Μαρέσει η τροπή του θρεντ.
Για το μπρεηκορ μας: O χρήστης καρχαρτ έχει θεαθεί να χτυπιέται με γνωστό τζιβάτο (μέχρι τον κώλο) πούστη της σκηνής όταν αυτός κατεδάφιζε το BIOS. Αμέσως αφού τον συνεντευξίασε και αμέσως πριν συγγράψει εκθειαστικό ρηπορτ... To 666MPH δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει εδώ που τα λέμε, είναι πρώτο στο tube γιατί ήταν κλιπ για τις bikini bandits. Απο κει και πέρα μια χαρά υποκουλτούρα του κερατά είναι η φάση, εγώ ποτέ δεν το αρνήθηκα, εσύ φθόγγε νομίζεις ότι επειδή μιλάω για το rossz czillag του vsnares έχεις να κάνεις με κάποια πειραματική υπερσκηνη.
Για το μεταλ μας: Το μεταλ μου εμένα σημαίνει εφηβική κάβλα. Δεν είναι κάτι που θεωρώ ασόβαρο -κάθε άλλο-, απλώς καλύπτει αυτή την ανάγκη και για μένα εκεί λειτουργεί πιο καλά. Αν θελήσω ποτέ να δω πολιτικούς ή πιο εσωτερικούς στίχους, απλώς δε θα ψάξω στο μεταλ. Τα διάφορα operation mindcrime και τα τοιαύτα είναι αυτό ακριβώς που είπε ο καρχαρτ και η μπάλα παίρνει και οτιδήποτε ένας ενοχικός μεταλάς προσπαθεί να πείσει οτι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (στιχουργικά μιλάω πάντα), όπως και οι εν λογω των deadsoul tribe.