Results 1 to 15 of 5645

Thread: Fuck My Life : A NEW ERA

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    metaphor fandango's Avatar

για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα:

πάω την προηγούμενη Πέμπτη στην Εθνική, να βγάλω τα τελευταία λεφτά που είχε μέσα στο λογαριασμό γιατί πλέον πληρωνόμαστε από την eurobank, και κάπου είχα ακούσει ότι αν δεν υπάρχει καθόλου κίνηση για ένα διάστημα σου αφαιρούν κάποια χρήματα για έξοδα, περνούσα και απ'έξω και λέω δε γαμιέται, 16ευρώ είναι αυτά.

πάω στην ταμία, λέω "ό,τι έχει μέσα" και μου λέει "θέλετε και τα 1016,30;". εμ, γουατ δε φακ, "ε, ναι, βέβαια". παίρνω τηλέφωνο τους γονείς μου μήπως έβαλαν λεφτά, αλλά μπα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν από πέρυσι τίποτα χρωστούμενα από την Α'βάθμια, ή τίποτα δώρα Χριστουγεννων ή και Πασχα από Α'βαθμια η ΟΑΕΔ, τελος πάντων δεν πολυέσκασα κιόλας, το πολύ πολύ λέω να με πάρουν σε κανα 3μηνο από την τράπεζα και να μου πουν ότι εκαναν λάθος. Στο δρόμο βέβαια, πέρασα από τα μουλτιράμα και πήρα το assassin's creed2 και το F.E.A.R. που τα είχα βάλει στο μάτι και υπολόγιζα να τα πάρω μέσα στο Πάσχα.

Γυρνάω σπίτι, μπαίνω για μπάνιο, βγαίνω απτο μπάνιο, και με παίρνει ο πατέρας μου στο τηλέφωνο για να μου πει ότι μίλησε μέ έναν φίλο που δουλεύει στην Εθνική, και ότι τα 1000 που πήρα ήταν υπερανάληψη, το οποίο το βάζουν σε όλους τους εκπαιδευτικούς σε περίπτωση που αργήσουν να πληρωθούν, και ότι μετά από 6 μηνες τα 1000 επιστρέφονται με 12% τόκο. Βγαίνω έξω κατευθείαν, πάω στην ταμία, της λέω "συγγνώμη, τα 1000ευρώ που έκανα ανάληψη πριν ήταν υπερανάληψη;", ψάχνεται λίγο, "α, ναι, βέβαια, υπερανάληψη ήταν", "και δεν το θεωρήσατε χρήσιμο να μου το πείτε, ή σε όλους λέτε ότι έχουν 1000ευρώ παραπάνω για ανάληψη;;", τελος πάντων κατάλαβε ότι έκανε μαλακία, τα έδωσα πίσω τα 1000, αλλά τη μεγαλύτερη μαλακία την έκανα εγώ με τα 80 που ξόδεψα, και μετά έπρεπε να τα βάλω απτην τσέπη μου, και τώρα που βγήκε το heavy rain και το cd του Oliva δεν μου έχουν περισσέψει λεφτά και πρέπει να περιμένω μέχρι τις 13/3 που θα πληρωθώ ξανά. επίσης βγήκα έξω λουσμένος και για 3 μέρες ήμουν στο κρεβάτι, γκέι μόουντ κι έτσι. δε με χάλασε, ε;
    Last edited by fandango; 27-02-2010 at 14:25.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.