Νταηθορ ο Ουμπου εχει δικαιον.
Νταηθορ ο Ουμπου εχει δικαιον.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
φίλε ντυθορ, δεν ξέρω ποιος είναι "προβληματικός" και ποιός όχι (πολύ πιο ανθρωπινη στάση αυτή btw) και δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένο από τους δύο. ανεξάρτητα απ' το αν σε λένε γιουλάι ή κανσερ ή ντυθεν ή ουμπου, το αυτονόητο όταν σου κάνουν τέτοιου τύπου πέσιμο είναι να μην βγάλεις το προσωπικά σου στη φόρα απαντώντας στον ίδιο τόνο. όταν το κάνεις αυτό τα σχόλια είναι επόμενο.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Κι επειδή είναι "επόμενο" και "λογικό" να συμβαίνει (όντως είναι, το ανθρώπινο κτήνος λατρεύει τέτοια καρναβάλια και τέτοιους κανιβαλισμούς) δεν συναντάς καμία ηθική αναστολή στο να κάνεις κι εσύ το ίδιο, ε;
Στην αρχή διάβασα nothingman και τρόμαξα, ποιός τελειωμένος πενταβλάκας είσαι εσύ;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
...και γενικα δεν εχει αναφερθει τιποτα επιληψιμο. μονο για κατι κουδουνια το βραδυ και κορες δικηγορων.
ε, συμβαινουν.
παρ ολα αυτα το ποστ της Περσκουερ με τον υπνο 8 μηνες μετα μπαινει στο πανθεον. αγνη αμολυντη βλακεια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Χαχαχαχ, κι είπες να μπεις κι εσύ στο πανηγύρι με κανά δυο κοπιπέιστ, ε;
Talking about humans, ειδικά στο συγκεκριμένο θρεντ. Είσαι μια ποίηση!
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
unholy kretine de mphka er gia na tou prh3w tipota
genika oi alloi th vriskoun me to rolo tou dikasth, lupamai kretine cancer me ta kretinoposts sou alla de mou afhses epilogh
kai kati shmantiko: den to arxisa egw to "kathgorw" oute kremasa koudounia se kanenan, arketh upomonh ekana ws twra
Last edited by PairSquare; 18-02-2010 at 15:33.
Φαντάζομαι τον Κάνσερ με γυρισμένη πλάτη σε εκπομπή του Ευαγγελάτου να περιγράφει τις εμπειρίες του έπειτα από χρήση αλκοόλ/ναρκωτικών και να λέει αυτή την ιστορία. "Έπειτα απαυτό, καθάρισα εντελώς".
Κατά τάλλα, στοπ δε μάντνες.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Στο μεταξύ δε νομίζω να έχετε καταλάβει τον ανθρωπιστικό ρόλο που βαράει ο ντάιθορ στο θρεντ αυτό, πολύ απλά ποστάρει και σταματάνε όλοι να ασχολούνται με περσκουέρ και βρίζουν αυτόν.
πσ. βιάστηκα, σκάσε πια ρε κοπέλα μου.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
me kathgoroun ki apantaw esu na skaseis p8ogge ki euxomai na mh sou tuxei pote auto pou mou etuxe
μόλις έγινε το ρέτζιστερ που θα ανεβάσει το θρεντ ένα επίπεδο πάνω:
http://electricrequiem.com/forum/member.php?u=4734
Δεν ξέρω αν υπερισχύει μέσα μου ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που θέλει επιτέλους να σταματήσει να βλέπει αυτό το απελπιστικό stalking με ένα ban ή η Σία Λιαροπούλου που θέλει να δώσει φόρουμ στην ψηλή και δική της εκπομπή στον επόμενο ootr.
edit: ωραίο ξεκάρφωμα μετά από το άνωθεν ποστ.