Page 611 of 1000 FirstFirst ... 111511561601609610611612613621661711 ... LastLast
Results 9,151 to 9,165 of 14994

Thread: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    Πείτε καμιά σοβαρή συμβουλή για το πως στρώνουμε βιολογικό ρολόι, έχουμε και μια εξεταστική να δώσουμε.
    Ο μονος τροπος που εχω βρει προς το παρον ωστε να με κρατησει ειναι να παω τον υπνο μου καθε μερα ολο και 3 ωρες αργοτερα μεχρι να συμπληρωθει 24ωρο. Πριν λιγες μερες κοιμομουν στις 6-7 το πρωι, τωρα κοιμαμαι στις 5 το απογευμα και ξυπναω 12-1 το βραδυ για πρωι (μηδεν). Σε 2-3 μερες θα εχω φτασει το επιθυμητο ωραριο και θα το κρατησω γιατι τωρα εχω πλεον υποχρεωσεις το πρωι.

I like turtles pixies's Avatar

Quote Originally Posted by Mostos View Post
    de mporei na milas sovara, i moni sokolata pou den katafera na teleiwsw.
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

τα γυραδικα στην τουμπα ολα σκατα λεει ο αλλος!!!!!
    Γιοκ Μπαλικ συμφωνησανε κιολας, πολυ καλος λεει!!!

λοιπον παιδια ο ΓΥΡΟΣ δεν ειναι σαλατα με κρουτον και λιαστη ντοματα, εννοειτε αν θα φας κανα κτηνακι τουμπας την επομενη θα φυγεις τσιρλι στην πρωτη τζουρα καφε ή γαρου, ή θα κανεις κανα αστατο υπνο και θα βλεπεις εφιαλτες.
    και ναι ρε εχω φαει και γιοκ μπαλικ με τα κομμενα ντοματινια του μεσα και τις σως κι ωραιος ηταν μωρε,και μια χαρα πεινουσα στο 3ωρο!

δε θα με θιξετε εμενα το ΓΥΡΟ! να βγαλουμε και FITNESS πιτα αμα ειναι!
    παω να διαβασω τωρα. θα ανοιξω θρεντ την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ, μην τολμησει καμια ανατολικη δυτικη και πασης ελλαδος αδερφη να με προλαβει και κανει τοπικ γιατι θα μπουν οι σωστες βασεις για σωστο φαι στη Θεσσαλονικη. ok θα χει και πουστιες μεσα αλλα σε αντρικια βαση!
    Spoiler

σημ: μιλατε με ανθρωπο που παρήγγειλε γυρο απο Τουμπα ΜΑΚΗ απο Βουδαπεστη, του ηρθε 7 η ωρα το πρωι μετα απο 12 ωρες και 12.000 ποδια και τον εφαγε πρωινο!
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Πείτε καμιά σοβαρή συμβουλή για το πως στρώνουμε βιολογικό ρολόι, έχουμε και μια εξεταστική να δώσουμε.
    Ο μονος τροπος που εχω βρει προς το παρον ωστε να με κρατησει ειναι να παω τον υπνο μου καθε μερα ολο και 3 ωρες αργοτερα μεχρι να συμπληρωθει 24ωρο. Πριν λιγες μερες κοιμομουν στις 6-7 το πρωι, τωρα κοιμαμαι στις 5 το απογευμα και ξυπναω 12-1 το βραδυ για πρωι (μηδεν). Σε 2-3 μερες θα εχω φτασει το επιθυμητο ωραριο και θα το κρατησω γιατι τωρα εχω πλεον υποχρεωσεις το πρωι.
    Έτσι. 3-4 ώρες την ημέρα. Γνωστό και ως phase-shifting. Ο προτεινόμενος τρόπος αλλαγής ρολογιού από τους συνήθως νυχτερινούς ανθρώπους του hack-culture στα 90s.

Μπορείς και να το κάνεις μόνιμα, υπολογίζοντας 28ωρες μέρες, για να καταλήξεις με 6ήμερη εβδομάδα. Μέσα σε ένα μήνα, έχεις φύγει για ψυχιατρείο!
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

μου κοψαν προστιμο στο λεωφορειο.
    εκτος του οτι τους γαμαω οτι εχουν και δεν εχουν και διαφορα τετοια....
    πανω στο προστιμο γραφει ονομα, επιθετο και αριθμο ταυτοτητας.
    η ταυτοτητα μου ειναι κυπριακη και δεν γραφει οτι ειναι κυπριακη ταυτοτητα, απλα ενα ραντομ νουμερο (δεν εχουν γραμματα εμας οι ΑΤ).
    τι κανουμε? το πληρωνω η στηπουτσαμ? εχει κανενας πατερα στον ΟΑΣΑ? κατι?
    υπομονή

Mazikeen Krux's Avatar

Εγω έχω ένα ξάδερφο που παίζει μπουζούκι.

Βοηθάει ?
    I'll bury you in your god's fucked garden

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Nαι, αν ενδιαφέρεται να παίζει για κάνα 6μηνο σε ρεμπέτικη μπάντα στη θεσσαλονίκη. Ο δικός μας πάει erasmus.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    μου κοψαν προστιμο στο λεωφορειο.
    εκτος του οτι τους γαμαω οτι εχουν και δεν εχουν και διαφορα τετοια....
    πανω στο προστιμο γραφει ονομα, επιθετο και αριθμο ταυτοτητας.
    η ταυτοτητα μου ειναι κυπριακη και δεν γραφει οτι ειναι κυπριακη ταυτοτητα, απλα ενα ραντομ νουμερο (δεν εχουν γραμματα εμας οι ΑΤ).
    τι κανουμε? το πληρωνω η στηπουτσαμ? εχει κανενας πατερα στον ΟΑΣΑ? κατι?
    Πότε την έβγαλες την ταυτότητα; Αν θεωρείται ευρωπαϊκήν ταυτότηταν τότε λογικά είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση με το να το χαν κόψει σε έναν με ελληνική.

ρεν βλακαν ευρωπαικη ειναιν. πανω στο προστιμο δεν γραφει ομως "ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" η κατι. απλα εκει που λεει αριθμος ταυτοτητας γραφει το νουμερο που γραφει η δικια μου. πως θα με βρουν? θα μου πεις με τετοιο ονομα.... να τα φαν σε χαπια τα εξιντα ευρω μου.
    αν και ψιλοστηπουτσα μου αφου 5 χρονια ελλαδα δεν πληρωσα εισιτηριο, εγινε η αποσβεση για 17 προστιμα.
    υπομονή

Νομίζω ότι αν είναι ευρωπαϊκή δεν γίνεται να υπάρχει δεύτερη με ίδιο νούμερο σε όλη την ευρώπη οπότε σε βρίσκουν. Άσε που ελληνική κάνει μπαμ ότι δεν είναι γιατί δεν έχει γράμμα στην αρχή.

δηλαδη μεσα σε ολες τις χωρες τις ευρωπης η κυπρος ειναι αυτη που δεν βαζει γραμματα στους αριθμους ταυτοτητων? ενα 7ψηφιο νουμερο και τελος?
    θα παμε για καφε(edit) το απογευμα?
    υπομονή

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    δηλαδη μεσα σε ολες τις χωρες τις ευρωπης η κυπρος ειναι αυτη που δεν βαζει γραμματα στους αριθμους ταυτοτητων? ενα 7ψηφιο νουμερο και τελος?
    θα παμε για καφε(edit) το απογευμα?
    Λολ, σημερα δύσκολο, κανόνισε να μπορείς αύριο.

και εγω ψιλοδυσκολο σημερα γιατι με βλεπω να γαμιεμαι λιγο στον διαγωνισμο αλλα θα ηθελα να παω μια βολτα γαμωτη να δω λιγο ηλιο. μπες και μσν να δεις καινουριο video να υγραθεις hahahahaha
    υπομονή

Στείλε πμ, δεν μπαίνω μσν γιατί θα το κλείσω αύριο έτσι και μπω.

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Έτσι. 3-4 ώρες την ημέρα. Γνωστό και ως phase-shifting. Ο προτεινόμενος τρόπος αλλαγής ρολογιού από τους συνήθως νυχτερινούς ανθρώπους του hack-culture στα 90s.

Μπορείς και να το κάνεις μόνιμα, υπολογίζοντας 28ωρες μέρες, για να καταλήξεις με 6ήμερη εβδομάδα. Μέσα σε ένα μήνα, έχεις φύγει για ψυχιατρείο!
    Ωραία είναι η 28ωρη μέρα, έχω ζήσει έτσι για καιρό στο παρελθόν κι έχω καταλήξει ότι δεν έχω εγώ το πρόβλημα, αλλά ο πλανήτης.

Εμένα για απότομη αλλαγή ωραρίου πιάνει η αλλαγή γευμάτων:
    - Υπολογίζεις τι ώρα θέλεις να ξυπνάς.
    - Δεν τρως τίποτα για 12-16 ώρες απ' τη ώρα που θέλεις να ξυπνάς (τη μέρα πριν την προσαρμογή, όχι ποτέ ξανά) και κοιμάσαι όσο πιο νωρίς μπορέσεις.
    - Τη Μεγάλη Μέρα ξυπνάς με το ζόρι την ώρα που θέλεις να ξυπνάς και βαράς ένα ξηγημένο πρωινό.
    - Συνεχίζεις τα γεύματα σύμφωνα με τις ώρες που θέλεις να υιοθετήσεις, προσπαθώντας να μη σε πάρει ο ύπνος άσχετη ώρα.
    - Αν σε πάρει ο ύπνος αμέσως μετά το πρώτο ηρωικό πρωινό έχεις αποτύχει, αλλά κάνεις έναν ύπνο μούρλια.
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día