πέρα από τo look "μόλις έχω βγει από το κομμωτήριο" η μαλακία του όλου θέματος ειναι οτι το τραγούδι δεν είναι πολύ ωραίο ε.![]()
![]()
πέρα από τo look "μόλις έχω βγει από το κομμωτήριο" η μαλακία του όλου θέματος ειναι οτι το τραγούδι δεν είναι πολύ ωραίο ε.![]()
![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
γαμημενες ανατριχιλες με διαπερνουν, αληθεια πως νιωθει ο πανιβλακας που παιζει το ιδιο κομματι με τους μιμους;
θυμιζει wardruna πολυ (οχι μονο τα οργανα) και ποσο γαματα θα ειναι. κριμα που δεν εχουν ανεβασει κατι στο myspace, ποτε βγαινει ξερουμε;
Last edited by shora; 08-02-2010 at 23:29.
Expect poison from the standing water
For Nasum...
I'll bury you in your god's fucked garden
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ξανά.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
κάτι μου λέει ότι το έχω ξαναποστάρει αλλά για καλό και για κακό, παρουσιάζω τα καλύτερα 47 τελευταία δευτερόλεπτα τραγουδιού στο ηλιακό σύστημα:
ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ