Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
αχαχ
μου έκαναν την ίδια αφιέρωση και σε άλλο φόρουμ :ρ
οπότε απλά θα κάνω κόπυ-πέιστ την εκεί μου απάντηση:
εκεί ήμανε, κόψαμε την πίτα μας!
το ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΡΟΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ όμως στηρίζει τον παλιό μας ύμνο, είναι αυτός με τον οποίο μεγαλώσαμε και ο Ένας και Μοναδικός.
ρε γμτ δεν τονεβρίσκω τώρα στα γιουτιουμπζ, πρόκειται για μια φοβερή προσπάθεια δημιουργίας κλίματος τύπου Κοκκινιά, ταβέρνα, ρετσίνα, φίφτιζ χωρίστρα και τιμιότητος. συγκρίνεται μόνο με το έπος Bailey-Portishead για το Ηνωμένο Βασίλειο.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
before i pine away
ξανά.
περα απο το αυτονοητο (οτι πιστευεις αυτα που λεει η κωλογρια και το συναφι της πχ δεν πεθανε κανενας φοιτητης στο πολυτεχνειο, δεν υπηρχαν βασανισμοι κλπ), παρε κι αυτο:
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
ναι, πιστεύω ό,τι λέει η κωλόγρια + ότι δεν πέθανε κανείς φοιτητής στο πολυτεχνείο. Το παραδέχτηκα στο προηγούμενο ποστ μου. Αυτό για τους φοιτητές υπήρχε και στο βίντεο που πόσταρα άλλωστε. Κάνω χουντική προπαγάνδα.
Τεσπά, καθυστερημένε, επικεντρώσου στο πληρωμένο παιχνίδι και βάλε τον άθλο του γούμπλεη στον κώλο σου.
εδιτ:
και το βίντεο μου είναι καλύτερο από το δικό σου το φώτοσοπ, χιχιχι.
Last edited by House Of Low Culture; 10-02-2010 at 15:01.
συζήτηση για το γουέμπλεϊ.
![]()
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
holc
αυτο σου κανει?
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
ποιος εδιωξε τον μπουκοβι(ο καλυτερος προπονητης μεχρι τοτε στον ολυμπιακο)επειδη -ειπαν-ηταν κομμουνιστης?
ποιος πηρε ολους τους παιχτες του εργοτελη και τους εστειλε στο παραρτημα?
τωρα αν εχουν μεινει και μερικοι χουντικοι στην πεφο(μπαρμπης και σια),ε δεν τους γραφουμε στις αρχιδαρες μας, αυτοι ειναι πιο γραφικοι απο σενα, τον οντονιαν,τον ρεηβεν και τον πρασινοφρουρο μαζι
Παίδες.
Πρώτον, είναι λίγο αστείο η κοπελιά (!) να είναι αναξιόπιστη για όλα, αλλά όταν λέει για τον ΠΑΟ να τα λέει έξω από τη μασέλα.
Δεύτερον, μην ασχολείστε και πολύ για το τι γινόταν στον εγχώριο αθλητισμό επί χούντας. Όλες οι ομάδες ελεγχόμενες ήταν και είχαν ανθρώπους του καθεστώτος (επίσημα ε). Είναι απαραίτητο να τη συζητάμε την εποχή αυτή; Γιατί, για να βγάλουμε τη μια ομάδα επαναστάτες και την άλλη χουντικούς; Αν είναι δυνατό.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club