Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 187

Thread: Deadsoul Tribe - A murder of crows

Senior Member

τι διάολο, δέχομαι επίθεση χωρίς να γράψω καν εδώ, γαμημένε ικόνοκλαστ μ'έκαψες.

όμως θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα μου να λέω ότι το operation mindcrime είναι όντως ντροπή του μέταλ!

ετοιμάζω σωστό review για remission, εκεί να δείτε στιχάρες και σε λάθος αμερικάνικα μάλιστα:

change stand grow
    these things you'll never be
    taste your fate
    all that you'll ever be
    a life love unconditional
    a life love
    love unconditional

chase
    chase 'em down string 'em up
    hate
    hate the ones who bring you down

και ξύλο.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    πολλά ζητούμενα υπάρχουν σε πραγματικά έξυπνους και αληθινά ευφυείς ανθρώπους, να, σαν και εμένα, και ακριβώς επειδή εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να εκπληρωθούν όλα αυτά τα ζητούμενα σε ένα album, ξέρουμε πως το Operation Mindcrime είναι ένα album το οποίο έχει τη μαγική ιδιότητα να θεωρείται "τέτοιο" από μεγάλη μερίδα οπαδών (που ακούνε μόνο "τέτοια" βέβαια), αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ένα σκουπίδι σε σχέση με το σοβαρό και καθοριστικό μέταλ της εποχής, που είχε την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ να μιλάει για τον ΣΑΤΑΝΑ, τον ΘΑΝΑΤΟ, την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ. Και δεν κάνουμε καν το μοιραίο λάθος να εκθειάσουμε αυτό που θεωρούμε ΜΕΓΑΛΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμείς, στο σπίτι μας, στο δωμάτιό μας, στο ελπί μας, δεν μας νοιάζει αυτό, διότι δεν είμαστε ΚΑΚΟΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ να δημιουργούμε "σταθερές" μηδαμινής σημασίας και να λέμε πομπώδεις πανηγυρικές εκφράσεις για ένα εκατομμύριο albums ίδια το ένα με τ'άλλο για να πείσουμε τους υποδέλοιπους (ο εαυτός μας έχει ήδη πειστεί, είναι εύπιστος άλλωστε) για το ποιόν της Αλήθειας. Γνωρίζω επίσης πως υπάρχουν γούστα, αλλά δεν προσπαθώ να επιβάλλω τα δικά μου λέγοντας πως "για εμένα αυτό είναι η ΚΟΡΥΦΗ, για εσένα δεν είναι, δεν πειράζει, γούστα". Το ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα πουθενά και σε τίποτα είναι γνωστό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κονταρομαχηθώ με σαθρές υποκειμενικότητες που τίποτα δεν έχουν να πουν σε μένανε. Ούτε κοινωνική παρατήρηση θα σταματήσω να κάνω, πως μια γενναία μερίδα όσων λένε "θα μας λείψεις CHUCK", θεωρούν σοβαρούς τους στίχους του Symbolic και έχουν ευαγγέλιο το mindcrime. Είναι μια στατιστική μέθοδος που αυτοκαταστρέφεται γιατί οι πολίτες της θεώρησαν το δικαίωμα ελευθερία, την άποψη μαρασμό και την υποχρέωση δικαίωμα.

Η επίθεση με Lady Gaga είναι επίθεση σε άλλους users αλλά όχι σε εμένα, και επιπροσθέτως οι Psychotic Waltz είχαν βγάλει μερικά πραγματικά όμορφα κομμάτια, ενώ το πρώτο album των DeadSoulTribe είχε ένα ωραίο κομμάτι, το "Coming Down" νομίζω, δεν θυμούμαι τώρα.
    εντάξει, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι μεταλλάδες σαν εμένα και τον Κρουξ και τον Γκάρντιαν δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο εσένα, για αυτό και με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα στη μουσική διαφορετικά από την εξυπνάδα και δε με χαλάνε τόσο ακόμα και οι Κουινσράιχ και οι Σάντοου Γκάλερι ακόμα και με τον ομολογουμένως αφελή και πατερναλιστικό τρόπο που προσπαθούν να περάσουν τα πράγματα. Δεν είναι καθόλου ειρωνικό, αλήθεια λέω, ο καθένας ψάχνει για τους ομοίους του, αυτός είναι και ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς που έχει η τέχνη, σαν μεσολαβητής. Απλά αναρωτιέμαι μερικές φορές πως αυτή η ιντελλετζένσια που την χαρακτηρίζει τόσο η βάθος και σε πλάτος γνώση των πολιτιστικών δρώμενων τείνει τελικά να κεντράρει στο επιφανειακό και στο αισθητικό και στη φόρμα παρά στο περιεχόμενο. (Το έχεις ακούσει το Operation Mindcrime σοβαρά?)

Α ναι, παρεπιπτόντως για εσένα έπρεπε να ποστάρω τπτ από Magenta!
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

A rock, an island Drumsick's Avatar

Φορντ. Το προηγούμενο πόστ ήταν απάντηση στην ερώτηση σου "σε τι διαφέρω". Ε, σ'αυτό διαφέρω.

Απο'κει και πέρα, εγώ μπήκα να πω μια καλή κουβέντα για έναν δίσκο να πούμε και κλασσικά το ανάγατε σε ανατολικό επειδη ζομγκ πως τολμάει να μιλάει έτσι για τον ΝΤΕΒΟΝ.
    Κουράστηκα.
    Και ναι φυσικά έπαθα παράκρουση με τις γιγαντιαίες μαλακιάρες που μου λέει το 12χρονο.
    Θα αποχωρήσω για ΤΡΙΤΗ φορά και θα επιστρέψω μόνο αν με προκαλέσει πάλι το μαλακιστήρι.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Μαρέσει η τροπή του θρεντ.

Για το μπρεηκορ μας: O χρήστης καρχαρτ έχει θεαθεί να χτυπιέται με γνωστό τζιβάτο (μέχρι τον κώλο) πούστη της σκηνής όταν αυτός κατεδάφιζε το BIOS. Αμέσως αφού τον συνεντευξίασε και αμέσως πριν συγγράψει εκθειαστικό ρηπορτ... To 666MPH δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει εδώ που τα λέμε, είναι πρώτο στο tube γιατί ήταν κλιπ για τις bikini bandits. Απο κει και πέρα μια χαρά υποκουλτούρα του κερατά είναι η φάση, εγώ ποτέ δεν το αρνήθηκα, εσύ φθόγγε νομίζεις ότι επειδή μιλάω για το rossz czillag του vsnares έχεις να κάνεις με κάποια πειραματική υπερσκηνη.

Για το μεταλ μας: Το μεταλ μου εμένα σημαίνει εφηβική κάβλα. Δεν είναι κάτι που θεωρώ ασόβαρο -κάθε άλλο-, απλώς καλύπτει αυτή την ανάγκη και για μένα εκεί λειτουργεί πιο καλά. Αν θελήσω ποτέ να δω πολιτικούς ή πιο εσωτερικούς στίχους, απλώς δε θα ψάξω στο μεταλ. Τα διάφορα operation mindcrime και τα τοιαύτα είναι αυτό ακριβώς που είπε ο καρχαρτ και η μπάλα παίρνει και οτιδήποτε ένας ενοχικός μεταλάς προσπαθεί να πείσει οτι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (στιχουργικά μιλάω πάντα), όπως και οι εν λογω των deadsoul tribe.

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

πολλά ζητούμενα υπάρχουν σε πραγματικά έξυπνους και αληθινά ευφυείς ανθρώπους, να, σαν και εμένα, και ακριβώς επειδή εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να εκπληρωθούν όλα αυτά τα ζητούμενα σε ένα album, ξέρουμε πως το Operation Mindcrime είναι ένα album το οποίο έχει τη μαγική ιδιότητα να θεωρείται "τέτοιο" από μεγάλη μερίδα οπαδών (που ακούνε μόνο "τέτοια" βέβαια), αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ένα σκουπίδι σε σχέση με το σοβαρό και καθοριστικό μέταλ της εποχής, που είχε την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ να μιλάει για τον ΣΑΤΑΝΑ, τον ΘΑΝΑΤΟ, την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ. Και δεν κάνουμε καν το μοιραίο λάθος να εκθειάσουμε αυτό που θεωρούμε ΜΕΓΑΛΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμείς, στο σπίτι μας, στο δωμάτιό μας, στο ελπί μας, δεν μας νοιάζει αυτό, διότι δεν είμαστε ΚΑΚΟΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ να δημιουργούμε "σταθερές" μηδαμινής σημασίας και να λέμε πομπώδεις πανηγυρικές εκφράσεις για ένα εκατομμύριο albums ίδια το ένα με τ'άλλο για να πείσουμε τους υποδέλοιπους (ο εαυτός μας έχει ήδη πειστεί, είναι εύπιστος άλλωστε) για το ποιόν της Αλήθειας. Γνωρίζω επίσης πως υπάρχουν γούστα, αλλά δεν προσπαθώ να επιβάλλω τα δικά μου λέγοντας πως "για εμένα αυτό είναι η ΚΟΡΥΦΗ, για εσένα δεν είναι, δεν πειράζει, γούστα". Το ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα πουθενά και σε τίποτα είναι γνωστό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κονταρομαχηθώ με σαθρές υποκειμενικότητες που τίποτα δεν έχουν να πουν σε μένανε. Ούτε κοινωνική παρατήρηση θα σταματήσω να κάνω, πως μια γενναία μερίδα όσων λένε "θα μας λείψεις CHUCK", θεωρούν σοβαρούς τους στίχους του Symbolic και έχουν ευαγγέλιο το mindcrime. Είναι μια στατιστική μέθοδος που αυτοκαταστρέφεται γιατί οι πολίτες της θεώρησαν το δικαίωμα ελευθερία, την άποψη μαρασμό και την υποχρέωση δικαίωμα.

Η επίθεση με Lady Gaga είναι επίθεση σε άλλους users αλλά όχι σε εμένα, και επιπροσθέτως οι Psychotic Waltz είχαν βγάλει μερικά πραγματικά όμορφα κομμάτια, ενώ το πρώτο album των DeadSoulTribe είχε ένα ωραίο κομμάτι, το "Coming Down" νομίζω, δεν θυμούμαι τώρα.
    Ε κάπου στο bold είναι η βασική διαφορά μας (κ διαφωνία μας), δεν θέλω να κονταροχτυπηθώ με κανέναν για τα μουσικά του γούστα, όσο αντίθετα κ να ναι με τα δικά μου. Συζήτηση κλπ ναι, αλλά το "κονταροχτυπηθώ" μου βγάζει εμένα κάτι αρνητικό, κ δεν μου κάθεται απλά .
    Λες επίσης ότι δε θα σταματήσεις να κάνεις κοινωνική παρατήρηση, δε στο ζήτησε κανένας, καλά κάνεις κ λες αυτό που θες. Αλλά, νομίζω, ότι την άποψη σου για τους Ryche την έχεις εκφράσει αρκετές φορές σε αυτό το φόρουμ, χμ, πως να στο πω, δεν βλέπω πλέον το νόημα να επαναλαμβάνεσαι. Είναι σαν να πετάγομαι εγώ σε κάθε τόπικ για τους Ramstein πχ κ να λέω ότι δεν μ' αρέσουν. Το είπα 1, άντε 2, ε σταμάτησα. Απλά, όταν είναι κάποιο θέμα που δεν με απασχολεί δεν έχω να προσθέσω κάτι, κ απλά δε γράφω κάτι. Τώρα αν εσένα σε πειράζει τόσο πολύ που εκθειάζεται ο συγκεκριμένος δίσκος, κ θες να εκφράζεις την αντίθετη σου άποψη συνέχεια, ΟΚ, πάσο.

Απορία, αυτά που λες για τη σοβαρότητα στο μέταλ της εποχής, πάνε που, να υποθέσω Bathory?
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Έχω ακούσει το Mindcrime σοβαρά, δηλαδή ξεκίνησα σοβαρά αλλά μετά με έπιασαν τα γέλια. Εστίασε λίγο στο γεγονός πως δεν με ενοχλεί η ύπαρξη του mindcrime, εδώ υπάρχουν οι rammstein ναούμ, με ενοχλεί που το mindcrime παίρνει ΤΟΣΑ credits ενώ είναι μια βλακειουλίτσα και μισή. Και δεν είναι η εξυπνάδα το ζητούμενο στη μουσική, δεν την ανέφερα ή την υπονόησα, μάλιστα υπονόησα τη αναγκαιότητα για σατανική θεματολογία μεταξύ άλλων, θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ως τώρα πως δεν είναι αυτό το γήπεδο του αγώνα, η βάση της συζήτησης, η κολώνα του σπιτιού. Και δεν θα έλεγα πως με χαρακτηρίζει η βαθοσπλάτως γνώση των πολιτιστικών δρωμένων (???), ούτε παραδίδομαι στο κεντράρισμα του επιφανειακού *επειδή* εκνευρίζομαι με την "με το ζόρι" σοβαρότητα. Έχουμε μιλήσει δεκάδες φορές για τη μουσική για να με κατηγορείς για τέτοια πράγματα.

Οι Magenta ηχογραφούν και η Vilde θα βάλει σύντομα νέα κομμάτια στο myspace της, κάνω refresh, δεν μπόρεσα να πάω στο live γιατί δεν θα άντεχα να δω Gothminister και Trail of Tears για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο.

ikonoklast o Bong-Ra όμως είναι ΜΕΤΑΛΛΑΣ ΑΛΥΠΗΤΟΣ και έπαιζε στους Bongragar παλιά.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

ikonoklast o Bong-Ra όμως είναι ΜΕΤΑΛΛΑΣ ΑΛΥΠΗΤΟΣ και έπαιζε στους Bongragar παλιά.
    έντιτ. χαχ δεν είδα το λογοπαίγνιο. πάντως ναι είναι ΜΕΤΑΛΛΟΝΙ άρρωστο.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=2336
    Last edited by Leech; 26-02-2010 at 14:22.

314222 Mitsmann's Avatar

Σορρυ Καρχαρτ αλλα μουσικα το Μαηντκραημ γαμει ασυστολως.

Δηλαδη -δειχνετε να- ξεχνατε, οτι μιλαμε για μεταλ αλμπουμ που βγηκε το 1988. Ναι, οκ, δεν ειχαμε ανακαλυψει τοτε, τα τριπ περασματα και τα νοηζ σαμπλς, αλλα οκ.
    Και οι στιχοι του ειναι μια ωραια ιστορια, οπως μπορει αυτη να αποδοθει μεσα απο τραγουδια, δηλαδη ελλιπεστατα. Αυτα περι αλλαγης της ζωης μας, εχουν ξεπεραστει προ πολλου.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Mazikeen Krux's Avatar

Προς Drumsick και μόνο.

Καταρχάς οχετός, παραλήρημα και τα συναφή.

Λυπάμαι που ήρθες σε αυτή την κατάσταση και έγραψες ότι έγραψες. Μπορεί να είχε έντονο τόνο αυτό που έγραψα αλλά δεν το έγραψα για να σε βάλω στην θέση σου και καλά. Τώρα αν θίχτηκες τόσο πολύ με οτι έγραψα ζητώ συγνώμη. Είναι μαλακία να φορτώνεις τόσο άσχημα απο μία συζήτηση και μόνο και είναι ακόμα μεγαλύτερη μαλακία να με αποκαλείς με τον τρόπο που έκανες. Αν αισθάνεσαι καλύτερα με την συγνώμη μου, τότε την έχεις.

Θέλω μόνο να σου πω και κάτι ακόμα.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα. Επίσης σίγουρα πανομοιότυπη με την δική θα ήταν και η αντίδραση σου αν έκανες ένα review στον Tom waits και ερχόμουν εγώ απο κάτω και σου έκανα comment του στυλ "ντακς καλός είναι για το γυφτολέ blues-rock της κουλτουριάρικης καραπούτσας που παίζει". Θα είχες μπει απο το καλώδιο και θα με κυνηγούσες αν τολμούσα να ξεστομίσω τέτοιο πράγμα. Ο τρόπος που λες κάτι και οχι τόσο το τι λες είναι αυτό που μετράει περισσότερο.

Για τέλος.

Δεν είμαι ηλίθιος. Δεν είμαι βλάκας. Δεν είμαι πούστης. Δεν φοράω προβιές ζώων για εσώρουχα. Δεν είμαι κωλόζωο. Δεν είμαι μυγόχεσμα. Δεν είμαι 12, ούτε 15 χρονών.
    Ολα αυτά σε έκαναν να νιώσεις καλύτερα ? Μου την είπες ? Με έβαλες στην θεσούλα μου ? Νομίζεις !
    Συμπεριφέρθηκες σαν κλασσικό κομπλεξικό κοριτσάκι που δεν της αγόρασαν την κούκλα που ήθελε και χαλάει τον κόσμο όλο. Με τα χεράκια σου βγάζεις τα ματάκια σου.

p.s. 20 χρόνια μουσική απο πότε ακούς απο τα 5 ? (25 δεν είσαι right ?) Αν ναι στις επιρροές μετράει και το Εδω λιλιπούπολη ?
    I'll bury you in your god's fucked garden

E για μένα είναι ο ορισμός της μέταλ σκυλοβαρεμάρας, το 1988 υπήρχαν και οι Devil Doll που έλεγαν ιστορίες, υπήρχαν πολλοί που έλεγαν ιστορίες και καλές ιστορίες, και συμφωνώ πολύ και με τον Vic : υπήρχε και ο King Diamond.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    Τώρα αν θίχτηκες τόσο πολύ με οτι έγραψα ζητώ συγνώμη Αν αισθάνεσαι καλύτερα με την συγνώμη μου, τότε την έχεις.

να, τωρα κοιτα τι κανεις.
    "Τι χτυπαω??"

314222 Mitsmann's Avatar

E για μένα είναι ο ορισμός της μέταλ σκυλοβαρεμάρας, το 1988 υπήρχαν και οι Devil Doll που έλεγαν ιστορίες, υπήρχαν πολλοί που έλεγαν ιστορίες και καλές ιστορίες, και συμφωνώ πολύ και με τον Vic : υπήρχε και ο King Diamond.

ε, δεν ειπα γω οχι, σ ολα αυτα. αμα δε σ αρεσει, οκ.
    το "ρε πουστηδες, αν ειναι δυνατον, σας αρεσει το Μαηντκραημ", ειναι ακυρο.
    "Τι χτυπαω??"

Mazikeen Krux's Avatar

Gentleman πάντα. Οταν θυμώνω το ωραίο φύλο στενοχωριέμαι.
    I'll bury you in your god's fucked garden

314222 Mitsmann's Avatar

εμας μας ειχαν λειψει τα καντηλακια της.

οποτε πιασε και συ τα μπαντη λακια σου, να γινει παιχνιδι.
    "Τι χτυπαω??"