γαμωτο θελω να κατεβω κεντρο να παω να χαζεψω κανα μαγαζι και δε με αφηνετε με ολο αυτο που γινετε.
να με κρατατε ενημερο στο κινητο μου και στα twiter σας. ευχαριστω.
γαμωτο θελω να κατεβω κεντρο να παω να χαζεψω κανα μαγαζι και δε με αφηνετε με ολο αυτο που γινετε.
να με κρατατε ενημερο στο κινητο μου και στα twiter σας. ευχαριστω.
υπομονή
μη στεναχωριεσαι μπιζαριε, θα σε παιρνω καθε 8 λεπτα και θα σου στειλω 8 σμς το επομενο μισαωρο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
γιουλαι ελα...look closer
cloooser
cloooooser...
Spoiler
Εσενα δεν σ'εχει στο ιγκνορ;
minmin έχει πάρα πολύ πλάκα που την αντιμετωπίζεις ακριβώς όπως αντιμετωπίζουν εσένα οι κρετίνοι του φόρουμ όταν μεθάς και βγάζεις τα ξώψυχά σου.
Προβληματίσου γέρο.
Και ψευτρα;(η παιρσκουερ)
A mind is a terrible thing to waste...
τότε με τη γκομενίτσα και τον άλλο το βλάκα και τα εταιρικά πισί ήταν πιο καλά πάντως.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Drumsick uperaspisthka ton eauto mou se dhmosia diapompeush pou eixe arxisei kairo prin apo ton cancer, an to 8ewreis provlhma eimai provlhmatikia
ki arketa m'auth thn istoria asxolh8eite me tipot'allo pia
Last edited by PairSquare; 18-02-2010 at 16:19.
τοσο ξερεις
εσυ προβληματισου για ποιον λογο εφτασε στο αμην ο κανσερ...κι αν βαριεσε να το κανεις ρωτα και καναν αλλον ''γερο'' εδω μεσα που γνωριζει καλα τι εστι γιουλαι(και δεν εννοω εμενα)
οταν η κατασταση φτανει σε αστυνομιες κλπ παυει η πλακα και η τζαμπα μαστουρα με την τυπισσα
οσο για μενα,χαιρομαι που σπας πλακα
και η συγκριση που κανεις ειναι πολυ ευστοχη...παντα τετοια
Τους έχω γαμήσει και τους τρεις που εμπλέκονται στην υπόθεση. Τους άφησε ψυχολογικά τραυματα το βιονικό πεος μου. Στα αρχίδια μου βέβαια, είμαι αγενής.
Terminator is a pussy