leakαρε το νέο Shearwater ( The Golden Archipelago )
όποιος ενδιαφέρεται pm me
Flashback.
Ufommamut roadburn 2007 (?) bat cave.
Τον ηχοτοιχο και το τριξιμο τα ενοιωθες απο την μεγαλη σκηνη.
Το στομαχι μου ηταν σα το αισθημα στα ποστ αποκαλυπτικ μουβιζ (σε 2 εχω παιξει οποτε αναγκαστικα μπηκα στην ψυχοσυνθεση) που νοιωθεις κατι μαζικο να περιβαλλει και να πιεζει τον χωρο που βρισκεσαι χωρις να ξερεις ομως τι ακριβως ειναι περα απο το οτι ειναι ΜΑΖΙΚΟ και σου'ρχεται.
Την επομενη μερα που τους ξαναειδαμε () ητανε ξανα το ιδιο αν οχι μεγαλυτερο.
Απο τις πιο εντονες συναυλιακες εμπειριες, ειλικρινα θα'θελα να τους πετυχουν λαιβ καπου οι μεταλχεντζ για να επαναπροσδιορισουν τα δεδομενα τους περι μανογουορ και λαουντεστ μπαντ ιν δε γουορλντ.
Αναποληση τελος, ουφομαμμουτ γαμιουνται, κανα 50ρικο θαχει το βινυλ.
Σκατα.
Last edited by Neuroscar; 16-02-2010 at 19:47.
πλησιαζει....ξερετε μωρε αυτοι οι υπερεκτιμημενοι
το εξωφυλλο κανει πλακα στα παντα ως συνηθως
Μόλις έλαβα μέηλ από τον Karl Willets. Θεός το άτομο. 30 Μαΐου θα ισοπεδωθεί το σύμπαν.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Alamaailman Vasarat - Huuro Kolkko - (2009)
Avant-Prog; Klesmer; Nu Jazz; Φινλανδικόν Επικόν Ποίημα; Κάτι απ' αυτά, ή όλα αυτά μαζί; Δώστε ευκαιρία, στα σίγουρα.
Κι επειδή δε νομίζω να ξέρει κανείς από Φινλανδική επική ποιήση, ας πάρουμε μια περιγραφή περί τίνος πρόκειται
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Αντε ψάξε βρες τώρα να το αγοράσεις.
Κανα hint για αγορά απο που rat ?
I'll bury you in your god's fucked garden
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
επιτέλους! ....στους ρώσοι
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Tελευταίο full length Robin Guthrie και, όπως πάντα, είναι πολύ καλό. Στην πιο ποστ-ροκίζουσα φάση που ξεκίνησε απ'το continental. Δεν παίζει καλύτερη πέννα σε παρόμοια πράγματα βασικά.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για πείτε μου τώρα σοβαρά: έχει παιχτεί καλύτερο crust από τα πέντε-έξι κομμάτια των Επιθανάτιος; Αν ναι, πώς λέγεται η μπάντα... Κι αν μπορείτε, ποστάρετε τραγούδια έπη από το προτεινόμενο group.
Να τονίσω ότι σε live των Επιθανάτιος πανκάδες σε κομμάτια όπως το "Ψίθυροι" έκαναν air-guitar και τραγουδούσαν ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΨΗΛΑ.(fist-raising σκηνικά)
Δηλαδή, ψάχνω δυναμικά και συνάμα μελωδικά ρυθμικά, μη μου πασάρετε τίποτα β' διαλογής.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
γιατί crust οι επιθανάτιος ρόγχος?
βασικά χάλιες είναι.