Αυτό που είμαι η drumsick για την μελετη δαπανών.Αν δεν υπάρχει δεν βγάζεις εύκολα άκρη.

Για αρχή δές το πιο βασικό: Αν αντιστοιχεί ο μετρητής με το δικο σου διαμέρισμα.Κλείσε τον θερμοστάτη σου ,κατέβα κάτω και δές αν γυρίζει.Ανοιξέ το και δές το ίδιο.Καλό είναι να το κάνεις σε περίοδο που λειτουργούνε και τα άλλα διαμερίσματα.Να δείς αν γράφουν και των άλλων.Παίζει δλδ να έχουν πειράξει την ηλεκτροβάνα και να μην γράφουν οι δικοί τους μετρητές και να επιβαρύνεσαι εσύ την όλη κατάσταση.

Αν δεν υπάρχει μελέτη δαπανων.Τότε θα πρέπει να πηγαίνουν τα έξοδα αναλογικά με βάση τα τετραγωνικά.Μιας και σίγουρα είναι ωρομετρητές και όχι θερμιδομετρητές.Οπότε απλά μαθηματικά.

Αλλα αν έκανες εσυ με 35τμ δαπάνη 500 Ε τότε οι άλλοι τι δαπάνη κάνανε; Πόση ήταν στο σύνολο η δαπάνη; Εγω κάτι τέτοια διαμερίσματα που νοικιάζω,40τμ (και τα κοινοχρηστα τα δίνω έξω) τα παιδιά δεν πληρώνουν πάνω απο 40-100 Ε τον μήνα με καθαρίστρια/ασανσερ/ρευματα/νερα κτλ κτλ.Ο μέσος όρος είναι στο 60αρι κ αυτό παίζει απο τις ώρες που καίνε.

Εγώ στην θέση σου δεν θα τον πλήρωνα αν δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το ποσό.