πηρες οχημα μωρη πουτανα?
υγ. τι τασι ειναι αυτο ρε μλκ δεν γινεται να το δινει σοβαρη εταιρια με αυτο το αυτοκινητο
πηρες οχημα μωρη πουτανα?
υγ. τι τασι ειναι αυτο ρε μλκ δεν γινεται να το δινει σοβαρη εταιρια με αυτο το αυτοκινητο
ε της οικογένειας (inb4 δεξιά τσέπη, με έκπτωση) αλλά θα το απαλλοτριώσω. το χρώμα και το τασί είναι του site, κανονικά είναι γκρι ανθρακί.
λοιπον με πεισατε με το KENWOOD ε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
130 με τοποθέτηση πήγε μένα
για να ξες
I must have some booze. I demand to have some booze
θενκς... θα το παρω πιθανοτατα γιατι θα παρω και pc απ το eshop οποτε θα τα παρω ολα μαζι.
"Τι χτυπαω??"
Καλοταξιδο Φαντομ Ντακ! Περιμενω μεχρι το καλοκαιρι που θα μαι Ελλαδα ξανα να το εχεις καγκουρεψει οσο δεν παει ε, ξερεις, μωβ φωτακια απο κατω, νεον φωτα μπροστα (εχει ηδη μηπως?), φιμε τζαμια παντου, οργανο μετρησης καγκουριας κτλ.. και αυτοκολλητακι με το ραβδι του Ασκληπιου ε, μην ξεχνιομαστε.
Spoiler
ετοιμασου να τα στησουμε στην θηβων
αγίου νικολάου μέχρι λακιώτη, θα φας κολώνες από s-tronic.
Μου είπε ένας φίλος μου για μια "καλή περίπτωση" αλλά για τουτού του 2001 ή 2002 (mercedes a150). Δεν ξέρω καμία λεπτομέρεια πέρα από το ότι το έχει γκομενάκι και δε το έχει ξεπατώσει.
Πολλά ζητάω, αλλά στο περίπου αν υποθέσουμε ότι όντως είναι σε καλή κατάσταση, πόσα χιλιόμετρα θα πρέπει να έχει κάνει για να μη θεωρείται ξεπατωμένο και γενικά "καλή περίπτωση";
Επίσης σαν αυτοκίνητο είναι μεγαλύτερο από κόρσα κτλ;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αν βάλεις στη σειρά τα αμάξια για τα οποία έχεις ρωτήσει στον ένα χρόνο του τόπικ, πιστεύεις ότι θα φτάσουν ως το φεγγάρι;
Last edited by KoiliaSamprela; 02-02-2010 at 22:42.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Οποιος εχει η ειχε Saxo κατα προτιμηση μοντελο εκει 2000-2002, ας μου στειλει ενα πι εμ.
ειμαι απελπισμενος.
"Τι χτυπαω??"
ERWTHSH.
pes oti exeis amaksi pou den exei afairoumeno radiofwno. (prosopika exw Xantia tou 1994)
ginetai na allaksw radio kai na valw ena pou na pernei cd mp3 wma flac usb lsd sbu nfo crt ltd?