Μαλλον εκει καταληγω κι εγω (αυτο παει στην Ολια)... ο Μιτς παντως το πιανε ανετα (δεν ηταν απο το κεντρο)
Μαλλον εκει καταληγω κι εγω (αυτο παει στην Ολια)... ο Μιτς παντως το πιανε ανετα (δεν ηταν απο το κεντρο)
εγω θα νομιζα οτι παει αουτ...!!! και αυτο θα ελεγα μετα, βγαζοντας τη γλωσσα στον Ματζελλαν που θα εχει ηδη πει "ελα ρε μιτς!!"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
η μανα του το βαλε ρε!!!
και μετα σουτι στην πινακιδα gossip.tv...το πιασατε το υποννοουμενο ε?
Υ.Γ. οταν μπηκαν τα γκολ κατεβαζα το Burnuz...ρε λες?
χαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχα Γιωργος ΤΙΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στην αχνη
πιες τα ολααααα
Πραγματικά αμφίρροπο πρωτάθλημα. Ο παο θα χάσει σίγουρα κι άλλους βαθμούς, αλλά και εμείς φαίνεται ότι δε μπορούμε. Από την άλλη ο μπαογκ είναι σε καλή κατάσταση αλλά δε τον έχουμε δει σε συνθήκες πρωταθλητισμού τα τελευταία 200 χρόνια και δε ξέρουμε πώς θα αντιδράσει όταν αρχίσει να το πιστεύει και να καίει η μπάλα κτλ.
Οποιοσδήποτε Ολυμπιακός της τελευταίας 15ετίας θα ήταν φαβορί για τον τίτλο, αλλά φέτος δεν. Προβλέπω βάζελο για πρωταθλητή, αν και είμαι σίγουρος ότι θα τα σκατώσει όσο μπορεί κι αυτός.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
o paok de nomizw na to parei exei 2-3 mats dyskola kai de nomizw..o olympiakos exei vato programma alla exei na perasei apo oaka..sta podia mas einai akoma....an synexisoume na to klwtsame omws kapoia stigmi de tha mas kanei ti xari
h larissa as poume einai eukolo, h h 3an8h e3w?
sta ths omadas mou, tromokraths me blanco den prokeitai na sunergastoun pote.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
όχι άλλη κλάψα από τους υποτιθέμενους πράσινους...
κατα τα άλλα,οι βούλγαροι ήταν οι γνωστοί παπάρες όπως πάντα.. ο άλλος έγραψε "ο πάοκ ήταν άψογος".. ο πουτάνας γιος πέταξε το κωλόφαρδό του και ο άλλος έκανε μία φάση και το έβαλε αφού ήταν οφσάιντ. επίσης να μην μπω στην διαδικασία να πω ότι οι βούλγαροι έπρεπε να παίζουν τουλάχιστον με δέκα λόγω κόκκινης για την αγκωνιά στον Λέτο και καμιά 5αρια κίτρινες για θέατρο στους δημήτρηδες χορν. τα παλικάρια του βούλγαρου που έπεφταν κάτω σαν αδερφές και ενώ οι άλλες αδερφές στην εξέδρα έγιναν κοτούλες μετά τις οδηγίες ότι θα διακοπεί το παιχνίδι για τα δυναμιτάκια που πέταξαν.. κο κο κο κο.. επίσης δύο οφσάιντ που σφυρίχτηκαν στον σισέ δεν ηταν.σε όλο το παιχνίδι ο παο ήταν καλύτερος από τον βούλγαρο.
τώρα για τους δικούς μας, αν χάσουν το πρωτάθλημα να ψάξουν λαγούμι να κρυφτούν γιατί τους περιμένουν κλωτσίες και ΚΡΑΝΙΕΣ στην μούρη.
![]()
χαχαχααχαχχαχα Καλως τονα...
δε μου λες, κοκκινες αλλες 42 κιτρινες...
με ποσους θα θελες να παιζετε μπας και παρετε κανα βαθμο?
"Τι χτυπαω??"
lol
Ο μαλακομανγήτης βλέπω είναι ακόμα δυνατός!
"Duty is heavier than a mountain, death lighter than a feather"
α ενταξει. εισαι μετριοπαθης. συνηθως παιζαμε με 14.
ποσα χρονια παιζαμε με 12?
υ.γ. εγω ειμαι χαρουμενος με οπαδαρες σαν και σενα. Οσο φταιει η διαιτησια (και σημερα!) τοσο θα αυξανονται οι πιθανοτητες να περασετε απ την Παιανια το Μαιο, και στανταρ οχι για αυτογραφα.
"Τι χτυπαω??"
απο τα ποδαρακια υποθετω οτι εισαι κατι λιγοτερο απο υποθετο
απο την σκια πισω απο το πανι υποθετω οτι εισαι λιγο πιο αδυνατος απο τον λευκο πυργο
απο το υφος των γραφομενων σου υποθετς οτι ακομα τραβας μαλακια με τα γαμησια των γονιων σου (στο επανω κρεβατι)
γενικα εισαι χειροτερος κι απο γερμανικια τσοντα με κατρουλια