Δεν είπα ότι είπες αυτό βρε
Απλά έκανα συγκεκριμένο "ποια" mkv είναι αυτά και ότι δε χρειάζεται να ειναι mkv για να είναι ΗD
Δεν είπα ότι είπες αυτό βρε
Απλά έκανα συγκεκριμένο "ποια" mkv είναι αυτά και ότι δε χρειάζεται να ειναι mkv για να είναι ΗD
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ntaks kai ta avi container einai, alla sto 90% twn periptwsewn ennooume to xvid/divx codec.
sta mkv to codec sunithws einai .h264 (sta releases) opote ok, katalavainomaste kai mkv/avi apla na leme![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
εγω κατεβαζω mkv 1080! που ξερεις τι κατεβαζω ρε!
αντε να παρω την τηλεοραση να μπορουμε να κανονισουμε και την βραδια Wii![]()
υπομονή
γεια σας
προέκυψε κάπως επειγόντως (..) να πάρω τηλεόραση και λέω να προλάβω τις εκπτώσεις.
έχω ξεχωρίσει αυτήν και αυτήν (όπως επίσης και αυτήν αλλά είναι κάπως εκτός μπάτζετ).
Υπάρχει κάποιος λόγος για να προτιμήσω τη samsung έναντι της sony? Τη Philips θέλω νατηνεδώ από κοντά για να αποφασίσω αν θα είναι υπερβολικά μεγάλη για το χώρο μου. Για πείτε.
edit: κάποιον άλλο λόγο πέραν των 3 ιντσών εννοώ.
Last edited by Weiss; 25-02-2010 at 14:16.
Να μη προτιμήσεις Κωτσόβολο γιατί είναι παλιομουνιά.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
μιας και είσαι εδώ, θες να μου πεις πώς τα καταφέρνεις και εσένα σου απαντάνε σε ό,τι βλακεία σου κατέβει στο κεφάλι ενώ εμένα όχι; είναι μια καλή αρχή για να λύσω το πρόβλημά μου!
To skatosite του κωτσόβολου δεν έχει χρόνο απόκρισης και αντίθεση. Τι να σου πούμε χωρίς τα 2 πιο σημαντικά στοιχεία μετά την ανάλυση και τις ίντσες;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Έχουν samsung ccfl panels και οι δύο. Να πάρεις όποια δίνει καλύτερη εγγύηση και έχει matte πρόσοψη για να μη γυαλίζει/καθρεφτίζει.
Διαφωνώ για την πρόσοψη. Το διαφανές φινίρισμα έχει πολύ καλύτερα χρώματα/αντιθέσεις. Αν βλέπεις TV σε δωμάτιο όπου δεν πέφτουν φωτεινές πηγές κατευθείαν πάνω στην τηλεόραση, ή αν προτιμάς να βλέπεις με σβηστά φώτα το βράδυ, τότε πάρε γυαλιστερή. Αλλιώς, αν είναι σε σαλόνι, που το βλέπει ο ήλιος και βλέπεις TV τέτοιες ώρες, ό,τι είπε ο αποπάνω.
τελικά πήρα τη philips και είμαι πολύ ευτυχισμένη =)
την καλυτερη επιλογη εκανες. μπραβο
(σορρυ που δεν μπηκα πχιο πριν να πω τη μαλακια μου αλλα τωρα το ειδα)
υπομονή
αυτό είναι πολύ σωστό πάντως, πάω κείθε (σε αγνόησα Αμνίζιακ γιατί η φίλιπς ήταν σε προσφορά εκεί και οπουδήποτε αλλού έκανε +200 € περίπου) και λέω
"θέλω να δώ μια 37αρα sony bravia που έχετε γύρω στα 600 ευρώ"
"μοντέλο?"
"ε δε θυμάμαι τώρα, φέρτε μου ένα κατάλογο να σας πω αν είναι"
"θα σας δείξω εγώ την καινούρια μας παραλαβή" και με πήγε σε μία 42αρα μπραβια στα ξέρωγω 1000 €. Και όταν (αφού το συνέχισε το τροπάρι και με τη samsung) του είπα "εμένα το budget μου είναι 500-700 €" ξίνισε και μου είπε "να πάμε στη χαμηλότερη ποιότητα τότε" και εκεί βρήκα τη philipsαρα μου![]()
Α δεν είναι τίποτα αυτό.
Εγώ έχω ιστορία με αγωγές, δικαστήρια, ίντριγκες, πάθη, αιρκοντίσιον και ντροπή για το δικαστικό κατεστημένο, το κεφάλαιο συντρίβει τον απλό εργαζόμενο, οι μάσκες έπεσαν κύριοι, έτσι δε θα πάμε ποτέ μπροστά, Ουγκάντα γίναμε κτλ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Σε αυτά τα λεφτά ψάχνεις σε U10 ή και κάτι ακόμα καλύτερο σε πλάσμα.
Γενικά, LCD καλά είναι για 4 κατοστάρικα max, παραπάνω το θέμα κόστος/απόδοση είναι σίγουρα υπέρ των πλάσμα. Και μη μου πείτε για LED κλπ, οι νέες πλάσμα της panasonic θα είναι μεν πανάκριβες(ακα >1000€) αλλά στα reviews ως τώρα έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό.
ΕΝΤΙΤ: Μπαχ, βιάστηκα να απαντήσω. Καλορίζικη ενιγουέη.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age