Page 71 of 151 FirstFirst ... 2161697071727381121 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

εχουμε και λεμε
    σας θελω ανοιχτομυαλους

οσοι μυριζετε απο λοστ, καταλαβαινετε οτι οι παραγωγοι μας δινουν bits and pieces απο χρησιμες πλεροφοριες, στα πιο ακυρα σημεια

αλλα τα πιο σημαντικα και απλα ειναι κατω απο τη μυτη μας.

αυτα που θα πω δε τα εχετε διαβασει πουθενα

ολη η αληθεια κρυβεται στο σημα του λοστ

το εχετε ποτε φιλοσοφησει?

ενα μαυρο φοντο και μεσα σε αυτο πλεουν κατι λευκα γραμματα

δεν ειναι απλα το λογοτυπο

ειναι ο κοσμος

κυριαρχει το "κακο" αλλα υπαρχει και καλο στον κοσμο απλα εχει περασει σε δευτερη μοιρα.

ειτε το δειτε απο τη religious πλευρα του, οτι δηλαδη ο καλος θεος κυριαρχειται, εκτοπιζεται ή οποια αλλη λεξη θελετε πειτε, απο τον κακο θεο (χριστος-διαβολος, πχ),

ειτε το δειτε απο τη λογικη πλευρα του οτι πολυ απλα ο ανθρωπος εχει καταστρεψει τα παντα και το παρον μας ειναι μαυρο
    (και ακριβως εδω κολα ο φιμπονατσι που εφτιαξε τις εξισωσεις και οι νταρμα και καλα θελαν να αλλαξουν τα νουμερα)(αν δε ξερετε τι εστι φιμπονατσι σας το λεω σε αλλο ποστ),
    εχουμε ενα μαυρο κοσμο που θελουμε να γινει ασπρος

ο φιξερ λεει οτι δεν αλλαζει τιποτα και θα τον διαψευσω παρακατω

ομως σκεφτειτε στο τελευταιο επεισοδειο που αλλαζει το λογκο. ασπρο φοντο με μαυρα γραμματα.

επιτευχθηκε ο στοχος, το καλο ειναι παλιστο προσκηνιο

θα μου πειτε οτι ξεκιναω με τρελες εικασιες, και ηδη σας εχω διχασει.
    ομως σκεφτειτε το πρωτο επεισοδιο.

ο λοκ μιλα στο γουολτ
    και του λεει για το ασπρο πούλι και το μαυρο, light and darkness και τη μαχη του ποιος θα κυριαρχησει(αν το νομιζετε τυχαιο βλεπετε λαθος σειρα)
    θυμιθητε τη σπηλια με τα πτωματα με τον ασπρο και μαυρο βολο

θυμηθειτε το μπερναρ με τη ροουζ. ειναι οι μονοι "αντιθετοι " που καταφεραν να συμβιωσουν. το ασπρο με το μαυρο
    θυμηθειτε τις 2 θεοτητες στοπ τελευταιο επεισοδιο

θυμηθειτε τη τζουλιετ που λεει στο σωγιερ οτι 2 ανθρωποι που αγαπιουνταιδε μπορουν απαραιτητα να ειναι και μαζι. δεν υπαρχει καλο χωρις κακο, αλλα δε μπορουν και να συμβιωσουν...

αρκετα ειπα για το καλο και το κακο νομιζω σας επεισα

σε ολη τη σειρα κυριαρχουν καποια πραγματα

η μαχη του καλου με το κακο και η εν δυναμει ισορροπια τους

το πεπρωμενο ( το οποιο στη σειρα εχει μια λιγο πιο διαφορετικη εννοια)
    η ειρωνια (πραγματικα εχω μπουχτισει με αυτο)
    η μαχη λογικης και πιστης, επιστημης και θρησκειας

ηδη χωρις τις σημειωσεις μου νιωθω πελαγωμενος, γιαυτο δε θα πλατιασω και θα καταληξω στη θεωρια μου. αστει αναλυση θα την εχετε. οπου εχετε αποριες θα σας τις λυσω

η μαγικη λεξη ειναι προμηθεας(ή ηρακλης)

πριν ξεκινησω σας δινω την πρωτη παγκοσμια αποκλειστικοτητα
    γκιλγκαμες.
    τι ειναι αυτο? ειναι αυτο που συμπληρωσε ο λοκ στο σταυρολεξο μεσα στο χατς

καντε ενα γκουγκλ, μιλαει για ενα βασιλια που ηθελε να γινει αθανατος, πηγε σε μια πολη που ζουσαν θεοι κτλ. οι παρταγωγοι μας δινουν χιντ για τα παντα σας το ειπα

ξεκινω

μια φορα και ενα καιρο σε μια πολη των θεων, το νησι, κατοικουσαν 2 θεοτητες
    το νησι ηταν ιδιαιτερο. απλα και μονο γιατι ηταν η πολη των θεων
    δεν ηταν η πολη των θεων επειδη ηταν ιδιαιτερο, its the other way around.
    οι 2 θεοτητες διαφωνουσαν. δεν ηταν παντα εχθροι αλλα η διαφωνια τους εφερε στα ακρα. ο τζεικομπ ηθελε το νησι να κατοικηθει και απο αλλους, ειτε επειδη ειχε μοναξιες και ηθελε και με αλλους να το μοιραστει, ειτε γιατι αγαπουσε τους ανθρωπους οπως ο προμηθεας και ηθελε να τους κανει ενα πολυτιμο δωρο. οχι απαραιτητα τη φωτια. ισως το κλειδι της μακροζωιας κτλ κτλ.
    ο αλλος θεος(θα τον ονομασω μπεικον γιατι ετσι γουσταρω) διαφωνουσε. πιστευε οτι οι ανθρωποι ειναι σαν τους μπατσους. ηλιθιοι βλαχομαγκουρες unappreciative κτλ κτλ
    πιστευε οτι αν τους δωθει καποιο τετοιο δωρο σιγα σιγα θα αρχησουν τη φαγωμαρα, αυτη θα φερει μαχες μαλακιες παπαριες και χασιμο του μεσημεριανου υπνου στην πολη των θεων. μαλιστα πιστευε οτι γενικα η ανθρωποτητα οδευει ουτως ή αλλως στην καταστροφη. ο τζικομπ πιστευε οτι οι ανθρωποι με την καταλληλη βοηθεια μπορουν να διορθωθουν, και αν τους δωθει το δωρο του νησιου, η μελλοντικη καταστροφη της ανθρωποτητας θα αποτραπει

αυτο τους εφερε σε χοντρη αντιπαραθεση.
    ο τζεικομπ αρχισε να φερνει κοσμο στο νησι , ομως το πραγμα στραβωνε συνεχως (και με τη βοηθεια του μπεικον βεβαιως βεβαιως).
    ομως ο τζεικομπ δε σταματαγε την προσπαθεια. καθε φορα εβλεπε τι παει στραβα , που την παταγαν οι ανθρωποι και προσπαθουσε να επεμβαινει οσο μπορουσε για να τους στρωσει.

καποιοι απο τους τοσους που ηρθαν στο νησι δημιουργησαν τους αδερς που με την εποπτια του τζεικομπ. αυτο ομως δεν ηταν αρκετο

επειδη αυτο το παιχνιδι κρατουσε πολυ καιρο και η ελπιδα να αξιοποιηθει το νησι ηταν μικρη, αποφασισε ο τζεικομπ να διαλεξει μια φουρνια ανθρωπων συγκεκριμενων , που ειχαν ολα τα φοντα να κανουν κατι καλυτερο απο τους αλλους. μιλαμε για τους δικους μας λοστις. ολοι διαλεχτηκαν για καποιο σκοπο. επειδη ειχαν καποιο χαρακτηριστικο που τους εκανε πιο πιθανους απο τους αλλους να σωσουν την ανθρωποτητα by manipulating the island in a good way.

γιαυτο και μας φαινεται τοσο ζωντανο το οτι ολοι ειχαν καποιο σκοπο στο νησι

στο ενδιαμεσο εγινε κατι που θυμιζει λιγο σβαρτσενεγκερ απο το τελος του κοσμου

ο μπεικον ο θεος, (ισως και να ισχυει αυτο και για το τζεικομπ) ο οποιος πιθανοτατα ειναι ο ανουμπις (αλλα μην αρχισω την αναλυση και σε αυτο βαριεμαι, ψαχτε λιγο) οσο ηταν στο ανθρωπινο σωμα του, μπορει να ηταν θεος αλλα ειχε downgraded δυναμεις να πουμε. περιοριζοταν απο την ανθρωπινη υποσταση.
    με καποιο τροπο(ειτε καποιος τον δολοφονησε, ειτε εγω δε ξερω τι), εχασε την ανθρωπινη υποσταση του. εγινε πιο δυνατος. ελευθερωθηκε η μανια του. ομως σα θεος των νεκρων, ειχε τωρα ειτε τη μορφη του καπνου, ειτε τη μορφη νεκρων στο νησι που μπορουσε να παρει

(εδω υπαρχει κατι που κανουν ολοι παγκοσμιως λαθος. πολοι υποστηριζουν οτι ο μπεικον-καπνος παιρνει μορφη μονο νεκρων. εμ κανουν λαθος. ξεχνανε το γουολτ που εσκασε μυτη στο λοκ πχ αλλα τωρα ανοιγω ενα μεγαλο θεμα γιατο ο καπνος-μπεικον- εγω δε ξερω τι, εμγανιζοταν 99% των περιπτωσεων βραδυ, σιχαινοταν το φως(θυμιθητε πως εσβησε τη δαδα του μπεν στο ναο)και παντα πριν εμφανιστει ακουγαμε τους ψιθυρους. εχω θεωρια και για αυτους αλλα σε αλλο ποστ

σα δυνατος τωρα ο μπεικον μπορει ακομα πιο ευκολα να καταστρεψει τα αγνα σχεδια του τζεικομπ. πχ μπαι σκοτωνοντας οσους φερνει ο αλλος. ομως αυτο δεν ειχε νοημα γιατι ο τζεικομπο δε σταματαγε ποτε. επισης δε μπροουσε να τον σκοτωσει. πως μπορει ενας θεος να σκοτωσει εναν αλλο θεο? μεχρι που σκεφτηκε ο μπεικον το παραθυρακι.θα κανει exploit το ιδιο το σχεδιο του τζεικομπ και θα βαλει αλλον να τον φαει. και ετσι αρχισε να εκμεταλευεται τους λοστις που ηρθαν στο νησι με οραματα κτλ κτλ

εχω ηδη κουραστει και δεν εχω πει ουτε το ενα δεκατο απο αυτα που θελω

παμε στους λοστις.
    στο 77 θα προσπαθησουν να αποτρεψουν να γινμουν αυτα που ειδαμε στους πρωτους κυκλους. οι μισοι λετε θα αλλαξουν οι μισοι λετε οχι

εγω σας αποδεικνυω παλι με αποκλειστικοτητα οτι τα πραγματα αλλαζουν

το 2007 φτανει η ατζιρα στο νησι και ακουνε απο τον ασυρματο
    4 8 15 16 23 42, αντι για το μηνυμα της ρουσω. γιατι? γιατι μετα την επαφη της ρουσω με το τζιν αλλαξε το coyrse of events και η ρουσω ποτε δε πηγε στο πομπο να αλλαξει το μηνυμα. αρα το μελλο ναλλαξε. πολυ , λιγο δεν εχει σημασια, αλλαξε

αρα πουλο

δε ξερω αν η βομβα σκαει. πιθανοτατα την πρωτη φορα να μην ειχε σκασει στο χατς και να σκαει τωρα. αυτο που ξερω ειναι οτι τα πραγματα αλλαξαν στο καλυτερο στο τελευταιο επεισοδιο. αρα γιναν διαφορετικα απο την πρωτη φορα

δεν εχω απαντησει σε πολλα. φαντασματα ονειρα αλεξιπτωτιστη ελοιζ ταιμ τραβελ, διαφεριτικους χρονισμους στο νησι και στον εξω κοσμο, παιδια, ρολο μπεν κτλ κτλ ειναι παρα πολλα. θα τα κανω αλλη στιγμη

παρακαλεισθε να αφηνετε υπο μορφη ερωτησεων τις αποριες σας θα απαντησω σε ολες

και οταν ασχοληθω στο επομενοι ποστ με ταιμ τραβελ θα ακουσετε και για τον τερμινειτορ
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

seattle 7 lebowski's Avatar

Ντακσει respect ομως ε.....
    Απορια:το ''they're coming'' του Τζεικομπ σημαινει δηλαδης οτι ερχονται κι αλλοι στο νησι με την ιδια λογικη που ερχοντουσαν διαφοροι στο παρελθον?Κι αυτο μπορει να σημαινει οτι δεν θα πεθανει κσερωγω?Ή οτι ερχονται οι δικοι μας οι οποιοι μετα την μπομπα που σκαει αλλαζουν την ροη των πραγματων???
    Last edited by lebowski; 29-01-2010 at 10:21.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Μπερνι με μερικα συμφωνω, με μερικα διαφωνω, σε μερικα δεν εχω αποψη και σε αλλα περιμενω να δω τι θα γινει, αλλα εγραψες σε γενικες γραμμες καποια πολυ ωραια πραγματα. Κι εγω που τα ξαναβλεπω πιο πολυ εμφαση στην αιωνια μαχη του καλου με το κακο δινω, το εχουν ξεσκισει το θεμα. Πολυ ωραιο ποστ στο μεγαλυτερο του μερος. Ο μπεικον λεει.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

!!!!
    άφωνος
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

I like turtles pixies's Avatar

theloume post sentoni poluselido!
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια

εχω αφησει παρα πολλα ακομα ασχολιαστα
    ολα θα γινουν αλλα πρεπει να παρω παλι στα χερια μου τις σημειωσεις μου

εχω παρατηρησει πραγματα που δεν τα εχετε σκεφτει, τα οποια μπορουν να στηριξουν πολλα πραγματα.

δε θαανωαναλυση αλλη τωρα ειμαι αυπνος και βλεπω το σερι να μεγαλωνει

για το φιλο που ρωτησε τι σημαινει το "ερχονται" που ειπε ο τζεικομπ

πρωτον μπορει να σημαινει οτι ερχονται οι ιλανα και ο μπουχεσας και οσοι τελοσπαντων ξερουν το τι σημαινει το "who lies in the shadow of the statue κτλ) ακα οι προστατες του τζεικομπ. ο χαρντκορ πυρηνας ξερω γω(μια εκδοχη λεω ε)

δευτερον μπορει να σημαινει οτι αλλαξαν οι λοστιες το μελλον και ερχονται στο ταιμλαιν του 2007 με τις οποιες παρενεργειες

τριτον μπορει να ερχονται οι υπολοιποι θεοι ξερω γω?
    πολλες υποθεσεις μπορουν να γινουν

να ξερετε οτι δε μας τα εχουν δωσει ολα οι παραγωγοι μας εχουν δωσει ομως αρκετα
    πραγματικα εχω παρα πολλα να αναλυσω
    τωρα ετσι αυπνος που ειμαι στεκομαι σε ενα γεγονος

πως ο τζεικομπ ηξερε το ποτε θα φουνταρει απο το παραθυρο ο λοκ.
    γιατι αν τα ηξερε ολα αυτα τοτε ηξερε και για τη δολοφονιατου μπεικον, αρα ηθελε να γινει ο νεος χριστος και να αναστηθει για να σωσει το ανθρωπινο γενος, ή ακομα καλυτερα να θυσιαστει οσαν το προμηθεα
    πολλα παιζουν

δε θελω να σας κουρασω με αλλες λεπτομερειες, ισως αργοτερα να κατσω να σας αναλυσω και απαντησω σε ερωτησεις συγκεκριμενες οπως το γιατι ο ντεσμοντ ειναι σπεσιαλ and the rules dont apply to him κτλ κτλ

τα λεμε

α και κατι ακομα
    το manipulation παιζει παρα πολυ

ben manipulates locke
    bacon manipulates the others
    lock ghost manipulates ben
    ben manipulates widmore
    ktl ktl

oso kai na platiasoyme ua saw pv ena pragma kai ayto mh to jexasete pote

ασπρο μαυρο
    καλο κακο
    μερα νυχτα
    το ενα δεν υπαρχει χωρις το αλλο αλα και μαζι δεν γινονται
    μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε

αυτα
    το γαμησα
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    ολη η αληθεια κρυβεται στο σημα του λοστ
    το εχετε ποτε φιλοσοφησει?
    ενα μαυρο φοντο και μεσα σε αυτο πλεουν κατι λευκα γραμματα
    δεν ειναι απλα το λογοτυπο
    ειναι ο κοσμος
    κυριαρχει το "κακο" αλλα υπαρχει και καλο στον κοσμο απλα εχει περασει σε δευτερη μοιρα.
    ειτε το δειτε απο τη religious πλευρα του, οτι δηλαδη ο καλος θεος κυριαρχειται, εκτοπιζεται ή οποια αλλη λεξη θελετε πειτε, απο τον κακο θεο (χριστος-διαβολος, πχ), ειτε το δειτε απο τη λογικη πλευρα του οτι πολυ απλα ο ανθρωπος εχει καταστρεψει τα παντα και το παρον μας ειναι μαυρο
    (και ακριβως εδω κολα ο φιμπονατσι που εφτιαξε τις εξισωσεις και οι νταρμα και καλα θελαν να αλλαξουν τα νουμερα)(αν δε ξερετε τι εστι φιμπονατσι σας το λεω σε αλλο ποστ),
    εχουμε ενα μαυρο κοσμο που θελουμε να γινει ασπρος
    Ωραιο, τα ειχαμε ψιλοπει βεβαια, αλλα το συγκροτησες πολυ καλα.

ο φιξερ λεει οτι δεν αλλαζει τιποτα και θα τον διαψευσω παρακατω
    ομως σκεφτειτε στο τελευταιο επεισοδειο που αλλαζει το λογκο. ασπρο φοντο με μαυρα γραμματα.
    επιτευχθηκε ο στοχος, το καλο ειναι παλιστο προσκηνιο
    Πιστευω να ξερεις οτι αν οντως μου το εχεις αποδειξει, ΟΧΙ με αυτο το επιχειρημα

θα μου πειτε οτι ξεκιναω με τρελες εικασιες, και ηδη σας εχω διχασει.
    ομως σκεφτειτε το πρωτο επεισοδιο.
    ο λοκ μιλα στο γουολτ
    και του λεει για το ασπρο πούλι και το μαυρο, light and darkness και τη μαχη του ποιος θα κυριαρχησει(αν το νομιζετε τυχαιο βλεπετε λαθος σειρα)
    θυμιθητε τη σπηλια με τα πτωματα με τον ασπρο και μαυρο βολο
    θυμηθειτε το μπερναρ με τη ροουζ. ειναι οι μονοι "αντιθετοι " που καταφεραν να συμβιωσουν. το ασπρο με το μαυρο
    θυμηθειτε τις 2 θεοτητες στοπ τελευταιο επεισοδιο
    θυμηθειτε τη τζουλιετ που λεει στο σωγιερ οτι 2 ανθρωποι που αγαπιουνταιδε μπορουν απαραιτητα να ειναι και μαζι. δεν υπαρχει καλο χωρις κακο, αλλα δε μπορουν και να συμβιωσουν...
    αρκετα ειπα για το καλο και το κακο νομιζω σας επεισα
    Αυτο με τη Τζουλιετ ψιλοασχετο, αλλα ναι, με επεισες, τα ψιλοξεραμε αυτα ομως ε. Δευτερη σεζον και Εκο/Λοκ αντιθεση παιζει, ειναι κι οι δυο που κοιτανε στα ματια τον καπνο

σε ολη τη σειρα κυριαρχουν καποια πραγματα
    η μαχη του καλου με το κακο και η εν δυναμει ισορροπια τους
    το πεπρωμενο ( το οποιο στη σειρα εχει μια λιγο πιο διαφορετικη εννοια)
    η ειρωνια (πραγματικα εχω μπουχτισει με αυτο)
    η μαχη λογικης και πιστης, επιστημης και θρησκειας
    ε ναι

η μαγικη λεξη ειναι προμηθεας(ή ηρακλης)
    πριν ξεκινησω σας δινω την πρωτη παγκοσμια αποκλειστικοτητα
    γκιλγκαμες.
    τι ειναι αυτο? ειναι αυτο που συμπληρωσε ο λοκ στο σταυρολεξο μεσα στο χατς
    καντε ενα γκουγκλ, μιλαει για ενα βασιλια που ηθελε να γινει αθανατος, πηγε σε μια πολη που ζουσαν θεοι κτλ. οι παρταγωγοι μας δινουν χιντ για τα παντα σας το ειπα
    ξεκινω
    μια φορα και ενα καιρο σε μια πολη των θεων, το νησι, κατοικουσαν 2 θεοτητες
    το νησι ηταν ιδιαιτερο. απλα και μονο γιατι ηταν η πολη των θεων
    δεν ηταν η πολη των θεων επειδη ηταν ιδιαιτερο, its the other way around.
    οι 2 θεοτητες διαφωνουσαν. δεν ηταν παντα εχθροι αλλα η διαφωνια τους εφερε στα ακρα. ο τζεικομπ ηθελε το νησι να κατοικηθει και απο αλλους, ειτε επειδη ειχε μοναξιες και ηθελε και με αλλους να το μοιραστει, ειτε γιατι αγαπουσε τους ανθρωπους οπως ο προμηθεας και ηθελε να τους κανει ενα πολυτιμο δωρο. οχι απαραιτητα τη φωτια. ισως το κλειδι της μακροζωιας κτλ κτλ.ο αλλος θεος(θα τον ονομασω μπεικον γιατι ετσι γουσταρω) διαφωνουσε. πιστευε οτι οι ανθρωποι ειναι σαν τους μπατσους. ηλιθιοι βλαχομαγκουρες unappreciative κτλ κτλ πιστευε οτι αν τους δωθει καποιο τετοιο δωρο σιγα σιγα θα αρχησουν τη φαγωμαρα, αυτη θα φερει μαχες μαλακιες παπαριες και χασιμο του μεσημεριανου υπνου στην πολη των θεων. μαλιστα πιστευε οτι γενικα η ανθρωποτητα οδευει ουτως ή αλλως στην καταστροφη. ο τζικομπ πιστευε οτι οι ανθρωποι με την καταλληλη βοηθεια μπορουν να διορθωθουν, και αν τους δωθει το δωρο του νησιου, η μελλοντικη καταστροφη της ανθρωποτητας θα αποτραπει
    αυτο τους εφερε σε χοντρη αντιπαραθεση.
    ο τζεικομπ αρχισε να φερνει κοσμο στο νησι , ομως το πραγμα στραβωνε συνεχως (και με τη βοηθεια του μπεικον βεβαιως βεβαιως).
    ομως ο τζεικομπ δε σταματαγε την προσπαθεια. καθε φορα εβλεπε τι παει στραβα , που την παταγαν οι ανθρωποι και προσπαθουσε να επεμβαινει οσο μπορουσε για να τους στρωσει.
    H καλυτερη σου παραγραφος για μενα, μαρεσε πολυ

καποιοι απο τους τοσους που ηρθαν στο νησι δημιουργησαν τους αδερς που με την εποπτια του τζεικομπ. αυτο ομως δεν ηταν αρκετο
    εδω μου τα χαλας λιγο, αυτο με τους αδερς δε βγαζει πολυ νοημα πιστευω, απλα το κολλησες για να ταιριαξει δηλαδη, δεν εχει καποια εξηγηση

επειδη αυτο το παιχνιδι κρατουσε πολυ καιρο και η ελπιδα να αξιοποιηθει το νησι ηταν μικρη, αποφασισε ο τζεικομπ να διαλεξει μια φουρνια ανθρωπων συγκεκριμενων , που ειχαν ολα τα φοντα να κανουν κατι καλυτερο απο τους αλλους. μιλαμε για τους δικους μας λοστις. ολοι διαλεχτηκαν για καποιο σκοπο. επειδη ειχαν καποιο χαρακτηριστικο που τους εκανε πιο πιθανους απο τους αλλους να σωσουν την ανθρωποτητα by manipulating the island in a good way.
    Γαματο

εδω θα προσθεσω απορια, παιζουν ΑΠΕΙΡΕΣ συνδεσεις μεταξυ των χαρακτηρων χρονια πριν βρεθουν στο αεροπλανο και δε μπορει να ειναι τυχαιο. Καποιος ειχε οργανωσει μεγαλο σχεδιο...

στο ενδιαμεσο εγινε κατι που θυμιζει λιγο σβαρτσενεγκερ απο το τελος του κοσμου
    ασχολιαστο, βλακα

ο μπεικον ο θεος, (ισως και να ισχυει αυτο και για το τζεικομπ) ο οποιος πιθανοτατα ειναι ο ανουμπις (αλλα μην αρχισω την αναλυση και σε αυτο βαριεμαι, ψαχτε λιγο) οσο ηταν στο ανθρωπινο σωμα του, μπορει να ηταν θεος αλλα ειχε downgraded δυναμεις να πουμε. περιοριζοταν απο την ανθρωπινη υποσταση.
    με καποιο τροπο(ειτε καποιος τον δολοφονησε, ειτε εγω δε ξερω τι), εχασε την ανθρωπινη υποσταση του. εγινε πιο δυνατος. ελευθερωθηκε η μανια του. ομως σα θεος των νεκρων, ειχε τωρα ειτε τη μορφη του καπνου, ειτε τη μορφη νεκρων στο νησι που μπορουσε να παρει
    εικασια, δεν αποκλειεται, αλλα ειναι λιγο ουτοπικο να μην ξερει ο Τζεικομπ την υπαρξη του καπνου, επισης βλεπουμε οτι σε καποια φαση ελεγχει ο Μπεν τον καπνο, γενικα το πως ακριβως λειτουργει η συνδεση καπνου και μπεικον δεν το ξερουμε (εκτος απο το καπνιστο μπεικον που γαμαει)

(εδω υπαρχει κατι που κανουν ολοι παγκοσμιως λαθος. πολοι υποστηριζουν οτι ο μπεικον-καπνος παιρνει μορφη μονο νεκρων. εμ κανουν λαθος. ξεχνανε το γουολτ που εσκασε μυτη στο λοκ πχ αλλα τωρα ανοιγω ενα μεγαλο θεμα γιατο ο καπνος-μπεικον- εγω δε ξερω τι, εμγανιζοταν 99% των περιπτωσεων βραδυ, σιχαινοταν το φως(θυμιθητε πως εσβησε τη δαδα του μπεν στο ναο)και παντα πριν εμφανιστει ακουγαμε τους ψιθυρους. εχω θεωρια και για αυτους αλλα σε αλλο ποστ
    Εδω διαφωνω, αφενος εμπεριστατωμενα εχουμε δει τον καπνο να παιρνει μορφη μονο Λοκ και Κριστιαν, οποτε τα αλλα ειναι εικασιες για Γουολτ κτλ, αφετερου ο Γουολτ εμφανιζεται και σε Σανον και σε Λοκ και πολλα ατομα εμφανιζονται σε πολλους γενικα, το ψιλοαποκλειω να ειναι ολα ο καπνος. Επισης, λαθος αυτο με το φως, ο καπνος εχει εμφανιστει πολλες φορες μεσα στη μεση της μερας, ΑΛΛΑ μολις εκανα μια σκεψη που θα τη γραψω. Οταν εμφανιστηκε μεσα σε λιακαδα και πετυχε Λοκ και Εκο, δεν τους σκοτωσε. Μπορει να ειναι τυχαιο, μπορει και οχι. Για αυτο που ειπες με τη δαδα αστειο ε, για να δημιουργησουν κλιμα στη σκηνη το εκαναν.

σα δυνατος τωρα ο μπεικον μπορει ακομα πιο ευκολα να καταστρεψει τα αγνα σχεδια του τζεικομπ. πχ μπαι σκοτωνοντας οσους φερνει ο αλλος. ομως αυτο δεν ειχε νοημα γιατι ο τζεικομπο δε σταματαγε ποτε. επισης δε μπροουσε να τον σκοτωσει. πως μπορει ενας θεος να σκοτωσει εναν αλλο θεο? μεχρι που σκεφτηκε ο μπεικον το παραθυρακι.θα κανει exploit το ιδιο το σχεδιο του τζεικομπ και θα βαλει αλλον να τον φαει. και ετσι αρχισε να εκμεταλευεται τους λοστις που ηρθαν στο νησι με οραματα κτλ κτλ
    ε καλα ρε αυτο το χουμε πει 2000 φορες

lcsgp FIXXXER's Avatar

παμε στους λοστις.
    στο 77 θα προσπαθησουν να αποτρεψουν να γινμουν αυτα που ειδαμε στους πρωτους κυκλους. οι μισοι λετε θα αλλαξουν οι μισοι λετε οχι
    4 8 15 16 23 42, αντι για το μηνυμα της ρουσω. γιατι? γιατι μετα την επαφη της ρουσω με το τζιν αλλαξε το coyrse of events και η ρουσω ποτε δε πηγε στο πομπο να αλλαξει το μηνυμα. αρα το μελλο ναλλαξε. πολυ , λιγο δεν εχει σημασια, αλλαξε
    Λοιπον, αυτο δινει μεγαλη τροφη για σκεψη εννοειται, αλλα εχω μια ενσταση, χωρις να λεω οτι ειναι λαθος, απλα οτι δεν ειναι ακομα πολυ σαφες το τι εχει συμβει... ακου το εξης. Εσυ λες οτι σε ενα απο τα πισωγυρισματα του νησιου οταν γυρισε τον τροχο ο μαλακας πετυχε τυχαια ο Τζιν την Ρουσσο το 1977 και αλλαξε τη ροη των γεγονοτων. Και εγω σου λεω ομως οτι σε ενα απο αυτα τα γυρισματα στο παρελθον, και μαλιστα ενα απο τα πιο γαματα πισωγυρισματα, εσκασαν στο 1954 και παιχτηκε σκηνικο με το Ριτσαρντ. Σε προηγουμενο περιστατικο εχουμε δει οτι ο Λοκ ειναι τραυματισμενος και σκαει ο Ριτσαρντ και του λεει ο Λοκ "how did you know I was here?" και του απανταει ο Ριτσαρντ "you told me John" και μενουμε μαλακες. Οπως αποδεικνυεται ομως απο τα πισωγυρισματα του νησιου, ο Λοκ του το ειχε πει οντως λιγα χρονια πριν, δηλαδη σε ΟΛΑ τα περιστατικα που εχουνε να κανουν με αλληλεπιδραση Ριτσαρντ - Λοκ, οπως επισης και στο περιστατικο με Ντανιελ και τη μανα του ε που τον σκοτωσε, η πορεια των γεγονοτων δεν αλλαξε απο το γυρισμα του τροχου και τα χρονικα ταξιδια... αρα υπαρχει μια ασυνεχεια εκει περα, δε μπορει να ισχυουν διαφορετικα πραγματα για το Τζιν και το Λοκ και το Ντανιελ (αν και αυτο με το Ντανιελ ειναι οταν ειχε σταθεροποιηθει το νησι στο 1977, αλλα δεν εχει να κανει). Παρα την ενσταση μου, αυτο με τα νουμερα ειναι οντως πολυ βασικο.

δε ξερω αν η βομβα σκαει. πιθανοτατα την πρωτη φορα να μην ειχε σκασει στο χατς και να σκαει τωρα. αυτο που ξερω ειναι οτι τα πραγματα αλλαξαν στο καλυτερο στο τελευταιο επεισοδιο. αρα γιναν διαφορετικα απο την πρωτη φορα
    Κοιτα, εφοσον ξερουμε απο κασετες Νταρμα κτλ κτλ οτι υπηρχε ενα incident, δε γινεται να μη σκαει η βομβα. Αλλιως δε θα χρειαζοταν να φτιαχτει καμια καταπακτη πανω απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια. Παραμενω αβεβαιος για το αν εχει αλλαξει το μελλον ή οχι, δε μπορω να αποφανθω.

δεν εχω απαντησει σε πολλα. φαντασματα ονειρα αλεξιπτωτιστη ελοιζ ταιμ τραβελ, διαφεριτικους χρονισμους στο νησι και στον εξω κοσμο, παιδια, ρολο μπεν κτλ κτλ ειναι παρα πολλα. θα τα κανω αλλη στιγμη
    Περιμενουμε ισαξιο ποστ.

παρακαλεισθε να αφηνετε υπο μορφη ερωτησεων τις αποριες σας θα απαντησω σε ολες
    Το εκανα σχετικα οπως ειπες, περισσοτερο ενστασεις και σημειωσεις, παρα αποριες

και οταν ασχοληθω στο επομενοι ποστ με ταιμ τραβελ θα ακουσετε και για τον τερμινειτορ
    Οχι, σε παρακαλω.

raz smash Abruzzi's Avatar

burni δε θελω να σε ξενερωσω αλλα

αυτα που θα πω δε τα εχετε διαβασει πουθενα
    τα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις εχουν ειπωθει σε θεωριες απο darkufo,theodi,docartz και λοιπα lost sites.ειδικα η θεωρια κακου vs καλου ειναι απο τις πρωτες που αναπτυχθηκαν.

τωρα το τι ισχυει ειναι αλλο θεμα.περιμενουμε και θα δουμε...λιγες μερες υπομονη ακομα.

R U OK Esteban's Avatar

θέλουμε κι άλλο ποστ σεντόνι

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Εδώ υπάρχει γενικό θέμα πάντως, δηλαδή από πέρυσι όταν είδαμε την συζήτηση του Jacob με τον άλλον (αν συνεχίσουν τις βιβλικές αναφορές θα τον ονομάσουν Esau). Η κοινότητα των others, με όλα τα λάθη και τα προβλήματά της, είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στην έννοια της ιδανικής κοινωνίας που υπονοεί ότι θέλει να φτιάξει ο Τζέικομπ. Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό θέλει και το βασικό, πως ακριβώς το να κάνουν όλα αυτά θα τους βοηθήσει περισσότερο σε αυτό το σκοπό.
    Τώρα για reset ή όχι, απ'ότι φαίνεται θα γίνει, αλλά υπάρχουν κάποια κενά, τι θα γίνει για παράδειγμα με θήκη_κιθάρας_Χέρλι ή με την Ιλάνα. Επίσης πρέπει να εξηγηθεί το κατά πόσο οι 2 θεοί γνωρίζουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Ωραίο ποστ πάντως

Μπέρνιν, όλα όσα είπες τα έχω πει σε προηγούμενες σελίδες. Και αν δεν μπορείς (με τίποτα) να σταματήσεις να γράφεις τελείως, γράφε τουλάχιστον ολοκληρωμένες παραγράφους και όχι σειρές τηνμιακάτωαπότηνάλλη. Θα έλεγα πως το θρεντ του Lost έχει χάσει αρκετά το ενδιαφέρον του.
    Last edited by carheart; 29-01-2010 at 13:12.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

e re burnin me gygkinises prwiniatika

perimenoume to triselido post sentoni

5 MERES RE MOUNIA

μολις γυρισα. ευχαριστω το φιξερ που μου δεινει τροφη στο να απαντησω σε αρκετα θεματα

απανταω στο επομενο ποστ σε λιγο, αλλα προφανως πρεπει να ξερετε οτι και εγω εικασιες κανω

λοιπον ξεκινω στις απαντησεις. μολις βρω χρονο θα κανω ενα πιο μεγαλο ποστ. αλλα μαλλον θα το κανω τη δευτερα ε
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

ο φιξερ ειπε
    Δευτερη σεζον και Εκο/Λοκ αντιθεση παιζει, ειναι κι οι δυο που κοιτανε στα ματια τον καπνο

απαντω

το εχω αποδοσει στις σημειωσεις μου πιο καλα, αλλα αποτι θυμαμαι και αποτι καταλαβαινουμε, ο καπνος ψαχνει να εκμεταλευτει(α λα μπεν φαση κιετς) οσους πιο πολλους λοστις μπορει για να φερει σε περας το δυσκολο σχεδιο του
    ο αραπακος μας στην αρχη στην πρωτη συναντηση με τον καπνο εχει το ιβιλ μεσα του λογωτου παρελθοντως του. οταν μετανιωνει στη δευτερη συναντηση του με τον καπνο, μετανοει κτλ κτλ, τοτε ο καπνος καταλαβαινει οτι του ειναι αχρηστος, και πουλο
    μαλιστα στο τετραδιο μου εχω κανει και αντιστοιχηση στο που χρειαζεται ο ΚΑΘΕ ενας λοστι και γιατι. αλλα αυτα αργοτερα

φιξερ
    Quote:
    Originally Posted by BURNIN AMBITION

εδω μου τα χαλας λιγο, αυτο με τους αδερς δε βγαζει πολυ νοημα πιστευω, απλα το κολλησες για να ταιριαξει δηλαδη, δεν εχει καποια εξηγηση

απαντω

ε ναι προφανως κανω μια εικασια που παραδεχομαι δε την εθεσα οπως ακριβως θα ηθελα...η συνεχεια σε αλλη ερωτηση που συσχετιζεται, παρακατω

φιξερ

εδω θα προσθεσω απορια, παιζουν ΑΠΕΙΡΕΣ συνδεσεις μεταξυ των χαρακτηρων χρονια πριν βρεθουν στο αεροπλανο και δε μπορει να ειναι τυχαιο. Καποιος ειχε οργανωσει μεγαλο σχεδιο...

απαντω

ε βεβαια. αυτος ειναι ο τζεικομπ. θυμαστε που επλεκε τον αργαλειο? ειναι αληγορικο. αναφερει οτι μου επειρε πολλα χρονια να το κανω. εκανα μια μιατις κλωστες(ακα τις ζωες των λοστις κτλ)

φιξερ

εικασια, δεν αποκλειεται, αλλα ειναι λιγο ουτοπικο να μην ξερει ο Τζεικομπ την υπαρξη του καπνου, επισης βλεπουμε οτι σε καποια φαση ελεγχει ο Μπεν τον καπνο, γενικα το πως ακριβως λειτουργει η συνδεση καπνου και μπεικον δεν το ξερουμε (εκτος απο το καπνιστο μπεικον που γαμαει)

απαντω

ποτέ δεν ειπα οτι ο τζεικομπ δε γνωριζει την υπαρξη του καπνου. ή αν θελετε την μεταλλαξη του μπεικον. γιαυτο και σταματησε τις πολλες εμφανισεις, γιαυτο μονο ο ριτσαρντ ξερει που βρισκεται, γιαυτο και ο μπεικον το επαιζε τζεικομπ στην καλυβα για πολυ καιρο. γιατι ο τζεικομπ ειχε καταχωνιαστει. οχι απαραιτητα για το φοβο αλλα γιατι δε τον επαιρνε να πλεκει τον αργαλειο του φορα παρτιδα πλεον.

οσον αφορα τη συνδεση καπνου μπεικον

ισως να ειναι ενα και το αυτο ισως και οχι. εγω πλεον πιστευω οτι ειναι

γιατι ποτε δεν έχουμε δει ταυτοχρονα καπνο μπεικον(με μορφη φαντασματος εννοω). και γιατι παντα πριν το φαντασμα σκασει μυτη ακουμε ψιθυρους
    αν θυμαστε στο ναο που παει ο μπεν υπαρχει μια τοιχογραφια του ανουμπις με φατσα φορα στον καπνο.ή ειναι οι 2 μορφες της ιδιας θεοτητας ή μιλαμε για το δεξι χερι του φαντασματος. δεν ειαι σιγουρος τι ακριβως ισχυει αλλα σιγουρα παιζει συνεργασια και ταυτιση μεχρι ενα σημειο

φιξερ

Quote:

Εδω διαφωνω, αφενος εμπεριστατωμενα εχουμε δει τον καπνο να παιρνει μορφη μονο Λοκ και Κριστιαν, οποτε τα αλλα ειναι εικασιες για Γουολτ κτλ, αφετερου ο Γουολτ εμφανιζεται και σε Σανον και σε Λοκ και πολλα ατομα εμφανιζονται σε πολλους γενικα, το ψιλοαποκλειω να ειναι ολα ο καπνος. Επισης, λαθος αυτο με το φως, ο καπνος εχει εμφανιστει πολλες φορες μεσα στη μεση της μερας, ΑΛΛΑ μολις εκανα μια σκεψη που θα τη γραψω. Οταν εμφανιστηκε μεσα σε λιακαδα και πετυχε Λοκ και Εκο, δεν τους σκοτωσε. Μπορει να ειναι τυχαιο, μπορει και οχι. Για αυτο που ειπες με τη δαδα αστειο ε, για να δημιουργησουν κλιμα στη σκηνη το εκαναν.

απαντω

λοιπον προσεξε λεπτομερειες

οταν εμφανιζεται στην τσιμπουκλου αννα λουσια, εχουμε το εξης
    ψιθυροι
    μπεικον με μορφη ματωμενου γουολτ
    ο μπεικον πετυχαινει αυτο που θελει. να ταραξει την αννα λουσια για να σκοτωσει τη σανον και ετσι να τσαντισει το σαγιντ και να τον κανει να κανει αυτο που θελει.(μη με ρωτατε τι ηταν το εχω στις σημειωσεις μου). αλλα ισχυει αυτο που λεω. και ηταν στανταρ ο μπεικον με τη μορφη γουολτ και ηταν βραδυ
    βασικα τελικα σε ολα ηταν ο μπεικον

ξεχνατε επισης οτι ο μπεικον μερα εγινε ορατιος και ελεγε στο λοκ πως να βρει την καλυβα. σιγουρα δε θυμαστε επισης οτι η μυτη του ορατιου φαντασματος ματωσε.(παρενεργεια του φωτος?)
    ισως τη μερα ο μπεικον φαντασμα να αποδυναμωνεται.ενταξει πολλα μπορουμε να υποθεσουμε
    το οτι ο καπνος δε σκοτωσε λοκ και αραπη ειναι γιατι ειδε οτι μπορουσε να τους δουλεψει ψιλο γαζι

φιξερ

Quote:
    παμε στους λοστις.

Λοιπον, αυτο δινει μεγαλη τροφη για σκεψη εννοειται, αλλα εχω μια ενσταση, χωρις να λεω οτι ειναι λαθος, απλα οτι δεν ειναι ακομα πολυ σαφες το τι εχει συμβει... ακου το εξης. Εσυ λες οτι σε ενα απο τα πισωγυρισματα του νησιου οταν γυρισε τον τροχο ο μαλακας πετυχε τυχαια ο Τζιν την Ρουσσο το 1977 και αλλαξε τη ροη των γεγονοτων. Και εγω σου λεω ομως οτι σε ενα απο αυτα τα γυρισματα στο παρελθον, και μαλιστα ενα απο τα πιο γαματα πισωγυρισματα, εσκασαν στο 1954 και παιχτηκε σκηνικο με το Ριτσαρντ. Σε προηγουμενο περιστατικο εχουμε δει οτι ο Λοκ ειναι τραυματισμενος και σκαει ο Ριτσαρντ και του λεει ο Λοκ "how did you know I was here?" και του απανταει ο Ριτσαρντ "you told me John" και μενουμε μαλακες. Οπως αποδεικνυεται ομως απο τα πισωγυρισματα του νησιου, ο Λοκ του το ειχε πει οντως λιγα χρονια πριν, δηλαδη σε ΟΛΑ τα περιστατικα που εχουνε να κανουν με αλληλεπιδραση Ριτσαρντ - Λοκ, οπως επισης και στο περιστατικο με Ντανιελ και τη μανα του ε που τον σκοτωσε, η πορεια των γεγονοτων δεν αλλαξε απο το γυρισμα του τροχου και τα χρονικα ταξιδια... αρα υπαρχει μια ασυνεχεια εκει περα, δε μπορει να ισχυουν διαφορετικα πραγματα για το Τζιν και το Λοκ και το Ντανιελ (αν και αυτο με το Ντανιελ ειναι οταν ειχε σταθεροποιηθει το νησι στο 1977, αλλα δεν εχει να κανει). Παρα την ενσταση μου, αυτο με τα νουμερα ειναι οντως πολυ βασικο.

απαντω

συμφωνω στην κιτρινη γραμμη που σου λεω. ε καποια αλλαξαν καποια οχι. δε ξερω τι να σου απαντησω. απλα λεω οτι αλλαξαν τα νουμερα. τυχαιο σιγουρα δεν ειναι. τι να σου πω....φανταζομαι οτι δε γινεται να αλλαξουν ολα?κατι αλλαξε τελος παντων. και αυτο πρεπει να μας βαλει σε υποψιες...
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11