Originally Posted by
carheart
πολλά ζητούμενα υπάρχουν σε πραγματικά έξυπνους και αληθινά ευφυείς ανθρώπους, να, σαν και εμένα, και ακριβώς επειδή εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να εκπληρωθούν όλα αυτά τα ζητούμενα σε ένα album, ξέρουμε πως το Operation Mindcrime είναι ένα album το οποίο έχει τη μαγική ιδιότητα να θεωρείται "τέτοιο" από μεγάλη μερίδα οπαδών (που ακούνε μόνο "τέτοια" βέβαια), αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ένα σκουπίδι σε σχέση με το σοβαρό και καθοριστικό μέταλ της εποχής, που είχε την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ να μιλάει για τον ΣΑΤΑΝΑ, τον ΘΑΝΑΤΟ, την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ. Και δεν κάνουμε καν το μοιραίο λάθος να εκθειάσουμε αυτό που θεωρούμε ΜΕΓΑΛΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμείς, στο σπίτι μας, στο δωμάτιό μας, στο ελπί μας, δεν μας νοιάζει αυτό, διότι δεν είμαστε ΚΑΚΟΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ να δημιουργούμε "σταθερές" μηδαμινής σημασίας και να λέμε πομπώδεις πανηγυρικές εκφράσεις για ένα εκατομμύριο albums ίδια το ένα με τ'άλλο για να πείσουμε τους υποδέλοιπους (ο εαυτός μας έχει ήδη πειστεί, είναι εύπιστος άλλωστε) για το ποιόν της Αλήθειας. Γνωρίζω επίσης πως υπάρχουν γούστα, αλλά δεν προσπαθώ να επιβάλλω τα δικά μου λέγοντας πως "για εμένα αυτό είναι η ΚΟΡΥΦΗ, για εσένα δεν είναι, δεν πειράζει, γούστα". Το ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα πουθενά και σε τίποτα είναι γνωστό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κονταρομαχηθώ με σαθρές υποκειμενικότητες που τίποτα δεν έχουν να πουν σε μένανε. Ούτε κοινωνική παρατήρηση θα σταματήσω να κάνω, πως μια γενναία μερίδα όσων λένε "θα μας λείψεις CHUCK", θεωρούν σοβαρούς τους στίχους του Symbolic και έχουν ευαγγέλιο το mindcrime. Είναι μια στατιστική μέθοδος που αυτοκαταστρέφεται γιατί οι πολίτες της θεώρησαν το δικαίωμα ελευθερία, την άποψη μαρασμό και την υποχρέωση δικαίωμα.
Η επίθεση με Lady Gaga είναι επίθεση σε άλλους users αλλά όχι σε εμένα, και επιπροσθέτως οι Psychotic Waltz είχαν βγάλει μερικά πραγματικά όμορφα κομμάτια, ενώ το πρώτο album των DeadSoulTribe είχε ένα ωραίο κομμάτι, το "Coming Down" νομίζω, δεν θυμούμαι τώρα.