Προς Drumsick και μόνο.
Καταρχάς οχετός, παραλήρημα και τα συναφή.
Λυπάμαι που ήρθες σε αυτή την κατάσταση και έγραψες ότι έγραψες. Μπορεί να είχε έντονο τόνο αυτό που έγραψα αλλά δεν το έγραψα για να σε βάλω στην θέση σου και καλά. Τώρα αν θίχτηκες τόσο πολύ με οτι έγραψα ζητώ συγνώμη. Είναι μαλακία να φορτώνεις τόσο άσχημα απο μία συζήτηση και μόνο και είναι ακόμα μεγαλύτερη μαλακία να με αποκαλείς με τον τρόπο που έκανες. Αν αισθάνεσαι καλύτερα με την συγνώμη μου, τότε την έχεις.
Θέλω μόνο να σου πω και κάτι ακόμα.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα. Επίσης σίγουρα πανομοιότυπη με την δική θα ήταν και η αντίδραση σου αν έκανες ένα review στον Tom waits και ερχόμουν εγώ απο κάτω και σου έκανα comment του στυλ "ντακς καλός είναι για το γυφτολέ blues-rock της κουλτουριάρικης καραπούτσας που παίζει". Θα είχες μπει απο το καλώδιο και θα με κυνηγούσες αν τολμούσα να ξεστομίσω τέτοιο πράγμα. Ο τρόπος που λες κάτι και οχι τόσο το τι λες είναι αυτό που μετράει περισσότερο.
Για τέλος.
Δεν είμαι ηλίθιος. Δεν είμαι βλάκας. Δεν είμαι πούστης. Δεν φοράω προβιές ζώων για εσώρουχα. Δεν είμαι κωλόζωο. Δεν είμαι μυγόχεσμα. Δεν είμαι 12, ούτε 15 χρονών.
Ολα αυτά σε έκαναν να νιώσεις καλύτερα ? Μου την είπες ? Με έβαλες στην θεσούλα μου ? Νομίζεις !
Συμπεριφέρθηκες σαν κλασσικό κομπλεξικό κοριτσάκι που δεν της αγόρασαν την κούκλα που ήθελε και χαλάει τον κόσμο όλο. Με τα χεράκια σου βγάζεις τα ματάκια σου.
p.s. 20 χρόνια μουσική απο πότε ακούς απο τα 5 ? (25 δεν είσαι right ?) Αν ναι στις επιρροές μετράει και το Εδω λιλιπούπολη ?