κωστούπολη
κωστούπολη
Όταν μιλάω ελληνικά, κωσταντινούπολη. Όταν μιλάω αγγλικά (με ξένους κλπ) ιστανμπούλ.
Κωσταντινούπολη για τον ίδιο ακριβώς λόγο που λέω και "Γαλλία" (αντί για Φρανς), "Νέα Υόρκη" (αντί για νιου γιόρκ), ή "Ιαπωνία" (αντί για τζαπάν).
Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας, αν η ελληνική γλώσσα έχει κάποια διαφορετικά (από τα διεθνή) τοπωνύμια για κάποια περιοχή, τότε απλά τα χρησιμοποιώ.
A rose by any other name και δε συμμαζεύεται.
Α, και το τραγούδι ειναι![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it
Τα Γερμανικά γαμάνε.
Γιατί τα μιλούσε ο φύρερ μας.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Πολη, χαριν συντομιας και φερνω βολτα και κομπλεξικους εθνικοφρονες και δηθεν ψευτοπροοδευτικους.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
κωνπολ την λεω και πιανω και τους τρεντυ και τους εναλακτικους και τους φασιστες και σολα μεσα να ουμ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
λολ, κι εγώ Πόλη την λέω πιο συχνά (και το γράφω και με κεφαλαίο για να καταλαβαινόμαστε!) γιατί είναι σύντομο, εύηχο και είναι και λίγο φολκ που σε μας τους alternative αρέσει κιόλας. Αλλιώς Κωνσταντινούπολη, με έλληνες δε συνηθίζω να την ακούω διαφορετικά έτσι κι αλλιώς εκτός ίσως απο κάνα χαρούμενο του στεκιού μεταναστών. Αλλά αυτός αν πεις "σύντροφοι" θα προσθέσει "και συντρόφισσες!!" περιχαρής, δεν έχει να λέει. Βέβαια αυτός όσο μαλάκας και να 'ναι δε θα πει κανέναν "ψευτοπροοδευτικό" ή "ψευτοκουλτουριάρη" γιατί συνήθως το πρώτο το ακούς απο αληθινά προοδευτικούς υποστηρικτές της μοναρχίας του 1200μΧ ή αληθινά κουλτουριάρηδες τριαντάρηδες thrashers. Έλα, σε πειράζω!
Μήπως να λέμε ΑΕΙ αντί για ΑΕΚ;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Ε λόγω συνήθειας και αισθητικής προτίμησης Κωνσταντινούπολη συνήθως, αυτό που σίγουρα δεν συζητείται είναι το αν ανήκει στα 20.000.000 των ΤΟΥΡΚΩΝ της.
Επίσης είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η σμασία της ως σημείο αναφοράς του ελληνισμού, αλλά είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα η "νίκη" του εθνικισμού, και οι δύο κύριοι υπαίτιοι της επιβίωσης του ονόματός της 500 χρόνια πριν μέχρι σήμερα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Κωνσταντινουπολη η Πολη.
Αν εκφραζομαι αγγλικα η γαλλικα τις αντιστοιχες που χρησιμοποιουνται σε αυτες τις γλωσσες.
Πιο πολυ σκιαζομαι με το Μακεδονια-και σκιαζομουν στο νησι-γιατι δημιουργουσε ατερμονες κουβεντες, παρα με την Πολη.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ΠΩ ΠΩ βρε Ντάιθορ αυτό των ΤΟΥΡΚΩΝ με έσκιαξε. Κρυφτήκανε τα φασιστάκια στις τρύπες τους.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;