Ε brotha. Απλά θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί έρχεται, κάτι πέρα από το απλό "εκδίκηση Ben".
Ωραίες οι αναφορές στα αντίστοιχα επεισόδια της 1ης σεζόν αλλά το πρόβλημα είναι αυτό που λέει ο Abruzzi, ότι για τελευταία σεζόν πάει υπερβολικά αργά. Και η συζήτηση Χέρλι - Τζακ για old school, απεικονίζει αυτό ακριβώς το πράγμα, ότι το main story ουσιαστικά ήταν μια περιπλάνηση χωρίς κάποια φυσιολογική αιτία όπως γινόταν παλιά. Όπως και να 'χει οι σκηνές στον φάρο ήταν ωραίες, πλάκα είχε και η αναφορά στο 108 στο 108ο επεισόδιο. Από 'κει και πέρα το flash ήταν σίγουρα πιο ενδιαφέρον από της Kate, αλλά είχε το πρόβλημα ότι έχτιζε σε σχέση χαρακτήρων που δεν έχουμε δει ποτέ πριν επειδή γιο Jack δεν ξέραμε. Το story της Claire όμως πραγματικά έχωσε, επιτέλους δεν ήταν εκνευριστική και πέρα από όλα τα άλλα έχω περιέργεια ποιος είναι ο λόγος ο Flocke να συντηρεί μια "Ρουσό" μόνιμα στο νησί (γιατί οκ είναι φανερό ότι έχει πάρει τη θέση της).
Τώρα που βλέπω το ποστ μου πάντως γκρινιάζω περισσότερο απ'ότι θα ήθελα, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό, στα επίπεδα του LA X νομίζω.