xmm πολυ συντομα γιατι μολις ξυπνησα και δεν εχω και τις σημειωσεις για να σας παραθεσω και ακριβεις διαλογους
εχουμε και λεμε
οπως ολοι γνωριζετε, οταν ο ντεσμοντ γυρισε το κουμπι, το σωμα του παρεμεινε στο 2004 αλλα το μυαλο του αρχισε να πηγαινει μπρος πισω στο χρονο
ομως βρηκε την "σταθερα του και ξεκολησε
αρα απο μονο του αυτο ειναι σημαντικο
μετα οι λοστις παθαν το αναποδο(ενταξει οχι ακριβως αλλα σχωρατε με θελω και το τετραδιο μου, το ειχα αναλυσει πολυ ωραια εκει περα)
πηγαιναν σωματικα (αλλα και πνευματικα, ολο το πακετο) μπρος πισω στο χρονο. ο ντανιελ πιστευε οτι επειδη ο ντεσμοντ ειχε καταφερει να ξεπερασει το πνευματικο πηγαινε ελα στο χρονο, αν του εδιναν ακαριαια μια πληροφορια στο παρελθον, αυτη ακαριαια θα γινοταν αναμνηση στο μελλον και ετσι θα μπορουσε να τους βοηθησει. δηλαδη το whatever happened, happened, για αυτον δεν ισχυει επακριβως , επειδη ειναι ο μονος που καταφερε να κανει αυτο που εκανε
ξερω οτι δεν το ανελυσα καλα αλλα ελπιζω να πιανεις την ουσια. τη δευτερα θα σου το αναλυσω καλυτερα
επισης οσον αφορα το ταιμ τραβελ θα σας πω αλλη μια παγκοσμια αποκλειστικοτητα.
θυμαστε οταν ο ριτσαρντ πηγε στον λοκ οταν ηταν 5, για να δει αν ειναι σπεσιαλ και του εδειξε 3 αντικειμενα?
την πυξιδα που ολοι θυμομαστε, ενα μαχαιρι και ενα βιβλιο.
εκανα απειρα pause στην εικονα και ζουμ κτλ. και ανακαλυψα οτι κανενα απο τα 3 αντικειμενα δεν ειναι τυχαιο. μαλιστα ολα ανηκουν στους αδερς.
και το πιο σημαντικο
το βιβλιο εγραφε στο εξώφυλλο. book of laws. τι laws θα μου πειτε. μα φυσικα τους κανονες του ταιμ τραβελ και του πως αλληλεπιδρουν οι 2 θεοι μεταξυ τους
απλα θυμηθητε ποσες φορες ακουσατε σε ασχετες φασεις την ατακα
it doesnt work that way. ποιος το καθοριζει? αυτο το γαμημενο το βιβλιο....