Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 324

Thread: vBulletin 4

ρινς antimusic's Avatar

με τα χρώματα των links στο bright αν μπορεί να γίνει κάτι για να ξεχωρίζουν.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by dopefiend View Post
    edit. α και αυτό με το βελάκι στα θρεντ που σε πάει στο τελευταίο μη διαβασμένο ποστ κι όχι στο πιο πρόσφατο.
    Βασικά εμένα πολύ μ'έχει βολέψει αυτό.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post
    Υπάρχει κάποιος τρόπος ή ρύθμιση ή κάτι ώστε οι εικόνες στα ποστ να εμφανίζονται εντός ορίων οθόνης? Παλιότερα νομίζω γινόταν. ή και όχι.
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΚΣ; Το χεις παρακάνει!
    ζηλεψες? πινκς για προσωπικους λογους και γιατι ηθελα να επαναλαβω το request του. αν θες και εσυ πινκς το λες ε.
    υπομονή

Δράκος ikonoklast's Avatar

Ψηθείτε στη δεξιά στήλη να παίρνει πουλί το latest blog entries και να γίνονται τα latest posts 10-15 anti gia 5 που είναι τώρα.

Vic Ford Prefect's Avatar

Μ, να πω την αλήθεια, τα ποστς τα βρίσκω πάντα με το Νιου Ποστς, ενώ τα Μπλογκ με βόλεψε να βλέπω με μια ματιά αν βγήκε κάτι την ώρα που μπαίνω μόνο και ποτέ ξανά.

Επίσης ξαφνικά κόσμος μπήκε και διάβασε τα πονήματά μου σε τετραπλάσιο ρυθμό (άλλο αν έφυγε στην τρίτη γραμμή), άρα τα μπλογκς αποκτούν προβολή γενικότερα, δεν είναι κακό.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Το θέμα είναι ότι τα μπλογκζ έχουν πολύ μικρότερη ροή απο ότι τα ποστς οπότε δε δικαιολογείται να υπάρχουν στην κεντρική. Αντίθετα τα 10-15 καινούρια ποστς θα βόλευε (εμένα) να υπάρχουν σε μια στήλη δεξά. Επίσης υπάρχει κουμπι στα tabs πάνω (το "blogs") που σε πάει κατευθείαν. Τώρα για διαφήμιση δε ξέρω, κάμετε και θρεντ στο σελφπρομοσιο. λολ.

Καλά, εμένα δεν με νοιάζει να με διαβάσει και κανείς, για μένα τα γράφω για να τα βρει σε 30 χρόνια ο γιος μου και να αναρωτηθεί ποιος μαλάκας τον μεγάλωσε εν τέλει, αλλά η δική μου απορία σχετικά με την χρήση του ΕΡ είναι "ποια είναι η βασική σου σελίδα", το κέντρο. Υπέθετα τόσο καιρό βασισμένος στην δική μου χρήση ότι είναι τα search results των New Posts, ανανεωμένα κάθε x λεπτά (ή δευτερόλεπτα για τον πολύ καμμένο) πατώντας πάλι το New Posts.

Τώρα με προβλημάτισες, εσύ έχεις την home. Γιατί αν επιτρέπεται; Τι πληροφορία παίρνεις από εκεί; Ρωτάω με επαγγελματικό ενδιαφέρον (σοβαρά).
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

A rock, an island Drumsick's Avatar

Κι εγώ την home κάνω refresh. Δε με βόλεψε ποτέ το new posts.

ΟΚ, εμένα δε με βολεύει γιατί δεν σου δείχνει όλα τα θρεντς που παίζουν, μόνο τα τελευταία ανά subforum και όταν πας την άλλη μέρα, προφανώς πρέπει να κάνεις browse ξεχωριστά κάποια φόρουμ.

Μου αρέσει το νιου ποστς γιατί δείχνει όλη την κίνηση και φιλτράρω θρεντς. Θα ήθελα πολύ να βγαίνει και η γραμμή που σου λέει τα καινούργια από το τελευταίο ριφρές...
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    γίνεται όταν πατάς το new posts (είναι το ίδιο το το what's new? ε; ) να τα χωρίζει όπως στο παλιό με το The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts;
    με αυτό μπορούμε να κάνουμε κάτι;

έντιτ: συγχρονικιά

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    με τα χρώματα των links στο bright αν μπορεί να γίνει κάτι για να ξεχωρίζουν.

Αυτό και να μειωθεί η απόσταση από το τέλος του ποστ ως το επόμενο

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Τώρα με προβλημάτισες, εσύ έχεις την home. Γιατί αν επιτρέπεται; Τι πληροφορία παίρνεις από εκεί; Ρωτάω με επαγγελματικό ενδιαφέρον (σοβαρά).
    χμ, βασικά έχω και τα δύο, γι' αυτό θα με βόλευε να υπάρχουν συγκεντρωμένα σε μία σελίδα. Το new posts για προφανείς λόγους και η home γιατί μαρέσει να μπαίνω μηχανικά στο μιούζικ και στο πολιτικς.

..

ΟΚ, αλλά συγκεντρωμένα δε θα τα έχεις, δεν γίνεται να χωρέσει όλη η πληροφορία (και η εύχρηστη παρουσίαση δηλαδή) στα 15 λινκς σε ένα μποξ εκεί. Μόλις ξυπνήσεις και μπεις, πάλι αναγκαστικά θα πας νιου ποστς, το άλλο θα είναι πρακτικά άχρηστο και θα έχεις πληγώσει τα καημένα τα μπλογκς.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

οκ, τότε να γράψει ο deggial ένα mod που θα καστομαιζάρει τη δεξιά τουλμπαρ και κάθε χρήστης θα βάζει ό,τι γουστάρει απο τα preferences.

Αυτό σίγουρα θα κλείσει στόματα, αλλά εγώ επιμένω ότι το φανξιονάλιτι των τελευταίων ποστ σε ένα μποξ στα δεξιά εξυπηρετεί πρωτίστως (δηλαδή μόνο) αυτούς που κάνουν συχνά ριφρές από πρώτη σελίδα. Πολύ μπελάς για τους περίεργους που δεν θέλουνε το νιου ποστς!

Αξίωμα HCI: Κανένα ντιζάιν δεν θα ικανοποιήσει τους πάντες.
    Αξίωμα δύο: Μην δίνεις στους χρήστες αυτό που ζητάνε, αλλά αυτό που χρειάζονται.
    Αξίωμα τρίτο: Με λίγη συνήθεια, τα καλά ντιζάινς γίνονται αποδεκτά και από τους χειρότερους εχθρούς των. Γιατί αξίωμα 2.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος