Page 171 of 275 FirstFirst ... 71121161169170171172173181221271 ... LastLast
Results 2,551 to 2,565 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

314222 Mitsmann's Avatar

ε, το ειδα μετα. απλα ειναι τοσο φανερο οτι ο Νικοπολιδης βρισκει μπαλα με το χερι και ο Εντερ πεφτει πανω του (οχι σκοπιμα παντως) που οκ, τι να λεμε για πεναλτυ
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ναι, είχα την εντύπωση προφανώς ότι δε βρίσκει μπάλα, μάλλον επειδή το μόνο ριπλέη που είδα ήταν από πίσω από τον παίκτη και η λήψη δεν είχε τη μπάλα να φεύγει! Το οφσάηντ του στολτιδη όμως καθαρό.

Έντιτ: Είστε πάντως λίγο χαζούληδες με τον άλλο ΕΡίτη, αν πιστεύετε ότι έχοντας δει καθαρά τη φάση θα έλεγα αυτό πέναλτυ ε. Αν μη τι άλλο πολλές φάσεις έχω επισημάνει που δε συμφέρουν την ομάδα μου.
    Last edited by Odonian; 16-02-2010 at 19:34.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

314222 Mitsmann's Avatar

ε δες τη φαση, κανε το ποστ.

και για το τοπ-5, ηταν δικη μου ιδεα ενηγουεη. χαχα
    "Τι χτυπαω??"

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

το πεναλτι του ευθυμιαδη ητανε?

Το τοπ έγινε πριν κάνω το ποστ φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.

314222 Mitsmann's Avatar

Φυσικα δειχνει, δε τα λεμε για πλακα!

το πεναλτυ του Ευθυμιαδη φυσικα και ητανε μιας που ο ΚΥΠΡΙΟΣ παει και πεφτει σα το βοδι, στον Βενετιδη.

βεβαια οι οπαδαρες παο (και ο προεδραρας ε) τον δειρανε γιατι "εδινε αναποδα πλαγιο!!!!!!!!"
    "Τι χτυπαω??"

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

εκει στη νοβα χασανε τα ριπλει παλι τα παλιοπαιδα......
    ο σπικερ του ματς ελεγε στη μεταδοση "να ξαναδουμε τη φαση του πεναλντι"
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Μόνο η ΠΑΝΑΘΑ αυτά. Άντε, φροντίστε να έρθουμε στο ΟΑΚΑ και να μας βολεύει και η ισοπαλία.

Αν δεν ήμασταν τόσο χάλια και εμείς θα έλεγα ότι ο τίτλος έχει κριθεί (υπέρ μας) αλλά σίγουρα θα τις κάνουμε κι εμείς τις μαλακιάρες μας οπότε μην ανησυχείτε και πολύ, λογικά ο ΤΥΠΑΡΑΣ θα το σηκώσει φέτος.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Το ποστ έγινε χωρίς να ξέρω για το τοπ σας φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.
    ~~~> . <~~~

μου κάνει εντύπωση πάντως που θέλατε και ριπλέι για αυτή τη φάση, δλδ το έλεγα και στο καφενείο όταν παππούδες που έπιναν μπλακ λέιμπελ σε κοντό ποτήρι με καλαμάκι (τρου στόρυ) ζητούσαν άλλα 53432 ριπλέιζ, ήταν τόσο προφανές ότι το χέρι του νικοπολίδη ακουμπά και διώχνει μπάλα που δεν έχω λόγια πια.

και επειδή λέγαμε πριν λίγες εβδομάδες για την εμετική νετ για το οσφπ-αεκ, ο (κωλόγαυρος) Δράκος όλο για "φάση του πέναλτυ" έλεγε. αυτό, σε συνδυασμό με τα χαμένα ριπλέι πριν περισσότερες εβδομάδες απλά αποδεικνύει το προφανές, ότι τα κανάλια μας, αφού λειτουργούν σε ένα σύστημα εμετικό, εμετικές μεταδόσεις θα κάνουν, προστατεύοντας με αυτό τον άθλιο τρόπο το προϊόν τους, τον ολυμπιακό στη μία περίπτωση και τον παναθηναϊκό στην άλλη. φυσικά χτυπάει περισσότερο στο μάτι όταν γίνεται από το κρατικό κανάλι που πληρώνουμε από το υστέρημά μας, εμείς ο απλός λαός και όλα αυτά, αλλά παραμένει γεγονός ότι δεν είναι ζήτημα της μιας πλευράς. όπως σοφά είχε πει σεβάσμιο πρόσωπο της χέβυ μέταλ σκηνής μας "αν το ποτάμι έχει σκατά, θα λερώσει και τις δυο του όχθες".

παναδωμπαλάρα τώρα, ελπίζω σε χιλιάδες ριπλέι και αναλύσεις στις αποφάσεις του ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΜΠΕΡΚΕΡΕΝΣΑ.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Άντε, φροντίστε να έρθουμε στο ΟΑΚΑ και να μας βολεύει και η ισοπαλία.
    Το πιστευω κι εγω αυτο
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Το ποστ έγινε χωρίς να ξέρω για το τοπ σας φίλε. Δείχνει κάτι, αλλά δεν πειράζει, καλά ναμαστε.
    ~~~> . <~~~

μου κάνει εντύπωση πάντως που θέλατε και ριπλέι για αυτή τη φάση, δλδ το έλεγα και στο καφενείο όταν παππούδες που έπιναν μπλακ λέιμπελ σε κοντό ποτήρι με καλαμάκι (τρου στόρυ) ζητούσαν άλλα 53432 ριπλέιζ, ήταν τόσο προφανές ότι το χέρι του νικοπολίδη ακουμπά και διώχνει μπάλα που δεν έχω λόγια πια.
    Όπα ρε τιτανοτεράστιε, κάποιοι χαζεύανε στο ι αρ την ώρα του ματς, δεν έχουμε όλοι λεφτά να τρέχουμε σε καφενεία για να το βλέπουμε σε χάι ντεφινίσιον (άσε που ο γαυρος έπαιζε, πόσο να καούμε πια). Αν είχα δει καθαρά τη φάση δε θα έκανα την ερώτηση. Πάντως το οφσάηντ του στολτιδη δε θυμάμαι να το έδειξε ριπλέηζ (εκτός αν μου διέφυγε και αυτό). Εκτός από εγκάθετοι, οι ΑΡΔ είναι και άμπαλοι.

γκεστάλ nothingman's Avatar

το έδειξε και το οφφσάιντ ψηλέ, ίσως όχι από σαρανταεξι διαφορετικές κάμερες αλλά το έδειξε
    και το θυμάμαι δλδ γιατί δεν το πρόσεξα στην εξέλιξη της φάσης αλλά στο ριπλέι
    σόρρυ =(
    Last edited by nothingman; 16-02-2010 at 23:43.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Δεν το είδα καν, τώρα που βρήκα τις αμφισβητούμενες για να δω το "μπέναλτυ" το είδα - δεν ήταν και εύκολο να το προσέξει κάποιος στη ροή της φάσης με την κάμερα από πίσω. Ο επόπτης όμως αδικαιολόγητος.

Προφανώς το έδειξε (αφού υπήρξε ριπλέη με γραμμή), αυτό που εννοώ είναι ότι δεν το τόνισαν όσο την άλλη φάση, παρόλο που ήταν ξεκάθαρη - ή ίσως επεδή ήταν ξεκάθαρη, θέλανε να βρούν και δεύτερη. Για τους ΑΡΔ ήταν το ποστ.

Οντόνιαν κοντεύεις τα 100 ποστ σολάρισμα σχολιάζοντας φάσεις για να καταλήγεις κάθε φορά σε "α, καλά , δεν το είδα, σιγά μη βλέπω γαύρο", μαζέψου.

Να τι έλεγα παραπάνω. Απλά δε με διαβάζετε, ή διαβάζετε ο,τι θέλετε.

Πόσες φορές το έκανα αυτό; Ειλικρινά σε προκαλώ να βρεις άλλες 2 φέτος. Εγώ πρόχειρα δε θυμάμαι καμιά. Αυτή τη φορά έγινε γιατί δεν είχα δει τα ρηπλέηζ, συνήθως (από ματς του γαυρου) βλέπω ΜΟΝΟ αυτά, τα χάηλάητς δηλαδή.

Είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που (ακόμα και μετά από κάποιο διάστημα) επιστρέφω για να παραδεχτώ λάθη που ενδεχομένως έκανα σε εκτιμήσεις, αλλά ΚΑΙ αυτό θεωρείται μειονέκτημα. Μπορώ να βρω εκατόνοχτασόσες μαλακίες να έχουν ειπωθεί από επιστήμονες και μη μέσα στη χρονιά, οι οποίες έμειναν ασχολίαστες γιατί πέρασαν 2 σελίδες πίσω όταν αποδείχτηκε πόσο μαλακίες είναι.

Α και ναι, σπάνια βλέπω σοβαρά γαυρο, μπορεί να παίζει στρίμιν όσο κάνω κάτι άλλο, ειδικά αν παίζουμε ίδια μέρα. Όπως ξανάπα, πόση σουπερλίγκα να δει κάποιος σε μια μερα;