σημερα εχω να παρευρεθω σε μια παρουσιαση καλλυντικων και μετα μια εκθεση ζωγραφικης, μεχρι να ερθω πισω ναναι το ER οπως το αγαπησαμε![]()
υπομονή
θα ποσταρω και φωτογραφιες με το πως θα ντυθω. μην την λες ιταλιδα. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ την λεμε.
υπομονή
Ρε τώρα σοβαρά, μπορούμε να κάνουμε κάτι να μη σέρνεται σαν ανάπηρη γριά πουτάνα το ΕΡ μου?
μπαδεγούει, όταν κάνω λογκ άουτ και ξανα λογκ ιν, δε μου΄χει αποθηκευμένο το θιμ που χρησιμοποιώ.
Last edited by Drumsick; 22-02-2010 at 20:57.
otan les sernetai ennoeis argei na fortwsei h paei arga/spasta afou fortwsei?
dokimase kai kana allo browser mpas kai ftene tpt settings/addons.
btw, emena me opera argei otan epilegw keimeno me to pontiki gia kapoio logo.
sto palio vbulletin kai se alles selides mia xara einai.
Ston chrome pantws ola komple.
Den einai provlhma alla apla periergo![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
θελω να μου φτιαξεται το μπαντ τεηστ μου, θα το φωναζω μεχρι να φτιαξεται ενα. το αφηνω στην καλλιτεχνικη σας κριση ποσο μπαντ τεηστ θα ειναι
Vielen Dank für alles was mal war
e , valto dokimastika , kai logika mexri avrio 8a diksei an arese .
the game is the game
Ναι, το latest threads μένει, λέω ότι μπορούμε να βάλουμε επίσης και latest posts. Αναρωτιέμαι αν είναι υπερβολή ή αν τα θέλετε και τα δύο.
Ορίστε πάντως ένα εμφανές νέο feature.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
done, δείτε και πείτε, αύριο κληρώνει.
edit: το tag cloud είναι ό,τι πρέπει για μπλουζάκι ε
edit2: λοιπόν τα blocks στα δεξιά ανοιγοκλείνουν με το κουμπάκι πάνω δεξιά, οπότε μένει και το latest posts και όποιος δεν το θέλει το κάνει minimize. Εκτός αν χρειαστούμε το χώρο για τίποτα άλλο, αλλά προς το παρόν ας μείνουν όλα.
Παρεμπιπτόντως αυτή η στήλη μπορεί να μπει και στα αριστερά, υπάρχει κάποια προτίμησις;