γιατί δεν ξέρουμε πώς λέγονται στα τούρκικα οι άλλες πόλεις ρε φίλος, μόνο αυτή μας έμαθε ο μαρκουλάκης, ώχου.
Εντάξει, επειδή ο καρατζαφέρης χρησιμοποιεί τον όρο ψευτοπροοδευτικός σημαίνει και την κατάργησή του; Μπα;
Η χρήση του Ιστανμπούλ έναντι του Κωνσταντινούπολη είναι ο ορισμος της προοδοευτικότητας της καραπουτσακλάρας, η λογική σου απλώς το επιβεβαιώνει, σόρι κιόλας. Αφού αναγνωρίζεις και την δηθενίλα πάει καλώς. Τα "όρια" που αναφέρεις δεν τα έπιασα, μιας και δεν τα ανέφερα, το "τι μας το παίζεις τώρα" μια χαρά πάει πάντως και δεν κατάλαβα κάποια σπουδαία ανταπάντηση.
Εκνευρίζεσαι εύκολα πάντως. Χαίρομαι που δε σε εκνευρίζει η ύπαρξή μου πάντως αλλά μόνο τα λόγια μου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
αυτό το λέμε συνέχεια, αλλά παίζει να είναι τεράστια παπαρια. έστειλε άλλος γλωσσολόγους να ψάξουν να βρουν τουρκικές λέξεις να αντικαταστήσουν τις αραβικές και θα κράταγε όνομα ελληνικής προέλευσης για την πόλη; δύσκολο μου φαίνεται
ον τοπικ, ο,τι ειπε ο λοκις
ξεκολλατε με το αεαλο, θα μου μεινει κουσουρι
Vielen Dank für alles was mal war
επειδή,και να γνωρίζαμε την 'Μπούρσα' και την 'Ιζμίρ',δεν θα ήταν και πολύ εύκολο να τα προφέρουμε.
οντοπικ-Κωνσταντινούπολη λόγω συνήθειας.
όπως και να την πούμε,με την ελλάδα ουδεμία σχέση έχει εκτός απ΄το ΦΑΝΑΡΙ και τους τουρίστες που αγοράζουν λουκούμια.
οι τουριστες και το φαναρι ειναι μια θλιψη
Vielen Dank für alles was mal war
Το ότι προέρχεται απ' το "εις την Πόλιν" είναι η κοινώς αποδεκτή (καλέ, όχι από μας, από Γλωσσολόγους απ' την Ασουνσιόν μέχρι το Βλαντικαβκαζ) θεωρία. Αλλού έχω δει να λένε κι απ' το "Κωνσταντινούπολη", αλλά το ίδιο είναι στην περίπτωσή μας. Δεν είναι φάση ψάρια που κάνουν καταδύσεις απ' το τηγάνι και Κωκός με τα 52 δάχτυλα.
Ον τόπικ, το İstanbul μού ακούγεται πιο όμορφο, αλλά ό,τι είπε ο λόκη.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Λοιπόν, πέραν όλων, σοβαρά τώρα, η τουρκική είναι η πιο άσχημη και κακόηχη γλώσσα έβερ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Δε την έχω πει ποτέ ιστανμπούλ, δε μου βγαίνει.
ε ρε DM που θελετε
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ