Results 1 to 15 of 807

Thread: Τουτού.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    η απάντησή μου με βάση τα παραπάνω που είπες είναι μηχανή
    Φέηλ, ξαναδιάβασε την ερώτηση

Διαφωνώ σε διάφορα σημεία με τον Σουόλεν, που btw πιστεύω πως τα στηρίζει λόγω των δικών του ερμ..."κόμπλεξ" γιατί τώρα που γράφω το ποστ έχω κολλήσει και δεν μου έρχεται καλύτερη λέξη.

Σίγουρα η αξία ενός αμαξιού που λέει ο phoebus είναι πάρα πολύ μεγάλη. Έχω χάσει μέχρι και 2 ώρες απλά ψάχνoντας parking και έβρισκα θέσεις μόνο για smart και σία. Δεν ήταν πάντα έτσι, κυρίως το τελευταίο 6μηνο μου συμβαίνει λες και πήραν όλοι από +1 αμάξι. Από την άλλη με τόσα λεφτά δεν πολυλέει και το IQ.

Επίσης θα μπορούσα να πω για τίποτα προβλήματα που έβγαζε η Opel ή για το πως θεωρητικά το νέο Fiesta είναι καλύτερο αμάξι κτλ κτλ αλλά πάνω από όλα το αμάξι πρέπει να το γουστάρεις. Και μπορεί να υπάρχουν πόρσε κτλ αλλά αυτό θα είναι το δικό σου.

Αν νεαρέ αμνίζιακ αυτό που είδες σε καλύπτει σαν επιδόσεις, χώρους, εμφάνιση και τα πάντα όλα τότε πάρτο. Εδώ έχεις βρει και το χρώμα ( που btw μαζί με το γεμάτο καμπύλες σχήμα του αμαξιού παραπέμπουν σε κάποιον που ακούει τίποτα γκέυ ποστ ροκς αλλά όλοι ξέρουμε πως από τα ηχεία του εσύ θα αφουγκράζεσαι νότες δυνατού θρασ)

PS: Παίζει, στην προηγούμενη σύγκριση, στο Τόκυο να είναι καλύτερα...
    Last edited by SpiritCrusher; 27-01-2010 at 19:15.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Tags for this Thread