προφανως και γινεται.αλλα πρεπει ο τεχνικος να κανει πατεντες για να στεκεται η να αγορασεις καινουργια βαση για τον ιδιο λογο
προφανως και γινεται.αλλα πρεπει ο τεχνικος να κανει πατεντες για να στεκεται η να αγορασεις καινουργια βαση για τον ιδιο λογο
Προσπαθώ παιδιά, προσπαθώ.
Με βλέπω να βγάζω κανα ετήσιο εισιτήριο για το μετρό να μη σας πρήζω και σας.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Για το μπούτσο τελικά η "καλή περίπτωση".
Μοντέλο του 99, με 90.000 χιλιόμετρα και το δίνει 6-6,5 χιλιάδες.
ΤΣΟ+ΛΟ.
Τελευταία ερώτηση, τορκίζομαι.
Πήγα και είδα σήμερα ένα κόρσα του 2004 με 60.000 χιλιόμετρα, αυτόματο, ασημί χρώμα, μέχρι και πατάκια είχε!
Αλλά έχει 7.800 ευρώπουλα. Είναι πάρα πολλά; Αν είναι σε καλή κατάσταση αξίζει;
Καλά αυτά τα επιτόκια που λέτε και τις τιμές των μεταχειρισμένων δε τις έχω βρει πουθενά στην πραγματικότητα. Ας πούμε το κόρσα έχει επιτόκιο 3,5% για 3 χρόνια.
Μάλλον στο να το πάρω καινούριο θα καταλήξω αλλά γενικά δεν είμαι τύπος που πορώνεται με ταυτοκίνητα και με ξενερώνει λίγο το γεγονός ότι θα στριμωχτώ για κάτι που το παίρνω απλά γιατί το χρειάζομαι, χωρίς τον παράγοντα της ευχαρίστησης. Θα προτιμούσα να στριμωχτώ για κανα ταξίδι ή στερεοφωνικό αλλά τι να πεις, έτσι είναι η ζωή κτλ.
Εξηγείστε του κάποιος ότι αυτή την περίοδο μπορεί να βρει υπερευκαιρίες και να δώσει 2 χιλιάδες ευρώ ας πούμε και να 'ναι οκ.
edit: άνοιξε το σπόιλερ!
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Για βρες μου κάποια υπερευκαιρία με 6-7 χιλιάδες ευρώ γιατί εγώ δε μπορώ.
Εγώ δεν κατέω από δαύτα, αλλά επειδή στο σπίτι μου ΟΔΗΓΑΜΕ τρεις, και έχω πρόβλημα με τον μεγάλο αδερφό που παίρνει το αυτοκίνητο ενώ το χρειάζομαι, συζητούσαμε να πάρουμε ένα ακόμα. Βρέθηκε fiat punto από γνωστό μας του 03 ή του 04 (δεν θυμάμαι καλά) μοντέλο με 1500 (κι όχι 1000 που 'χα πει στον sympo, ξαναρώτησα τον πατέρα μου κι επιβεβαίωσε) ευρώ δίχως προβλήματα, ΓΚΑΡΑΝΤΙ. Στην Χαλκιδάρα όλα αυτά.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ας πούμε ένα τέτοιο πώς σας φαίνεται; (πέρα από το χρώμα)
Κάυσιμο: Βενζίνα
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Aυτό ακριβώς έκανα πριν 3 μήνες, φυσικά και γίνεται, απλά χρειάζεται καλωδιάκια και βυσματάκια τα οποία εσύ επιβαρύνεσαι, (κανά 10ρικο).
@Mitsmann: Ρώτα ρε συ κανά ραδιοφωνά (sic) πόσο το έχει το μοντέλο με την εγκατάσταση, π.χ. εμένα μου βγήκε ακριβώς όσο στο e-shop και η εγκατάσταση δώρο+κάτι άλλες πατεντούλες που έκανα..
Δλδ δεν ξέρω πιθανόν αν πας με το Mp3 στο χέρι να σου φορέσει ο εκάστοτε ραδιοφωνάς κανά 40άρι για εγκατάσταση επειδής δεν αγόρασες απ' αυτόνα..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
http://www.amazon.com/CarConnection-.../dp/B0012ZPSRM
Αν έχεις Κασσετόφωνο, αυτό είναι ένα tape2minijack converter. Και χρησιμοποιείες το mp3player σου. Πουλάνε και στο Ελλάντα νομίζω.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;