Για το δίσκο δεν έχω να πω πολλά, πολύ, πάρα πολύ καλός δίσκος (ε θα μου πείτε έχει κυκλοφορήσει κάτι μέτριο ο Chuck?), τραγούδια δουλεμένα, ένα κ ένα, ε γενικά μ αρέσει πολύ...
Για το δίσκο δεν έχω να πω πολλά, πολύ, πάρα πολύ καλός δίσκος (ε θα μου πείτε έχει κυκλοφορήσει κάτι μέτριο ο Chuck?), τραγούδια δουλεμένα, ένα κ ένα, ε γενικά μ αρέσει πολύ...
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
to Symbolic einai oti kalytero exei kykloforhsei......
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
...σε ολάκερη τη metal δισκογραφία !
I'll bury you in your god's fucked garden
xaxaxaxaxaxa
ntax eipame, alla kai gw 8ewrw oti anhkei stis koryfaies stigmes tou.
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Με αγαπάω πολύ όταν γίνομαι υπερβολικός !
I'll bury you in your god's fucked garden
το δεξια του κωλοδαχτυλου (εχουν και ονοματα?) απο το δεξι χερι! το μικρο το θελω για να κλεινω το volume!
οσο για το symbolic ακομα και οταν ακουγα καθημερινα δισκογραφια death ηταν το λιγοτερο αγαπημενο μου! δεν μπορω να χωνεψω την παραγωγη ισως! πολυ αδεια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!