φοβερο ηταν
το γκολ κακως το ακυρωσε το κορακι,πηγαμε να κλεψουμε το αποτελεσμα οπως με τη στανταρ, δεν εκατσε,καληνυχτα, του χρονου τωρα και με προπονητη
σοβαρά τώρα ... το πιστεύετε αυτό με το κακός ακύρωσε το γκολ? η παραμικρή επαφή του τερματοφύλακα στην μικρή περιοχή είναι επιθετικό και ο ΜΑΤ τον κεντράρει και τον τζανάει ... πάλι στην παραμύθα?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εχεις δικιο σ οτι γραφεις αλλα στη συγκεκριμενη φαση ο τερματοφυλακας πρωτα σπρωχνει ο ιδιος τον Ντερμπυσαηρ (που δεν κανει τιποτα σε επαφη με το τερμα) και στη συνεχεια σκονταφτει πανω στον Γαλλο αμυντικο. Υπο αυτες τις συνθηκες το γκολ ειναι κανονικο (δεν υπαρχει φαουλ δηλαδη) αλλα ειναι φαση καλα κρασια τωρα ψαξε βρες τι εγινε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
καλά, έτσι όπως έγινε η φάση και εγώ επιθετικό θα το έδωνα άλλο αν μετά θα είχα τύψεις. μετά θα σκεφτόμανε ότι είμαι άγγλος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και θα καύλωνα λίγο. πιο μετά θα έβλεπα ότι είμαι διαιτητής και θα γυρνούσα στις τύψεις. γενικά, θα ήμανε μπερδεμένος.
κακός ολυμπιακός απέναντι σε μια καλή ομάδα (νομίζω αυτό φάνηκε σε σημεία ότι τακτικά ήταν δυο επίπεδα παραπάνω από τον ολυμπιακό) που έπαιξε σαντηγκότα και που ήταν μια καλή ευκαιρία άρα να κλέβαμε τη νίκη ή να παίρναμε την ισοπαλία που ακόμα και έτσι αξίζαμε. με γκαλέτι απέναντι σε αυτό τον αστείο τρεμουλίνας θα ήταν καλύτερα. αλλά με τα ΑΝ και τα ΙΣΩΣ κανένας δεν πρόκοψε.
νάθινμαν says (11:35 πμ):
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Girondins_de_Bordeaux
δες Current squad
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
periergi fasi alla einai tragiko pleon auto me tous termatofylakes..an einai na pame na paiksoume tis koumpares kai oxi mpala
edit: ahhahhhahahaha Howard Webb
γενικά κυκλοφορεί σαν τσαμπουκάς σε σχολείο , κάνει μαγκίτσες σπρωξίματα και διάφορα γραφικά χωρίς καν μια παρατήρηση.
Ο Μέσι από την άλλη θεωρεί ότι επειδή είναι παιχταράς (γιατί είναι εντάξει) δεν έχουν δικαίομα ούτε να τον μαρκάρουν.
Δεν βρήκα στο γιουτούμπ την φάση κάπου στο 89-90 που πάει να φύγει μόνος του και του κάνουν φάουλ από πίσω και το δύδιμο της κλανιάς κάνει αυτά που περιγράφω.
πέρα από την πλάκα δεν έπαιξε ιδιαίτερα η Παρτσελονα , και την πρόκριση θεωρώ ότι την έχει στο ρελαντί , αλλά μπάλα είναι και γυρνάει , και πάντσερ είναι αυτά.
- Αντώνη?
ΛΕΜΑΝΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΧΛΕΜΠ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
το νεο τρεντ ειναι αντιμπαρτσελονα.
σορρυ παιδια που παιζουμε με Μεσσι-Ιμπραημοβιτς-Ανρι-γουατεβερ μας καυλωσει μπροστα.
θα βαζουμε τους Πεδρους και τους Μπογιανς.
α, ξεχασα και αυτοι τιτλο πηρανε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
μετά σε ενοχλεί που σας κοροϊδεύουμε τους γαύρους και σας λέμε γραφικούς.
Γιατί δηλαδή αυτό με κάνει εμένα αντι-μπαρτσελόνα ? αν ο άλλος είναι μαλάκας πρέπει να το καταπιώ ? ο Αρνής είναι μεγάλη αγάπη ας πούμε. Το ότι είναι όμως αρχίδι ο Ιμπραίμοβιτς δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις , ούτε ότι ο Μέσι την έχει "δει" , και ξέρεις επίσης ότι πολύ μεγαλύτεροι παίχτες ήταν πιο σεμνοί
gia to markarisma pou les , nomizo oi perissoteroi epi8etikoi eknevrizonte se paromoies periptoseis .
ki emena de mou kanei o Messi gia psonismenos se kamia periptosi .
the game is the game