Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 187

Thread: Deadsoul Tribe - A murder of crows

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    για όλα φταίει ότι οι μεταλλάδες θεωρείτε το operation mindcrime σοβαρό δίσκο
    Χτες δεν χτυπήθηκα με breakcore γιατί δεν είμαι τζαμάικα πούστης που θέλει και σκληρά μπιτς για να κουνηθούν οι τζίβες του όταν δεν έχει FUEL MPAFUS, αλλά το πρόβλημα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, και το λέω απο την πρώτη στιγμή που ήρθα σε άμεση επαφή με τις "σταθερές" των μεταλλάδων τύπου Κρουξ.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, το "Operation Mindcrime" είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του δήθεν σκεπτόμενου concept με πραγματικά ΚΑΚΙΣΤΗ και λαϊκή μουσική να το συνοδεύει, και όλο αυτό για κάποιο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ λόγο να έχει πάρει και credits από εκατομμύρια ανθρώπους ως "η ευφυία στη μουσική". Είναι ο ορισμός της κακής αισθητικής στο metal, προσπαθεί να μιλήσει στα ΣΟΒΑΡΑ, και καταλήγει να μιλάει για τη ζωή και τις προεκτάσεις της όπως θα μιλούσε ένα παιδάκι δευτέρας δημοτικού, και όχι από τα ιδιαίτερα έξυπνα παιδάκια δευτέρας δημοτικού :

Fighting fire with empty words
    While the banks get fat
    And the poor stay poor
    And the rich get rich
    And the cops get paid
    To look away
    As the one percent rules America

αυτοί ΔΕΝ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ, είναι ΑΣΤΕΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ, πράγματα που ξέρει και θχειά μου η Μαρίτσα ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΠΩΜΕΝΑ, είναι το μέταλ album που θα έβαζε ο ΛΑΚΗΣ ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ στην εκπομπή του.

Και όλοι όσοι θα γράψετε αηδίες από κάτω, περιμένετε και να συμφωνήσουμε σε κάτι. Δεν θα συμφωνήσουμε σε κάτι. Και αν θέλετε να το παίξουμε μεταλλάδικα, οκ, πάρτε το δίκιο, no prob.

Αλλά τέτοια albums είναι η ρίζα του κακού.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Eks από τα παλιά (από προχθές περίπου)

Το ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ στη μέση του ποστ είναι επίσης
    Last edited by Amnesiac.; 26-02-2010 at 13:08.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Στο μεταλ εγώ είπα δύο παραδείγματα!
    Το Wrathchild και το gorgar ε? Πρέπει να μιλάνε σαν οχτάχρονοι οι μεταλλάδες για να τους παίρνουμε στα σοβαρά, κατάλαβα. Οτιδήποτε δεν βγάζει ακριβώς νόημα ή μη χειρότερα έχει και μεγαλεπήβολες επιδιώξεις κόψει κεφάλι. Μη χάσουμε και στρητ/πανκ κρεντιμπίλιτυ. Έ, ντιτζέι, πιάσε ένα γαμάτο.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

ο καθένας με τα γούστα του...πάντως επιτρέψτε μου να έχω πολυυυυυυυυυυύ διαφορετική άποψη για το καλύτερο concept δίσκο
    κ ναι πάλι έρχονται εδώ αυτά που λέγαμε πριν για το πως νιώθει δέχεται αντιλαμβάνεται τον εκφράζει η εκάστωτε μουσική
    Σε ΕΜΕΝΑ αυτός ο δίσκος μιλάει στην καρδιά μου, από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα, κ από την πρώτη στιγμή που είδα το Livecrime...
    σε εσάς δεν σας κάνει κούκου, οκ, το έχουμε καταλάβει, δικαίωμά σας
    αλλα, επιτρέψτε μου κιόλας, όπως έχετε εσείς οι 2 την άποψη ότι είναι υπερεκτιμημένο σκατά δήθεν κ ότι άλλο λέτε, να λένε πολύ περισσότεροι ότι το λατρεύουν...
    θα μου πείτε, ο αριθμός των οπαδών κρίνει την ποιότητα?
    σαφώς κ όχι, κ πλήρη αντικειμενικότητα στη μουσική δεν υπάρχει
    αλλά ορισμένα πράγματα νομίζω μπορούν να την πλησιάσουν
    ε για τη δικιά ΜΟΥ (κ πολλών άλλων) λογική το Mindcrime είναι - όσο αντικειμενικά μπορώ να το πω - στολίδι της μουσικής
    αυτά

φιλάκια
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Αγαπητε Krux,
    Εισαι μαλακας.
    Επιμενεις εκει που βλεπεις πως δεν υπαρχει νοημα.
    Φιλικα

υγ. Περιμενω τα επομενα σου review
    1) e4, c5
    2) Νf3

A rock, an island Drumsick's Avatar

Και δεν είμαι απο το χαλάνδρι, παλιομαλάκα.

Vic Ford Prefect's Avatar

Το πρόβλημα σας δηλαδή είναι ότι κάποιοι εκθειάζουν δίσκους και στίχους που εσείς θεωρείτε μέτριους και τίποτα το σπουδαίο. Ναι μεν συμφωνώ ότι η αντίδραση σε αυτό μανιασμένα δείχνει κόμπλεξ κατωτερότητας, αλλά του πούστη, πρέπει να το βλέπετε και εσείς, ξεκινάτε με αφετηρία ένα κόμπλεξ ανωτερότητας, που μα την πίστη μου, δεν στέκει πουθενά. Πουθενά.

Χ, δεν πάει σε σένα αυτό, μόνο εν μέρει, κατανοώ ότι δικαιούσαι να εκφράσεις κάλλιστα την άποψή σου ότι οι DST είναι κιτς προγκ ή κάτι τέτοιο, όχι κάτι μεγαλειώδες τέλος πάντων, αλλά κοπέλα μου, κατάλαβε ότι μερικοί άνθρωποι δεν γουστάρουν εν μέσω της καύλας τους (που είναι και κατάθεση ψυχής στην τελική, όχι τέχνη, αλλά ερωτική εξομολόγηση) να τους την προσβάλλει/κοροϊδέψει, καγκούρικο και σιγά την τέχνη μωρέ και εδώ υπάρχει ένας Γουέιτς, ποιος Ντέβον. Είσαι ακριβώς το ίδιο φάουλ, όχι για την άποψή σου, αλλά για τον τρόπο σου. Και έχει σημασία αυτό επειδή και εσύ για τον τρόπο που τα γράφει κόλλησες. Πού διαφέρεις δηλαδή;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Χτες δεν χτυπήθηκα με breakcore γιατί δεν είμαι τζαμάικα πούστης που θέλει και σκληρά μπιτς για να κουνηθούν οι τζίβες του όταν δεν έχει FUEL MPAFUS, αλλά το πρόβλημα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, και το λέω απο την πρώτη στιγμή που ήρθα σε άμεση επαφή με τις "σταθερές" των μεταλλάδων τύπου Κρουξ.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, το "Operation Mindcrime" είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του δήθεν σκεπτόμενου concept με πραγματικά ΚΑΚΙΣΤΗ και λαϊκή μουσική να το συνοδεύει, και όλο αυτό για κάποιο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ λόγο να έχει πάρει και credits από εκατομμύρια ανθρώπους ως "η ευφυία στη μουσική". Είναι ο ορισμός της κακής αισθητικής στο metal, προσπαθεί να μιλήσει στα ΣΟΒΑΡΑ, και καταλήγει να μιλάει για τη ζωή και τις προεκτάσεις της όπως θα μιλούσε ένα παιδάκι δευτέρας δημοτικού, και όχι από τα ιδιαίτερα έξυπνα παιδάκια δευτέρας δημοτικού :

While the banks get fat
    And the poor stay poor
    And the rich get rich
    And the cops get paid
    To look away

αυτοί ΔΕΝ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ, είναι ΑΣΤΕΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ, πράγματα που ξέρει και θχειά μου η Μαρίτσα ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΠΩΜΕΝΑ, είναι το μέταλ album που θα έβαζε ο ΛΑΚΗΣ ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ στην εκπομπή του.

Και όλοι όσοι θα γράψετε αηδίες από κάτω, περιμένετε και να συμφωνήσουμε σε κάτι. Δεν θα συμφωνήσουμε σε κάτι. Και αν θέλετε να το παίξουμε μεταλλάδικα, οκ, πάρτε το δίκιο, no prob.

εντάξει, πιάσε και ένα εσύ με ΓΑΜΑΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ αφού είναι αυτό το ζητούμενο!

"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Και δεν είμαι απο το χαλάνδρι, παλιομαλάκα.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

μην προτρέχετε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ, θα πάμε και στο Q.

έχουμε images and words τώρα.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Φορντ

Δεν είμαι ΤΑΓΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ σε ΕΝΑ καταραμενο είδος μουσικής για αρχή, οπότε δε με πιάνει παράκρουση με το που μου θίγουν ένα οποιοδήποτε ψήγμα του.
    Και δεν κορόιδεψα πουθενά τούτη εδώ τη μουσική ε. Αλλά αν βάλεις κάτω σοβαρά και ακομπλεξάριστα όλα τα είδη μουσικής, αυτοί εδώ παίζουν πάνω κάτω αυτό που είπα.

Quote Originally Posted by phthoggon View Post

While the banks get fat
    And the poor stay poor
    And the rich get rich
    And the cops get paid
    To look away

εντάξει, πιάσε και ένα εσύ με ΓΑΜΑΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ αφού είναι αυτό το ζητούμενο!

πολλά ζητούμενα υπάρχουν σε πραγματικά έξυπνους και αληθινά ευφυείς ανθρώπους, να, σαν και εμένα, και ακριβώς επειδή εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να εκπληρωθούν όλα αυτά τα ζητούμενα σε ένα album, ξέρουμε πως το Operation Mindcrime είναι ένα album το οποίο έχει τη μαγική ιδιότητα να θεωρείται "τέτοιο" από μεγάλη μερίδα οπαδών (που ακούνε μόνο "τέτοια" βέβαια), αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ένα σκουπίδι σε σχέση με το σοβαρό και καθοριστικό μέταλ της εποχής, που είχε την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ να μιλάει για τον ΣΑΤΑΝΑ, τον ΘΑΝΑΤΟ, την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ και τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ. Και δεν κάνουμε καν το μοιραίο λάθος να εκθειάσουμε αυτό που θεωρούμε ΜΕΓΑΛΟ και ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμείς, στο σπίτι μας, στο δωμάτιό μας, στο ελπί μας, δεν μας νοιάζει αυτό, διότι δεν είμαστε ΚΑΚΟΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ να δημιουργούμε "σταθερές" μηδαμινής σημασίας και να λέμε πομπώδεις πανηγυρικές εκφράσεις για ένα εκατομμύριο albums ίδια το ένα με τ'άλλο για να πείσουμε τους υποδέλοιπους (ο εαυτός μας έχει ήδη πειστεί, είναι εύπιστος άλλωστε) για το ποιόν της Αλήθειας. Γνωρίζω επίσης πως υπάρχουν γούστα, αλλά δεν προσπαθώ να επιβάλλω τα δικά μου λέγοντας πως "για εμένα αυτό είναι η ΚΟΡΥΦΗ, για εσένα δεν είναι, δεν πειράζει, γούστα". Το ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα πουθενά και σε τίποτα είναι γνωστό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κονταρομαχηθώ με σαθρές υποκειμενικότητες που τίποτα δεν έχουν να πουν σε μένανε. Ούτε κοινωνική παρατήρηση θα σταματήσω να κάνω, πως μια γενναία μερίδα όσων λένε "θα μας λείψεις CHUCK", θεωρούν σοβαρούς τους στίχους του Symbolic και έχουν ευαγγέλιο το mindcrime. Είναι μια στατιστική μέθοδος που αυτοκαταστρέφεται γιατί οι πολίτες της θεώρησαν το δικαίωμα ελευθερία, την άποψη μαρασμό και την υποχρέωση δικαίωμα.

Η επίθεση με Lady Gaga είναι επίθεση σε άλλους users αλλά όχι σε εμένα, και επιπροσθέτως οι Psychotic Waltz είχαν βγάλει μερικά πραγματικά όμορφα κομμάτια, ενώ το πρώτο album των DeadSoulTribe είχε ένα ωραίο κομμάτι, το "Coming Down" νομίζω, δεν θυμούμαι τώρα.

Και αν θέλετε να το παίξουμε μεταλλάδικα, οκ, πάρτε το δίκιο, no prob.

Χμμμμ εμένα μου φαίνεται ότι η ρίζα του κακού είναι ότι ψάχνεις ακόμα κάποια "ρίζα του κακού". Και αυτή είναι πολύ πιο "μεταλλάδικη" (με την κακή έννοια, όπως το χρησιμοποιείς) προσέγγιση από το να ανατριχιάζει κάποιος με το operation mindcrime.
    Επίσης οντόπικ έχω να δηλώσω ότι δε θυμάμαι ποτέ να έχω ανατριχιάσει με έξυπνους και αισθητικά γαμάτους στίχους. Έχω ανατριχιάσει με το I DIED FOR YOU και με το BLOOD OF MY ENEMIES και με το ETERNAL CHAMPION και δε ντρέπομαι καθόλου.

Εντάξει, ίσως λίγο.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Φορντ

Δεν είμαι ΤΑΓΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ σε ΕΝΑ καταραμενο είδος μουσικής για αρχή, οπότε δε με πιάνει παράκρουση με το που μου θίγουν ένα οποιοδήποτε ψήγμα του.
    Και δεν κορόιδεψα πουθενά τούτη εδώ τη μουσική ε. Αλλά αν βάλεις κάτω σοβαρά και ακομπλεξάριστα όλα τα είδη μουσικής, αυτοί εδώ παίζουν πάνω κάτω αυτό που είπα.
    Εντάξει, μου επαναλαμβάνεις τι πάει στραβά με τον Κρουξ κατά την άποψή σου, τι στην βίδωσε κλπ. Το λύσαμε αυτό, ΟΚ. Το πρόβλημα είναι γιατί να έχεις πρόβλημα με κάποιον που (θεωρείς εσύ) ότι είναι ταγμένος ψυχή τε και σώματι σε ένα (θεωρείς εσύ πάλι) είδος μουσικής. Δεν πρέπει να παθαίνει παράκρουση κανείς, και να σου πω την αλήθεια, τσαντίλα είδα εγώ και ενόχληση, παράκρουση θεωρώ να αρχίζεις τα καντήλια και τα μυγοχέσματα, αλλά πάσο.

Και να τα βάλουμε κάτω σοβαρά και ακομπλεξάριστα, μου αρέσει να πιστεύω ότι εγώ δεν είμαι κομπλεξικός γενικά και μπορώ, και εντάξει, δεν θεωρώ καγκούρικο πράμα τους DST. Αντιθέτως, ο,τιδήποτε με τον Μπάντι θεωρώ ότι είναι πολύ ιδιαίτερο, έχει την χροιά, έχει την σάικο αύρα, έχει ένα τουπέ που κουβαλάει δικαίως απο PW και τον παίρνει να λέει μια απλή φράση και να φαίνεται ψαρωτική, όχι, δεν το θεωρώ καγκούρικο καθόλου να σου πω.

Και γενικά όλες αυτές οι αναλύσεις που απλώς σπάνε ένα πολυδιάστατο έργο στα επιμέρους κομμάτια του και ο εξευτελισμός τους (δεν λέω για σένα τώρα, γενικά μιλάω - και λίγο ειδικά για το Mindcrime), είναι άκυρες και λίγο μπούρδες. Πρώτον είναι μαλακία προσέγγιση (the sum is much greater than its whole) και δεύτερον είναι πολύ, μα πάρα πολύ εύκολο να βγάλεις μαλακία το ο,τιδήποτε. "Ε, με αυτή τη φωνή ό,τι και να πω ηλίθιο θα ακουστεί", καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μπορεί μερικοί να έχουν το χάρισμα να βρίσκουν τις σωστές λέξεις ή τη σωστή κοροϊδευτική φωνή για να ξεφτιλίσουν κάτι, αλλά 90% αυτό το κόλπο πιάνει και στην πάρτη τους. Δηλαδή αν κάτσω εγώ τώρα και πω "Ε, δάσκαλε, άσε τα παιδιά ήσυχα, ΧΑΧΑ πω πω βάθος, πωπω έκφραση" ή "Εύχομαι να ήσουν εδώ", ΑΧ ΚΑΛΕ, και να αφιερώσω και φαιά ουσία να το πασπαλίσω σαρκασμό και ειρωνεία, τι έκανα, εκτός από το να σπάω αρχίδια, να μοστράρω κόμπλεξ ανωτερότητας και κυρίως να πετάω ΚΟΤΣΑΝΕΣ;

Λέω εγώ. Γαμάει το Mindcrime ΦΥΣΙΚΑ, τι Λαζόπουλος και κλαπαρχιδιές τώρα, ας είχε ψήγμα της φινέτσας του Tate σε κάτι ο Λάκης και τα λέγαμε.

Αλλά πρέπει να γνωρίζετε όλοι, και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, ότι ο καλύτερος κόνσεπτ δίσκος που γράφτηκε ποτέ είναι το "Them". ΑΣΧΕΤΟΙ. ΟΛΟΙ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

αυτός ο άνθρωπος πάει να χτίσει την σωστή αριστερά!
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.