με τα χρώματα των links στο bright αν μπορεί να γίνει κάτι για να ξεχωρίζουν.
με τα χρώματα των links στο bright αν μπορεί να γίνει κάτι για να ξεχωρίζουν.
Ψηθείτε στη δεξιά στήλη να παίρνει πουλί το latest blog entries και να γίνονται τα latest posts 10-15 anti gia 5 που είναι τώρα.
Μ, να πω την αλήθεια, τα ποστς τα βρίσκω πάντα με το Νιου Ποστς, ενώ τα Μπλογκ με βόλεψε να βλέπω με μια ματιά αν βγήκε κάτι την ώρα που μπαίνω μόνο και ποτέ ξανά.
Επίσης ξαφνικά κόσμος μπήκε και διάβασε τα πονήματά μου σε τετραπλάσιο ρυθμό (άλλο αν έφυγε στην τρίτη γραμμή), άρα τα μπλογκς αποκτούν προβολή γενικότερα, δεν είναι κακό.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Το θέμα είναι ότι τα μπλογκζ έχουν πολύ μικρότερη ροή απο ότι τα ποστς οπότε δε δικαιολογείται να υπάρχουν στην κεντρική. Αντίθετα τα 10-15 καινούρια ποστς θα βόλευε (εμένα) να υπάρχουν σε μια στήλη δεξά. Επίσης υπάρχει κουμπι στα tabs πάνω (το "blogs") που σε πάει κατευθείαν. Τώρα για διαφήμιση δε ξέρω, κάμετε και θρεντ στο σελφπρομοσιο. λολ.
Καλά, εμένα δεν με νοιάζει να με διαβάσει και κανείς, για μένα τα γράφω για να τα βρει σε 30 χρόνια ο γιος μου και να αναρωτηθεί ποιος μαλάκας τον μεγάλωσε εν τέλει, αλλά η δική μου απορία σχετικά με την χρήση του ΕΡ είναι "ποια είναι η βασική σου σελίδα", το κέντρο. Υπέθετα τόσο καιρό βασισμένος στην δική μου χρήση ότι είναι τα search results των New Posts, ανανεωμένα κάθε x λεπτά (ή δευτερόλεπτα για τον πολύ καμμένο) πατώντας πάλι το New Posts.
Τώρα με προβλημάτισες, εσύ έχεις την home. Γιατί αν επιτρέπεται; Τι πληροφορία παίρνεις από εκεί; Ρωτάω με επαγγελματικό ενδιαφέρον (σοβαρά).
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Κι εγώ την home κάνω refresh. Δε με βόλεψε ποτέ το new posts.
ΟΚ, εμένα δε με βολεύει γιατί δεν σου δείχνει όλα τα θρεντς που παίζουν, μόνο τα τελευταία ανά subforum και όταν πας την άλλη μέρα, προφανώς πρέπει να κάνεις browse ξεχωριστά κάποια φόρουμ.
Μου αρέσει το νιου ποστς γιατί δείχνει όλη την κίνηση και φιλτράρω θρεντς. Θα ήθελα πολύ να βγαίνει και η γραμμή που σου λέει τα καινούργια από το τελευταίο ριφρές...
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ΟΚ, αλλά συγκεντρωμένα δε θα τα έχεις, δεν γίνεται να χωρέσει όλη η πληροφορία (και η εύχρηστη παρουσίαση δηλαδή) στα 15 λινκς σε ένα μποξ εκεί. Μόλις ξυπνήσεις και μπεις, πάλι αναγκαστικά θα πας νιου ποστς, το άλλο θα είναι πρακτικά άχρηστο και θα έχεις πληγώσει τα καημένα τα μπλογκς.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
οκ, τότε να γράψει ο deggial ένα mod που θα καστομαιζάρει τη δεξιά τουλμπαρ και κάθε χρήστης θα βάζει ό,τι γουστάρει απο τα preferences.
Αυτό σίγουρα θα κλείσει στόματα, αλλά εγώ επιμένω ότι το φανξιονάλιτι των τελευταίων ποστ σε ένα μποξ στα δεξιά εξυπηρετεί πρωτίστως (δηλαδή μόνο) αυτούς που κάνουν συχνά ριφρές από πρώτη σελίδα. Πολύ μπελάς για τους περίεργους που δεν θέλουνε το νιου ποστς!
Αξίωμα HCI: Κανένα ντιζάιν δεν θα ικανοποιήσει τους πάντες.
Αξίωμα δύο: Μην δίνεις στους χρήστες αυτό που ζητάνε, αλλά αυτό που χρειάζονται.
Αξίωμα τρίτο: Με λίγη συνήθεια, τα καλά ντιζάινς γίνονται αποδεκτά και από τους χειρότερους εχθρούς των. Γιατί αξίωμα 2.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος