Μίλησε κανείς;
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
να γίνει poll.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
για να ξεκαθαρισω την θεση μου λεω οτι γνωριζω καποια πραγματα.κ περα απο αυτο κανενας δεν σου δινει το δικαιωμα να εισβαλλεις στην καθημερινοτητα του αλλου και να του κανεις την ζωη δυσκολη επειδη σου ειπε οτι δεν σε γουσταρει.αυτο που με ενοχλησε πιο πολυ ηταν το γεγονος οτι ενω εγω αναφερθηκα σε σχολιο του μινμιν που αφορουσε κυριως στην δικια του συμπεριφορα και στην συμπεριφορα του κανσερ η πεαρσκουεαρ θιχτηκε κ μου την ειπε. κ ολο αυτο επειδη απλα κωλοτριβεται κ αποζητα σημασια.κ μετα 'αφηστε με ησυχη κλπ κλπ..'. πραγμα που φυσικα δεν σεβεται καθολου οταν της το ζηταει καποιος αλλος..
respect my authoritah!!
Ασφαλιστικα μετρα κιετς δεν παιζει ε?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, εγώ αυτό που λες εννοούσα. Δεν μου αρέσει ο όρος "προβληματικός", το συγκεκριμένο είναι απλά μια κατάσταση στην ζωή όπως και άλλες "αρρώστιες", γενικά αντιμετωπίζεται και με τίποτα λόγος για σχόλια.
Και γενικά δεν με ψήνει καφριλίκι για πράγματα που δεν μπορεί να διορθώσει κάποιος, κράξε τον για τον χαρακτήρα ή τις επιλογές του ας πούμε εκεί που επίτηδες διαλέγει να μαλακιστεί.
Α, mitsmann χαιρετίσματα από άτομα στην παλιά σου δουλειά έχεις ... έπεσα σε γνωστούς σου.
Last edited by wom; 19-02-2010 at 21:02.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
xavokara 8a me prostatepseis? exeis megala vyzia? 8a me deis mitrika?
Θα σε προστατεψω. Θα σου βαραω τα κουδουνια εγω.
Σταματα το attention seeking whorιing ομως τωρα,ε?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
tin eipes ki esy tin arxidia sou. ypage.
Δεν εχω. Βυζα.