Άσε που ξεχνάτε πόσο πιο παλέψιμο ειναι το -3 απο το +3!
Άσε που ξεχνάτε πόσο πιο παλέψιμο ειναι το -3 απο το +3!
καπου παει αυτη και μας χαιρεταει
Vielen Dank für alles was mal war
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
χτες 0 βαθμοί και βαρδάρης από τα παλιά εδώ στη Βουλγαρία.
Ξιπαήσαμεν.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Βασικά είναι ότι φυσάει κιόλας. Σε πετσοκόβει. Μας, οκ.
It is known.
Εγω μετα απο τον φετινο χειμωνα αντεχω πολυ περισσοτερο στο κρυο. Μειον δεκα και να φυσαει και να νιωθεις -15 λεει, μου τυχε κανα 2 φορες και αρκετες φορες ημουν στο -5 εως -7. Δε με χαλασε καθολου. Κατα τα αλλα τα γνωστα φυσικα γαμιεται ο χειμωνας κτλ εννοειται θαλασσα για παντα κτλ επισης.
Normal καιρός για μένα.... Κοιμάμαι με tshirt και σεντόνι ακόμα και καλοριφέρ off![]()
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
τα ίδια κι εδώ, χτες το μεσημέρι κυκλοφορούσα με κοντομάνικο![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Πέσε για ύπνο εσύ, μου έμαθες και FW.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
σήμερα οι καιρικές συνθήκες εδώ είναι ό,τι χειρότερο. ήλιος να σου καίει τα μάτια πρωί πρωί και 1 βαθμός![]()
Rock or Nothing
είμαι σε μάθημα με έναν ιταλό που δε μιλάει αγγλικά και έναν άγγλο που δε μιλάει ισπανικά. αυτή που παραδίδει επίσης δε μιλάει αγγλικά και στις σπάνιες αναλαμπές γλωσσομάθειας, τα μιλάει με τέτοιο τρόπο που ο άγγλος δεν καταλαβαίνει.
για να δούμε λοιπόν πώς θα πάει αυτή η μέρα.
Στο θέμα κρύου όμως δεν είναι ούτε ο αέρας ούτε οι βαθμοί. Αν ντυθείς σωστά δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα με δαύτα. Το θέμα είναι πως εδω πάνω έχουμε του πούστη την υγρασία που κάνει το κρύο να διαπερνάει ότι φοράς. Εκεί ναι, είναι λίγο ζόρι αλλά και πάλι το προτιμώ από όταν μερικούς μήνες πριν είχε 40 βαθμούς και πρακτικά δε μπορούσες να κάνεις τίποτα εκτός από το να υποφέρεις.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ξέρει κανείς από Νομικά εδώ μέσα; Χρειάζομαι ενημέρωση για το εξής. Κλείσιμο μαγαζιού από ενοικιαστή λόγω ιδιοχρησίας και ο ιδιοκτήτης έναρξη επιχείρησης με το ίδιο ακριβώς εμπόρευμα και εκμετάλλευση πελατείας.. Ο πρώην ιδιοκτήτης της επιχείρησης μετακόμισε την επιχείρηση 50 m από την προηγούμενη, φυσικά μη γνωρίζοντας τι θα κάνουν οι νέοι ιδιοκτήται και παίρνοντας βεβαιώσεις ότι θα ασχοηθούν με κάτι άσχετο από το αντικείμενο του.
Παίδες αν κάποιος γνωρίζει κάποια πράγματα περί του θέματος και αν μπορεί να γίνει κάτι, πμ..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Αποκλείονται τραμπουκισμοί του στυλ μολότωφ κλπ![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
στο αστικό δίκαιο δεν είναι αυτό;