Μόλις βραχυκύκλωσα τις μισές πρίζες της κουζίνας, μυρίζει καμμένο, να τρομάξω?
Μόλις βραχυκύκλωσα τις μισές πρίζες της κουζίνας, μυρίζει καμμένο, να τρομάξω?
Once I was trapped, but now I am free
Οχι, αλλά φόρα κάτι τέτοιο καλού κακού.
![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
Καλό δεν το λες πάντως...
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
χμμμ πού'ναι κι αυτός ο ηλεκτρολόγος λέμε![]()
Once I was trapped, but now I am free
στο άβατάρ σου μήπως;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ηλεκτρολόγος στο σπίτι = βρωμοδουλεία united.
Αν και με τον υδραυλικό παίζει σαφώς ανώτερη στιχοπλασία.
I'll bury you in your god's fucked garden
ΜΠΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΧΕΙΜΩΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!
ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ'ΘΡΕ ΤΟ ΓΑΜΩΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ!!!!
ΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
O χειμώνας σου κάνει παγωμένο σεξ.
Αλλά καλού κακού κλείδωσε τη πόρτα μην μπουν τίποτα γονείς πάνω στη πράξη..![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
εχετε στην αθηνα χαμηλοτερη θερμοκρασια 3 βαθμους. αυριο το μεσημερι θα εχει 12
βαλτε καμια ζακετα και σταματήστε τη γκρινια
Vielen Dank für alles was mal war
ε ναι... σιγά το κρύο που παίζει αθήνα... 9 χρόνια κάτω, ζήτημα να φόρεσα 2-3 φορές πουλόβερ
Rock or Nothing
βασικα προσωπικα, μεχρι πριν κατι μηνες ειχα και ενα τεχνιτο πουλοβερ 50 κιλων και με ζεσταινε. φετος τα βλεπω σκουρα τα πραματα αφου δεν εχει πραμα γυρω απο τα κοκκαλακια μου. μπρρρρρρρρρρ
υπομονή
Εντάξει ρε παιδιά, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές ξέρω γω. Δεν θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε επειδή εσείς μένετε σε γερμανίες και δεν ξέρω που και ξέρετε απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΥΟ.
Εγώ υποφέρω.
Αν και ειμαι με Χ, γιατι πως να το κανεις μενεις Αθηνα θες τη γνωριμη ζεστη σου, εν τουτοις το δωματιο μου ειναι σαουνα χειμωνα-καλοκαιρι για καποιο ανεξηγητο λογο, καλοριφερ κλπ θερμαντικα κλειστα.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.