+1000 ευρω για σοβαρο ηχοσυστημα
+1000 ευρω για σοβαρο ηχοσυστημα
To καλύτερο!
Σοβαρά τώρα πήγαινε ρίχτου μια ματιά από κοντά, δες αν σου αρέσει και εσωτερικά, αν είναι καλά τα υλικά, αν σου αρέσει σαν θέση οδήγησης/ορατότητα* κτλ κτλ.
Επιδόσεις σε νοιάζουν για την ενεργητική ασφάλεια. Είπες πριν 90 άλογα...μην μου πεις πως είναι ακόμα ο Twinport 1.4 που έχουν από το 2002 ξέρω'γω.
*: Πχ είχα πάει να δω το Astra (κατα 2005 οπότε ήταν το προηγούμενο) και από το πίσω τζάμι λόγω κλίσης και μικρού μεγέθους είχε χάλια ορατότητα. Τουλαχιστον για εμένα που τότε από οδήγηση ήμουν σχετικά άσχετος (χα!)
Last edited by SpiritCrusher; 28-01-2010 at 19:49.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ακόμα οπισθογωνίες κάνεις εσύ;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ερωτηση.
ποσο σου παιρνει καποιος ηλεκτρολογος αυτοκινητων για εγκατασταση νεου player?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
στο μητσμομπιλ?
μόνο για την εγκατάσταση ή μαζί με το πλέιερ? δε νομίζω πάντως πάνω από 20-30 ευρώ.
Rock or Nothing
Εγώ πρόσφατα που έβανα Μp3, την εγκατάσταση την είχε μαζί με το Μp3 στην τιμή απλά πλήρωσα κάτι καλώδια που έβαλε 5 Ε.
Επειδή όμως είχα ρωτήσει μέσα στην οικονομική κρίση και τις αφραγκίες μου αν μπορεί να μου κάνει την εγκατάσταση πηγαίνοντας εγώ το player (με την προοπτική να το αγοράσω από κανά e-shop κλπ) κατά μ.ο. οι τιμές ήταν 20 - 30 Ε καθαρή εγκατάσταση.. (όχι ηχεία εεε, μόνο player)..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Ok, θενκς.
μετα απο 10 χρονια περιπου χρησης το μινι ντισκ πλεηερ εφαγε τα ψωμια του, χωρια που και να μη τα χε φαει, ειχε καταντησει αηδια το γραψιμο καθε φορα.
οποτε παμε για νεο.
πειτε κανενα της προκοπης, σε διψηφια ευρω.
"Τι χτυπαω??"
χωρίς μαλακίες πας για blue sky από καρφουρ , το είχα στο παλιό αμάξι, και παίρνει και usb stick και δεν πρέπει να περνά τα 50-60 γιούρια.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
χμ, δε νομιζω οτι θελω να παρω ραδιοσιντομπ3 για το μιτσμομπιλ απ τα καρφουρ, χεχ.
"Τι χτυπαω??"
Εγώ πήρα αυτό και διαβάζει πανάνετα/πανγρήγορα το 8 GB USB stick μου+ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση..
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
αν και αυτόματο, από αύριο θα βαράει τάκι τσαν στα στενά του μπουρναζίου (όντως).