εγω πηρα αυτες εδω
Spoiler
πονος μεχρι να ανοιξουν αλλα αξιζει
εγω πηρα αυτες εδω
Spoiler
πονος μεχρι να ανοιξουν αλλα αξιζει
Ρεσιταλ κακογουστιας αυτο το thread...
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
μικρη μου πεταλουδιτσα ποσο χαμηλα ξερεις να πετας
Tρελες πτησεις ομως με τις μαλακιες που βλεπω!
Α, τωρα σε ειδα Paltrow. Θα βρω το παπουτσοαρχειο μου και θα χωσω.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
δεν χωνεις καλυτερα κανα κωλαρακι στο αντιστοιχο τοπικ....? ασε που σου κουνιεται η λεθαρτζικα εκει και παει να σου φαει τα ηνια και ασε τα παπουτσα.
1) e4, c5
2) Νf3
Σου αφιερωνω ενα και καλο. Πανε να δεις.
Μπιζάριε, αυτά που θες για κοστούμι φάση μην τα αγοράσεις. Ούτε κοστούμι.
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
εσυ ελα εκει που δεν μας βλεπει κοσμος.
κοστουμι αργησαμε.
υπομονή
Βαλε φλουο κιτρινη σαγιοναρα. Δηλαδη, κανε τελοσπαντων μια διαφορα.
Το έσβησα.
Εγώ θέλω να πάρω κάτι adidas αλλά κάνουν 75 ευρώ![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.