα, πείτε την ιστορία και για το αγνό καυτό χεβη μέταλζ του Φενριζ τώρα!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Λοιπόν ο δίσκος μου άρεσε. Μου φαίνεται ότι συνεχίζει από κει που σταμάτησε το Filosofem, με τα νεοπότσον μπλακμεταλζ να μην παρεμβάλλονται πουθενά. Στρωτός δίσκος, αργός και πικρός (ακόμη και στα γρήγορα κομμάτια), κατέχει πλήρως το δίπτυχο Burzum όπως γουστάρω να το αντιλαμβάνομαι, δλδ μελαγχολία-δηλητήριο φάση. Η επανάληψη εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί, η φθηνή πριμαδούρα να ανατριχιάζει, κλπ. Κάποιες μεταλλιές, όπως το πρώτο ριφφ (σόρρυ δεν άντεξα, είναι χαζό) του Belus' Doed, το Sverddans και διάφορα σκόρπια σημεία με ξενέρωσαν κάπως, μου φάνηκαν αρκετά ανέμπνευστες για Vikernes, αλλά οκ μες στο σύνολο του δίσκου συγχωρούνται.
Οι πιο έμπειροι σίγουρα θα χουνε ακούσει ανάλογη μουσική καιρό τώρα και δε θα περίμεναν τον Vikernes να αποφυλακιστεί γι αυτό, οπότε σε αυτούς δεν έχω να πω τπτ. Ο δίσκος πάντως περιέχει καλή, όμορφη και στρωτή μουσική, κάτι το οποίο για μένα μετράει αποκλειστικά.
Κυκλοφορούν αντίτυπα του Belus που είναι σε μαύρο βινύλιο (unlimited press) αλλά από mispress αναγράφουν από πίσω LIMITED EDITION COLORED VINYL. Επειδή πλέον το λευκό (1.000 αντίτυπα) θα το βρείτε στην καλύτερη ένα πενηντάευρο, μην πάρετε καταλάθος κάνα μαύρο στην ίδια κοπή, αν σας ενδιαφέρει το χρώμα, οι Burzum και τα χρήματα.
τι mispress λέει ο φραγκοφονιάς απατεώνας ρε.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Πράγματα σαν το Sverddans (όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο) είχε από πάντα ο Varg στην μουσική του, και σε κάποια interviews έχει πει και πως προέκυψαν.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Μάλλον είναι αρκετά έξυπνος για να ιντριγκάρει ακόμα
It has been scientifically proven that gay men cannot read black metal logos and cannot pronounce the words 'Inn i de dype skogers favn'.
πεθαίνω.
edit: και πιο κάτω τρελές ατάκες
edit2: και φτάνοντας στο τέλος, ωραία φαρσα =/
Last edited by 12 stars circle your brow; 11-04-2010 at 17:43.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()