Originally Posted by
ikonoklast
για όλα φταίει ότι οι μεταλλάδες θεωρείτε το operation mindcrime σοβαρό δίσκο
Χτες δεν χτυπήθηκα με breakcore γιατί δεν είμαι τζαμάικα πούστης που θέλει και σκληρά μπιτς για να κουνηθούν οι τζίβες του όταν δεν έχει FUEL MPAFUS, αλλά το πρόβλημα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, και το λέω απο την πρώτη στιγμή που ήρθα σε άμεση επαφή με τις "σταθερές" των μεταλλάδων τύπου Κρουξ.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, το "Operation Mindcrime" είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του δήθεν σκεπτόμενου concept με πραγματικά ΚΑΚΙΣΤΗ και λαϊκή μουσική να το συνοδεύει, και όλο αυτό για κάποιο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ λόγο να έχει πάρει και credits από εκατομμύρια ανθρώπους ως "η ευφυία στη μουσική". Είναι ο ορισμός της κακής αισθητικής στο metal, προσπαθεί να μιλήσει στα ΣΟΒΑΡΑ, και καταλήγει να μιλάει για τη ζωή και τις προεκτάσεις της όπως θα μιλούσε ένα παιδάκι δευτέρας δημοτικού, και όχι από τα ιδιαίτερα έξυπνα παιδάκια δευτέρας δημοτικού :
Fighting fire with empty words
While the banks get fat
And the poor stay poor
And the rich get rich
And the cops get paid
To look away
As the one percent rules America
αυτοί ΔΕΝ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ, είναι ΑΣΤΕΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ, πράγματα που ξέρει και θχειά μου η Μαρίτσα ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΠΩΜΕΝΑ, είναι το μέταλ album που θα έβαζε ο ΛΑΚΗΣ ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ στην εκπομπή του.
Και όλοι όσοι θα γράψετε αηδίες από κάτω, περιμένετε και να συμφωνήσουμε σε κάτι. Δεν θα συμφωνήσουμε σε κάτι. Και αν θέλετε να το παίξουμε μεταλλάδικα, οκ, πάρτε το δίκιο, no prob.
Αλλά τέτοια albums είναι η ρίζα του κακού.