και τα πμ σύμφωνα με τους κανόνες δεν είναι σπαμ όταν γνωρίζεις τον άλλον προσωπικά κι εφόσον έχει κάθε αναφαίρετο δικαίωμα να σε κάνει ignore για να μην τα λαμβάνει. εκτός αν έχω λανθασμένη κρίση. μπιζάριε μάντη, δεν έχω λόγια
και τα πμ σύμφωνα με τους κανόνες δεν είναι σπαμ όταν γνωρίζεις τον άλλον προσωπικά κι εφόσον έχει κάθε αναφαίρετο δικαίωμα να σε κάνει ignore για να μην τα λαμβάνει. εκτός αν έχω λανθασμένη κρίση. μπιζάριε μάντη, δεν έχω λόγια
Έχεις λανθασμένη κρίση, με αυτή τη λογική τίποτα δε θα ήταν σπαμ καθώς όλοι θα είχαν "κάθε αναφαίρετο δικαίωμα" να κάνουν ignore όλους τους spammers.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
αγιου βαλεντινου ειναι δεν εχεις ραντεβου??? --->
![]()
και με μια άλλη λογική δε θα είχα το πλεονέκτημα ως εγγεγραμμένη χρήστρια να στέλνω πμς καθόλου, οπότε γιατί να υπάρχουν ξέρω 'γω.
στην περίπτωσή μου θεωρώ πως έκανα ορθή χρήση και δε σπάμαρα έχοντας αναφέρει τους λόγους παραπάνω , νισάφι πια, μην το κουράζουμε περαιτέρω
Last edited by PairSquare; 14-02-2010 at 22:58.
popo tis poutanas ginetai edo, leo geia k efuga opos eimai!
I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.
φιλε πρωτα ποσταρεις στο official αποχωρηση thread και μετα φευγεις.
υπομονή
kala mi malonete tha kathiso, m'aresei omos i eugeneia k oi kales protheseis
I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.
xero ekei mesa oloi sas pos fereste