Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
εγω τις λατρευα και μια μερα οταν ειμουν περιπου 10 ειχα φαει τοσες πολλες που τις ξερασα ολες.
γαμανε ακομα.
υπομονή
Επίσημη Κατάταξη Σοκολατένιων Μπαρών.
Mars < Twix < Bounty < Derby < Snickers
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Θα αναγκαστώ επίσης να συμφωνήσω με Φιξξερ για την Milky way που γαμάει μανουλίτσες.
I'll bury you in your god's fucked garden
Μόλις εξαΰλωσα μια ΖΝΙΚΕΡΣ.
Σας αρέσει η ανανεωμένη μου υπογραφί;
Deafening, painstaking, BB King
καλι οινε
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
H snickers είναι ότι χειρότερο έχει παράγει η βιομηχανία της σοκολάτας στην ιστορία της ανθρωπότητας.
ναι, milky way ξέχασα και δεν έβαλα. βάλτε το ακριβώς πίσω απ'το σνίκερς.
@μπιζ:
Εννοείται, δεν περίμενες να σου έλεγε την άποψη της γειτόνισσας, ε;
Όλα μας τα ποστ "η άποψή μας είναι" (και για τον κρουξ στο album-κοροϊδίες.)
Ας μην ντρεπόμαστε το κράξιμο. Ας το ασπασθούμε. Ή ας το γράψουμε στ' αρχίδια μας.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;